Sony Xperia Z5: Ανακοινώθηκε η ροζ έκδοση

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την ροζ έκδοση του Sony Xperia Z5, η οποία θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα χρώματα. Η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα, δεν έγινε σαφές σε ποιες χώρες θα κυκλοφορήσει, οπότε υποθέτουμε ότι μπορεί να έρθει στις αγορές που κυκλοφορούν και οι υπόλοιπες εκδόσεις.

Το νέο χρώμα έρχεται να προστεθεί στο πράσινο, λευκό και μαύρο που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Η Sony τονίζει ότι έχει σχεδιαστεί για να δώσει περισσότερες επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές του Sony Xperia Z5 και νέους τρόπους να εκφράσουν το στυλ τους.

Το Sony Xperia Z5 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών 1080p Triluminous, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, κάμερα 23 Μegapixel, εμπρόσθια κάμερα 5.1 Μegapixel και μη αποσπώμενη μπαταρία 2900mAh.

zony xperia z5 pink, Sony Xperia Z5: Ανακοινώθηκε η ροζ έκδοση

zony xperia z5 pink, Sony Xperia Z5: Ανακοινώθηκε η ροζ έκδοση

zony xperia z5 pink, Sony Xperia Z5: Ανακοινώθηκε η ροζ έκδοση

zony xperia z5 pink, Sony Xperia Z5: Ανακοινώθηκε η ροζ έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris

οθονη εξαιρετικη
καμερα εξαιρετικη
μπαταρια εξαιρετικη
ποιοτητα κατασκευης εξαιρετικη
τιμη 569 ευρω…
αμα ειχε το marketing της samsung θα ηταν πρωτη παντου!!!

Ιωάννης jb

Dimitris +1… Μπαινεις skroutz και σε όλα τα samsung βλέπεις πάνω απο 100 αξιολογήσεις χρηστών, ενω στα sony ζήτημα αν βρεις κινητό με παρισσότερες απο 50 αξιολογήσεις!!!
Είναι πολύ πιο δημοφιλείς η samsung ενω δεν εχει τίποτα το ιδιαίτερο..
νομίζω στα 600 είναι το z5 και σε μερικά πιο φθηνά μαγαζιά σιγά σιγά θα φτάσει τα 500… αν ηθελα κινητο το z5 θα ήταν απλά μονοδρομος για μένα…

Nikolakis

Αυτή η φράση….. Είναι μονόδρομος για μένα… Με σκοτώνει!!! Δηλαδή φίλε, χωρίς z5 πεθαίνεις… Στο ροζ ειδικά.. Χαχαχα!!

giannis

S6 λιγοτερο κακόφημος επεξεργαστής
S6 καλυτερη οθονη. άσχετα αν χρειαζεται 2κ η οχι.
S6 πιο γρηγορο ακομα και με το memory leak
S6 πιο όμορφο. (Υποκείμενικο αλλα το Z5 μοιάζει πολυ με τα παλαιοτερα Ζ)
S6 περισσοτεροι ηδη κατοχοι low και midrange samsung ως υποψήφιοι αγοραστές. Παράδειγμα : η γυναικα μου μετά το xperia sole δεν ηθελε να ξανακουσει για sony.και μετα το lg g2 Mini δεν ηθελε να ξανακουσει για LG. Ενα μηνα εχει το A5 και λεει οτι και το επομενο samsung θελει να ναι
Ζ5 καλυτερη διαχείριση μνημης
Ζ5 ΑδιαβροΧο
Ζ5 ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Z5 αργησε να ερθει. Μεχρι να το μάθειο
κοσμος ακουστηκε οτι ετοιμάζεται το S7.
Z5 πιο μεγαλο πιο χοντρό πιο βαρύ

