Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τη θήκη του

Τις τελευταίες μέρες το Sony Xperia Z4 κάνει συχνές εμφανίσεις στα leaks τα οποία μας δείχνουν το design του. Σήμερα ο @onleaks διέρρευσε νέες φωτογραφίες στο Twitter, στις οποίες η εμφανίζονται φωτογραφίες από την πλαστική θήκη της επερχόμενης ναυαρχίδας. Οι νέες φωτογραφίες ταιριάζουν με τα renders που είδαμε πριν από μερικές μέρες.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το Geekbench benchmark test το Sony Xperia Z4 αναμένεται να έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, Sony IMX230 αισθητήρα για την κάμερα που θα έχει 192 AutoFocus points για να τραβά πεντακάθαρες φωτογραφίες σε αντικείμενα που βρίσκονται σε κίνηση. Κατά τα άλλα, μπορεί να δούμε οθόνη 5.2 ιντσών QHD.

Η Sony αποφάσισε να αλλάξει τακτική και να μην κυκλοφορεί ναυαρχίδα κάθε έξι μήνες, οπότε θα αργήσουμε να δούμε το Sony Xperia Z4 το οποίο μπορεί να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι. Μέχρι τότε κρατάμε επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

sony xeria z4 θήκη, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τη θήκη του

sony xeria z4 θήκη, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τη θήκη του

sony xeria z4 θήκη, Sony Xperia Z4: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τη θήκη του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gthebest

Μια από τα ιδια!

Impressive-Instant

Τι διαφορετικό περιμένατε; Ευτυχώς που στους άλλους “φωνάζουν” οι αλλαγές που έκαναν…
Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τους Ιάπωνες μετά τις εξαιρετικές υλοποιήσεις αρχή γενομένης από το Z2 και μετά.

Αποστόλης Ρόδος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει μια εταιρεία να αλλάζει εξολοκλήρου, την σχεδιαστική της γραμμή, που αποτελεί και “σήμα κατατεθέν” της καθε μιας από αυτές.
Για μενα κακώς που δεν χρησιμοποιήθηκε και στο iPhone η ίδια σχεδιαστική φόρμουλα με τους προκατόχους του (4,4s,5,5s)
Oι ριζικές αλλαγές εγκυμονούν κυνδίνους ακόμα και για τους υπάρχοντες πελάτες των εταιρειών.

Σωστά για μένα πράττει τόσο η SONY όσο και η HTC στις ναυαρχίδες τους και σε ότι αφορά την Samsung, θεωρώ πως έκανε το παραπάνω βήμα σε υλικά αλλά επίσης κράτησε το design της.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ.

Γιάννης

Μια χαρά ωραία κινητα ειναι η σείρα Ζ. Αν είναι να αλλάξει σχέδιο καλυτερα να αργήσει όσο χρειαστεί μεχρι να πλασάρει κατι παλι ωραιο αλλα και διαφορετικό . Γτ αυτοι που γκρινιαζουν τωρα επειδη εχει πανω κατω το ιδιο σχεδιο, θα γκρινιαζουν μετα οτι “αντεγραψε” το σχεδιο απο την ταδε εταιρια. Μια χαρα ωραιο σχεδιο εχει και διαφορετικο απο τις αλλες εταιρειες και μεχρι να βρουν κατι ωραιο και προτοτυπο ας το κρατησουν , που ειναι το κακο? βλεπε και iphone Που ειχε το ιδιο σχεδιο τοσα χρονια οπως ειπε και ο φιλος αποστολης!

marios

Πολύ καλή στρατηγική του να βγάζει μια ναυρχίδα το χρόνο η sony .έτσι θα έχει και σημαντικές βελτιώσεις το Ζ4 και να διαφοροποιείται από τη σειρά Ζ προς το καλύτερο

inblx

Έχουμε συνηθίσει πλέον, και κάθε χρόνο θέλουμε διαφορετικό σχεδιασμό σε ότι συσκευή πάρουμε. Δηλαδή, αν παράδειγμα έχουμε ένα Tower PC και κάθε χρόνο αλλάζουμε ή αναβαθμίζουμε το Hardware, αλλάζουμε και το κουτί για να δείχνει ωραίο και refreshing?

Άλλο αν είχε κάποιο πρόβλημα, η κάτι κακό στην σχεδίαση, όπως το HTC One M8-9 που ακόμα και μετά από παράπονα του κόσμου δεν έχει αλλάξει το άθλιο Logo bar.

χαρης

τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου

Νικος

Kαλα κανει και δεν αλλαζει τον χαρακτηρα…αυτη ειναι η σειρα Ζ … πλεον βελτιωνεται στις λεπτομερειες κρατωντας την ιδια βαση… στα συν του z4 ο σχεδιασμος των μπροστα ηχειων που ξανα εγιναν ”stealth”. Δεν γινεται να θελουμε να χαλασει κατι προς το χειροτερο απο την στιγμη που ειναι ηδη κατι πολυ καλα ηλοποιημενο απο το z2 και επειτα.
Να βγαλει νεα σειρα οκ κανενα προβλημα αν την συμφερει.

nikos

Με εχουν κουρασει αυτοι που λενε συνεχεια για τον σχεδιασμο των κινητον της sony μονο να κραζουν ξερουν δεν βλεπουν π.χ. την apple που ολα τα κινητα της ειναι ιδια και με τεραστια bezels μονο για την sony ξερουν να λενε που κατα την γνωμη μου η σειρα Ζ ειναι η καλυτερη πολυ ωραια κινητα εχει βγαλει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.