Sony Xperia ZL, Διέρρευσαν εικόνες από το νέο UI με Android 4.3

Αργότερα μέσα στο μήνα, η Sony αναμένεται να διαθέσει την αναβάθμιση Android 4.3 Jelly Bean σε high-end smartphones της σειράς Xperia (αρχικά). Το νέο UI της εταιρείας που έκανε ντεμπούτο με το Sony Xperia Z Ultra και αργότερα με το Sony Xperia Z1, θα μεταφερθεί και στα Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZR αλλά και στο Sony Xperia Tablet Z. Διάφορα screenshots που διέρρευσαν δείχνουν του λόγου το αληθές και προέρχονται από το Sony Xperia ZL.

Σύμφωνα με αναφορές, το περιβάλλον χρήσης της κάμερας του Sony Xperia Z1, δεν θα αποτελεί μέρος της αναβάθμισης Android 4.3 Jelly Bean, αλλά θα φτάσει στα κινητά που αναφέραμε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, με την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat. Περισσότερα για την επίσημη τοποθέτηση της Sony, σχετικά με τις αναβαθμίσεις θα βρείτε εδώ.

Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZL, Διέρρευσαν εικόνες από το νέο UI με Android 4.3Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZL, Διέρρευσαν εικόνες από το νέο UI με Android 4.3Sony Xperia ZL, Sony Xperia ZL, Διέρρευσαν εικόνες από το νέο UI με Android 4.3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Πως και εχει την μπροστινη καμερα κατω δεξια ? (λιγο περιεργο σημειο) 😛

Grigoris

Έχει κανείς το wallpaper του screenshot?Αυτό με τη γή?Ή αν ξέρετε που μπορώ να το βρώ 😛

Τάσος

4.4 Jelly Bean?

Νίκος21

Μαρεσει πολυ η πλατη του, και το γεγονος οτι βλεπω επιτελους μικροτερα περιθωρια απο την σονυ.
Η καμερα που ειναι κατω δεξια ειναι αρκετα περιεργο αλλα λογικα καποια λογικη θα υπαρχει για να την εβαλε εκει θελω να πιστευω.

Sotiris

Η κάμερα λογικά δεν χώραγε στο πάνω μέρος αλλά σιγά την δουλειά κάνει και εκεί που ειναι, και τον Nokia n9 που έχω εκεί την εχει!

giannis_al

@Νίκος21, sotiris. Μάλλον όχι και τόσο νέα η συσκευή, κυκλοφορεί από Μάρτιο του 13, απλά όχι στην Ευρωπαϊκή αγορά:ρ
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_zl-5203.php

On topic, μου αρέσει που προσθέτουν features απ’την καινούρια ναυαρχίδα, όπως το swipe to menu στο app drawer. Δείχνει πως δεν αφήνουν την εμπειρία χρήσης να χαθεί και προσθέτουν αρκετά πράγματα και σε παλιότερες συσκευές, όπως έγινε και με το κατά τ’άλλα παραπονεμένο xperia L που πήρε μετά από ένα update τα small apps.

Kostas-DOHA

ενα μεγαλο μπραβο στη SONY….εχω εδω και 3 εβδομαδες ενα XPERIA SP….ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙ….και ημουν μαλλον προκατελειλημμενος….

Seme

Πότε προβλέπεται να έρθει σε xperiaZ να κάνουμε δουλειά μας?Υποτίθεται ο,τι θα ερχόταν τέλη Νοεμβρίου, και τώρα είμαστε αρχές Δεκεμβρίου. Θα έρθει ποτέ?

Christos T.

Γνωρίζει κανείς αν για το xperia z θα έρθει και καμιά αναβάθμιση για την κάμερα ή θα μας μείνει όπως ειναι, γιατί για να λέμε και του στραβού το δικαιο, η κάμερα του είναι σαφώς χειρότερη ακόμη και από το samsung s3, ασχέτως ότι η sony το διαφημίζει και σαν κινητό με τέλεια κάμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.