Καταλαβες γιατί πάει καλυτερα το S6

Nick

Έχουν κάποιο δίκιο τα παιδιά όσον αφορά το μάρκετινγκ και την (μη) δημοφιλια της Sony έναντι της Samsung. Είναι γεγονός ότι ο κάθε άσχετος που στοχεύει στην premium κατηγορία θα στραφεί σε iPhone & το εκάστοτε galaxy της σειράς S ή το τελευταίο note αν θέλει κάτι μεγαλύτερο. Δεν εννοώ ότι όποιος παίρνει iPhone ή Galaxy S / Note είναι άσχετος, το ανάποδο ισχύει όμως και μπράβο στις εταιρείες αυτές που το έχουν επιτύχει αυτό διότι σε κάθε περίπτωση κάποιος θα το έκανε. Αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός του πετυχημένου μάρκετινγκ, η απόλυτη υπερτιμηση ενός προϊόντος όσον αφορά τις πωλήσεις που κάνει έναντι των ισοδυναμων – αν όχι και καλύτερων σε πολλές περιπτώσεις – ανταγωνιστων του.

Dimitris

giannis…οσο ακουω για τον επεξεργαστη τοσο γελαω!!! για την οθονη..ναι ειναι καλυτερη η amoled αλλα προσωπικα εμενα μου φαινονται ιδιες οι οθονες γενικως στα smartphones…(εχω το xperia z1 και παντου λεγανε για σκατα οθονη…ειλικρινα δεν ξερω γιατι..:P )..πιο γρηγορο λες…νταξει αυτο ειναι γενικως θεμα υποκειμενικο γιατι οπως σου ειπα εχω το z1(2 χρονια!) και δεν μου κολλαει καθολου οποτε φαντασου για το z5…το s6 μετα απο λιγο καιρο θα κολλαει ασταματητα(το εχει ενας φιλος μου για αυτο στο λεω!)..και η μπαταρια ειναι σκατα(το λεω πολυ ευγενικα!) 😛 κυριολεκτικα η samsung οπως και η apple πανε ετσι λογω marketing…αλλα πλεον βγαινουν καλα κινητα και απο αλλες εταιριες(xiaomi,huawei και τετοιες)και θα αρχισει η πτωση τους!

Panos7GR

Sony Xperia Sola (Sole για Ελλάδα και Ιταλία): Μιλάς για μια εποχή 2012 που την τριετία 10-12 ακόμα και τα hi-end Android smartphones σέρνονταν μετά το τρίμηνο. Πες μου ένα low και mid-range της εποχής που δεν σερνόταν. Ωστόσο συμφωνω ότι από κάτι τέτοιες πατάτιες εχασε έδαφος η Sony. Επισης το ίδιο είχε πάθει κι ο αδερφός μου με το Sole και δεν ήθελε να ακούσει για Sony μέχρι που “αναγκάστηκε” λόγω μεγέθους Ζ2 Compact και δηλώνει ικανοποιημένος σε όλα. Τέλος πιστεύω πως το Sole το έκαψε η άτυχη επιλογή επεξεργαστή ST-Ericsson η οποία έκλεισε και δεν υπήρχαν drivers για custom ROMs κτλ, αλλά ακόμα περισσότερο φταίει η αναβάθμιση σε ICS, με την Gingerbread δεν είχε τέτοια θέματα. Παρόλα αυτά απο προσωπική εμπειρία επειδή τότε είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο κι ασχολιομουν με Android χακιές, οι περισσότεροι χρήστες που μου δίναν τα κινητά τους να τα “φτιάξω” ηταν χρήστες Samsung μικρομεσαίας κατηγορίας. Πραγματικά τα κινητά αυτά ήταν για τα σκουπίδια από το πρώτο power on. Απορω πως και τα πουλούσε… Για το LG G2 Mini δεν έχω να πω κάτι, δεν έχω προσωπική εμπειρία με αυτό. Απ ότι κατάλαβα θα είχε όμως ανάλογη με αυτή που είχε η πρώην μου με… Συνέχεια »

Nick

Εντάξει, ο φίλος που αναφέρθηκε στο A5 της γυναίκας του ομολογουμενως ατυχώς το συγκρινε ως midrange εμπειρία με το αντίστοιχο sole της Sony, μια αντίστοιχα “δίκαιη” τέτοιου τύπου σύγκριση θα ταν αν φερ’ειπειν έπαιρνε το M4 Aqua ή το C4/C5 (όχι Citroën χαχα) και να άκουγε την γνώμη της για το αν και η επόμενη συσκευή της θα ήθελε να είναι Sony. Αλλά την αλήθεια είπε ο άνθρωπος, μην πεφτετε να τον ‘φατε’ που δεν είναι παραμυθάς. Πάντως και γω όντας κάτοχος του – πιο κουκλίστικου της σειράς Z – Xperia Z3 μπορώ να επιβεβαιώσω ότι πραγματικά ξεχνάς τι σημαίνει lag. Μπορεί όλοι λίγο πολύ να έχουν παρόμοια specs (3GB RAM κλπ) αλλά δεν ξέρω, ίσως λόγω του UI τα τηλέφωνα των Ιαπωνων του τελευταίου ενάμιση χρόνου είναι αφάνταστα γρήγορα και με τρομερό multitasking. Εκεί είναι που έκανε και συνεχίζει να κάνει το φάουλ για μένα η Samsung, κοιτάζει πρωτίστως να εντυπωσιάζει σε αριθμούς στα benchmarks αντί να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πράξη, που είναι ταχύτατο τηλέφωνο χωρίς ίχνος lag και με πραγματικό multitasking.

giannis

Αυτο που ηθελα να πω αναφέροντας το sole το lg2 mini και το Α5 της γυναικας μου (Nick ειδε το Μ4 και ειπε ενα οχι σαν του Μεταξα) ειναι οτι τετοιες midrange υλοποιησεις (ολα στα 200-250) μετριες δεν “τραβάνε” τον χρηστη προς τις ναυαρχιδες. Εμενα το πρωτο δικο μου android μετα το ios ηταν το samsung core.ηταν κακη android εμπειρια Αλλα με δεδομενη την διαφορα 1 χρονου με το g2 mini (ποιο καινούριο το LG) τα βαζω τωρα διπλα διπλα και το core ειναι καλυτερο σαν οθονη και οχι πολυ χειροτερα σε ταχυτητα. Σε κανει ομως να καταλαβεις οτι ειναι ετσι γιατι ειναι midrange, γιατι ειναι φθηνο. Σε αποκαρδιωνει σαν επιπεδο αλλα οχι σαν εταιρεία Γι αυτο και σαν Backup ακομα το Core εχω. . Σε κανει να αναρωτιέσαι ποσο καλη θα ναι η ναυαρχιδα. Ειναι σαφως θεμα marketing . Οι πωλησεις δεν αντικατοπτριζουν την πραγματική διαφορα των συσκευων.το S6 ειναι (προσωπικη μου γνώμη) προτιμότερο απο το Ζ5 αλλα οχι τοσο καλυτερο οσο φαίνεται απο τις πωλησεις. Και εκει φταιει η Sony Φιλε Dimitris δεν ειπα οτι ο 810 ειναι κακος. Είναι κακοφημος. Η amoled του S6 ειδικα του edge αν τα βάλεις διπλα διπλα εξαφανίζει και iphone και Ζ5… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

giannis.. Καλύτερο το samsung core απο το lg g2 mini..?? Εκτίθεσαι σταμάτα!!!!!!
Δηλαδή την υπερκορεσμένη τραγική οθόνη του εσυ τη λες για καλύτερο και απο αυτό και μόνο βγάζεις συμπέρασμα?? Θα μας τρελάνεις εσυ!!!!! Βάλτα δίπλα δίπλα λίγο να δεις τις τεράστιες διαφορές…
To a5 είναι 50 ευρώ ακριβότερο απο το m4 aqua και αν εστω και λίγο σε εκοβε απο smartphones… ποτέ δε θα έλεγες οτι καλύτερα εκανε που διάλεξε το κατα 50 ευρώ ακριβότερο a5 με τον sd 410 και δε την εβαλες ακόμα και με το ζόρι να πάρει το κατα 50 ευρώ φθηνότερο m4 με τον sd 615…. Μιλάμε τραγικός!!!!!!!
Με σχεδον τα ιδια λεφτά επαιρνε το c4 που είναι σε όλα καλύτερο του a5!!!! Στα μεγάλα καταστήματα εχουν τα ιδια λεφτά να το έχεις υπόψην σου….
Σε παρακαλώ τώρα κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να συγκρίνεις κινητά κάνει μπαμ οτι δε ξέρεις που παν τα τέσσερα..

giannis

@ Ιωαννης_Jb Οταν ειχα κινητο και δη νυαρχιδα μαλλον ησουν ακομα νεογέννητο οποτε μαζεψε την γλωσσα σου ψευτομαγκακο του πληκτρολογιου. Αν δεν ησουν ασχετος με την ελληνικη γλώσσα θα καταλαβαινες οτι πουθενα δεν εγραψα αν ειναι καλυτερο το α5 απο το Μ4. Αυτο διαλεξε η γυναίκα μου και φταίει το marketing της sony που ναι αθλιο και της Samsung που ναι κορυφαιο. Φταιει επισης οπως γράφω η τραγικη εμπειρια της γυναικας μου και 4 φιλων με midrangers της sony τη διετία 12-15. Φταιει επισης οτι λογω σχεδίασης ηχειων και αδιάβροχοποιησης το M4 ειναι τεραστιο στο χέρι της γυναικας μου σε σχεση με το Α5. (Η γυναίκα μου δεν χρειαζόταν ουτε αδιαβροχο κινητο ουτε στερεο). Οσο για το Core και το g2 mini αν παλι ηξερες να διαβάζεις θα καταλαβαινες οτι τα εχω και τα 2. Το core μαλιστα απο το 2013.το g2 mini ειναι ο ορισμός του ξέπλυμενου (και δεν το λεω εγω μόνο ) Και τωρα ακου τι θα σου πω: Αν τολμησεις να ξαναμιλησεις ετσι οπως εγραψες πριν θα εχουμε πολυ ασχημα ξεμπερδεματα. Δεν με ξερεις. Δεν σε ξερω. Δεν θελεις να με γνωρισεις. Σε κανενα απο τα σχολια μου εδω μεσα μεχρι το δικο σου δεν ημουν… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

giannis.. Πρώτον…. Προσεχε πως μιλάς! εδω είναι site τεχνολογίας αυτός ο τρόπος που μιλάς είναι λες και βρίσκεσαι σε site πυγμαχίας..
Δευτερον… μαθε να δέχεσαι κριτική για αυτά που γράφεις σε site τεχνολογίας, απο ατομα που ξέρουν τεχνολογία…
Τρίτον… Την ηλικία μου δεν τη ξέρεις όπως δε ξέρεις και πολλά ακόμη… οπότε στο ξαναλέω προσεχε πως μιλάς…

Ιωάννης jb

Δε μου λες γιάννη το note 3 απο πότε το εχεις και εκλεισε τρία χρόνια που πάει μπάλα??
Μήπως το πήρες πριν καν κυκλοφορήσει?? για μέτρα καλύτερα..
Απο πότε το διάστημα 12-15 είναι διετία??
To m4 aqua είναι ελάχιστα πιο μεγάλο απο το a5 μια χαρά καθετε στο χέρι και δεν εχει στερεο ηχεία μήπως λέω μήπως εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου???
Σου γράφω… στο σχόλιο 10
Σε παρακαλώ τώρα κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να συγκρίνεις κινητά κάνει μπαμ οτι δε ξέρεις που παν τα τέσσερα..
Δε καταλαβες οτι πάει σε αυτά που λες στο σχόλιο 4 και μερικά ακόμα που συμπαιρένω πολύ ευκολα απο τα υπόλοιπα σου σχόλια??
To z5 είναι πολύ καλύτερο απο τα galaxy πάρτο χαμπάρι και μη κάνεις ατοπες συγκρίσεις!!!!

Ιωάννης jb

Το g2 mini υπερτερεί σε όλα τα σημεία του core…. Απο αναλογία οθόνης συσκευής και μπαταρίας, μέχρι cpu-gpu και κάμερας-βιντεοκάμερας
Μόνο κάποιος ασχετος απο τεχνολογία θα έλεγε οτι επειδή εχει ελάχιστα πιο φωτεινή και υπερκορεσμένη οθόνη το core είναι καλύτερο ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ!!!!!

Τέλος εγω για την γυναίκα μου θα επαιρνα το καλύτερο και δε θα την αφηνα να διαλέξει.. διότι πολύ απλά δε τη κόβει απο τεχνολογία και θα πάρει οτι χαζομάρα είναι στη μόδα (samsung-iphone)
Σκέψου καλύτερα εσυ που μας το παίζεις και μεγάλος και εγω νεογέννητο ήθελε καμια να πάρει lg πριν 3-4 χρόνια?? Ολες ήθελαν iphone!!!!
Παλιότερα ήθελε καμία να πάρει αυτά που δεν ήταν στη μόδα??
Το x10 κολλητή μου τις το πήρε δώρο ο γκόμενος και το γύρισε πίσω για να πάρει iphone ενώ το x10 ήταν και καλύτερο και φθηνότερο.. Απειρα τέτοια παραδείγματα
Ακούγεται υποτιμητικό για τις γυναίκες αλλά τι να κάνουμε οι περισσότερες δε ξέρουν τίποτα.. Διαλέγουν αλλά μετά οταν θα κολλάει και θα χαλάσει σου γκρινιάζουν λες και εσύ το διάλεξες

giannis

@Ιωαννης_Jb Σχολια σου “Σε παρακαλώ τώρα κάνε μας τη χάρη και σταμάτα να συγκρίνεις κινητά κάνει μπαμ οτι δε ξέρεις που παν τα τέσσερα..” ” και αν εστω και λίγο σε εκοβε απο smartphones… ποτέ δε θα έλεγες οτι ” “Μηπως εχεις μπερδέψει τα μπούτια σου???” Σε εμενα λες οτι δεν ανεχομαι κριτικη που ισχυριζεσαι οτι δεν με κοβει απλα και μονο επειδη εχω ΑΛΛΗ ΓΝΏΜΗ απο σενα; Σε εμενα λοιπον λες να προσεξω πως μιλαω και μου κανεις μαθηματα; μιλας με εναν αγνωστο σου ειναι στοιχειωδες να του μιλας οπως σου μιλαει και εγω σε κανενα σχολιο μου δεν απευθύνθηκα ετσι σε κανεναν. Εγω σε κανενα απο τα παραπανω σχολια μου δεν διαφωνησα με καποιον ουτε προσπαθησα να αλλαξω τη γνωμη κάποιου. Ειπα απλα τη γνωμη μου. Κανεις δεν ειναι ασχετος επειδη διαφωνεί μαζι μου. Για κανεναν δεν θα το πω αυτο. Εισαι προσβλητικος. Σε παρα πολλα σχολια σου εδω μεσα, εναντιον πολλων σχολιαστων που τυγχανει απλα να εχουν αλλη γνωμη απο εσενα. Και μαθε λοιπον οτι αυτο το ελαχιστο που λες εσυ για το μεγεθος του Μ4 είναι κρίσιμο για μια δεξιοχειρα ΑΜΕΑ που πλεον εχει μονο το αριστερό χερι και εμαθε να χειριζεται smartphones με αυτο.για σενα… Συνέχεια »

ChrisG

@Ιωάννης jb πιές κανά αφέψημα φίλε γιατί πολύ στην τσίτα είσαι.chillout…τον προκαλείς τον άλλον και μετά μόλις σου την λέει θέλεις να βγείς και απο πάνω.το A5 μια χαρά κινητάκι είναι και αν το ήθελε η γυναίκα του και είναι ευχαριστημένη εσυ δεν το ξέρεις.σου αρέσει το m4 aqua πάρτο.κανείς δεν θα σου πεί τίποτε.αλλά η samsung με την καινόυρια σειρά Α και απο kitkat θερίζει σε λογισμικό.αυτά.

Ιωάννης jb

ChrisG.. Μήπως αν έλεγες με αυτά τα smartphones που βγάζει η samsung οι υπολοιπες εταιρίες την θερίζουν και πλέον κρατιέται μόνο απο το μαρκετινγκ δε θα ήταν πιο σωστό??

giannis

@Ιωαννης_Jb Μετα απο αυτο: “Τέλος εγω για την γυναίκα μου θα επαιρνα το καλύτερο και δε θα την αφηνα να διαλέξει.. διότι πολύ απλά δε τη κόβει απο τεχνολογία και θα πάρει οτι χαζομάρα είναι στη μόδα (samsung-iphone) Σκέψου καλύτερα εσυ που μας το παίζεις και μεγάλος και εγω νεογέννητο ήθελε καμια να πάρει lg πριν 3-4 χρόνια?? Ολες ήθελαν iphone!!!! Παλιότερα ήθελε καμία να πάρει αυτά που δεν ήταν στη μόδα?? Το x10 κολλητή μου τις το πήρε δώρο ο γκόμενος και το γύρισε πίσω για να πάρει iphone ενώ το x10 ήταν και καλύτερο και φθηνότερο.. Απειρα τέτοια παραδείγματα Ακούγεται υποτιμητικό για τις γυναίκες αλλά τι να κάνουμε οι περισσότερες δε ξέρουν τίποτα.. Διαλέγουν αλλά μετά οταν θα κολλάει και θα χαλάσει σου γκρινιάζουν λες και εσύ το διάλεξες” Ειναι προφανες οτι η διαφορά μας ειναι πολιτισμικη.Εχω αλλη αποψη για τον κοσμο. Δεν θεωρω κανεναν ανθρωπο ασχετο και αβουλο και βοηθαω ωστε να μην ειναι . Δικη μου υποχρέωση δεν ειναι να διαλεξω εγω για οποιονδηποτε αν ζητηθει η γνωμη μου αλλα (αφου έχουμε στανταρ budget) να του δειξω και να του εξηγήσω οσο πιο απλα αρμοζει στις γνώσεις και τις αναγκες χρησης του τις δυνατότητες καθε διαθέσιμης… Συνέχεια »

ChrisG

καθόλου δεν θερίζουν.πιάσε πρώτα ένα απο αυτά στα χέρια σου και αν δεν σε αφήσει ικανοποιημένο έλα και κράξε.φίλος έχει j5 και έχει να μου λέει τα καλύτερα ακόμη μετά απο lenovo.η samsung δεν έχει το μάρκετινγκ και το ψέμα της apple.άν κάποιος πάρει ένα μοντέλο(σίγουρα στα τόσα κάποιο μπορεί να μην βγέι καλό)και δεν είναι ευχαριστημένος θα το ξανασκεφτεί να πάρει ξανά και ποιό.στο ξαναλέω…οι καινούριες σειρές Α και ότι άλλο έχει βγεί με Kitkat και άνω είναι τίμια κινητά.άλλωστε μιλάμε για κινητά του 200ρικου,300ρικου.αν έδινες 1000 και και είχες προβλήματα να το καταλάβω.εδώ 1000 δίνουν στην φρουτοπία…και πάλι έχεις τα μισά features απο απο ένα των 300 πάνω κάτω ευρώ.

Ιωάννης jb

giannis.. Εμείς οι δυο λες εχουμε διαφορά πολιτισμική, στα τόσα σχόλια που έχω κάνει στο techblog ποτε δε πήρα ως απάντηση τα…
αν τολμήσεις να μου ξαναμιλήσεις με αυτό το τρόπο (λες και τι σου είπα) θα εχουμε κακά ξεμπερδέματα..
Εσυ με είπες ο ασχετος με την ελληνική γλώσσα..
Εσυ ο πολιτισμικός χωρίς να με ξέρεις καν με αποκαλείς νεογένητο και ψευτομαγκακο..

Εγω οτι σου είπα το εβγαλα συμπέρασμα απο τα δυο σου σχόλια, οποιοσδήποτε θα εβγαζε τα συμπεράσματα αυτα και θα σε αποκαλούσε κάπως ετσι..
Εσυ ο πολιτισμικός εβγαλες συμπερασματα αυθαιρετα και με ενα τελευταίο σχόλιο νομίζεις οτι είπες κατι λες και είσαι μονο εσυ παντρεμένος αλλο ενα αυθαιρετο-λαθος συμπερασμα που εβγαλες διότι και εγώ παντρεμένος είμαι
Δε θα προσθέσω κάτι άλλο γιατι παρεξηγείσε πολύ ευκολα και το ασχετος με την τεχνολογία το πήρες κατακαρδα που να σου έλεγα και τίποτα πιο βαρύ που εχω πει σε κάποιους αλλους εδω μέσα δλδ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.