Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;

Μπορεί ακόμα να περιμένουμε για την επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S5 την Δευτέρα, όμως οι προπαραγγελίες για θήκη έχουν ήδη ξεκινήσει. Η εταιρία Spigen έκανε διαθέσιμες 5 νέες θήκες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung μέσω του Amazon, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι δύο από αυτές παρουσιάζουν το Samsung Galaxy S5 να έχει φυσικό Home Button, ενώ στις υπόλοιπες απουσιάζει.

Αυτή η διαφορά λοιπόν, ίσως έρχεται να επαληθεύσει τις φήμες για δύο εκδόσεις της συσκευής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Spigen έχει παράδοση στην ανεπίσημη ανακοίνωση νέων συσκευών μέσω των θηκών της. Το ίδιο συνέβει και με τα Nexus 5 και Samsung Galaxy Note 3, όπου τελικά παρουσίαζαν το πραγματικό προϊόν.

Οι θήκες θα είναι διαθέσιμες στις 15 Απριλίου, πιθανό σημάδι για την επίσημη διάθεση της συσκευής. Η Δευτέρα πλησιάζει και τότε όλη η αλήθεια θα βγει στο φως!

, Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;, Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;, Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;, Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;, Θήκες του Samsung Galaxy S5 επιβεβαιώνουν δύο εκδόσεις;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

Κατι τετειες μ@λ@κιες κανει αυτη η Samsung και χανει τον κοσμο της.Δηλαδη θα βγαλει τωρα μια ναυαρχηδα με 5″ FHD οθονη και μετα απο λιγο καιρο θα βγαλει το ιδιο μοντελο με 5,2″ QHD που στην ουσια θα ειναι πιο ναυαρχηδα απο το “κανονικο” το S5..ελεος αν βγουν ολα αυτα αληθινα!!

Κώστας Βλαχάκης

Δεν βλεπω δυο εκδοσεις μεσα απο αυτες τις φωτογραφιες.

sosimple

Καταρχην στις φωτο το κινητο φαινεται με μεγαλυτερα bezel απο το s4, αρα αποκλειεται 101% να ειναι ετσι..

mf

Σιγουρα δεν ειναι αυτο ουτε κατι δειχνει 2 εκδοσεις

antonis

και για το s4 αυτα λεγαμε, ειχε βγει πριν με καποιες εικονες, ολοι ελεγαν αποκλειεται να ναι αυτο.. παιδια εγω πιστευω οτι δεν θα εντυπωσιαστουμε παλι!! θα ναι περιπου σαν το s2 ισως πιο μονοκομματο, πλαστικο με snap800 3gb ραμ fullhd οθονη 5.2inch ισως αδιαβροχο με 16mp καμερα καποιες νεες αχρηστες στην ουσια λειτουργιες και νεο ui με Kitkat.. QHD snap805 και διαφορα ομορφα νοτε4 αυτη ειναι η ναυαρχιδα της σαμμυ οχι τα s

Giorgos

Ναι ρε παιδια και εγω ιδιες τις βλεπω ολες!

Costas

Στις 3 πρώτες φωτογραφίες δεν έχει ακουστικό ή μου φαίνεται?

True

Oχι στις πρωτες 3,θα πρεπει να βαλεις ακουστικα για να μιλισεις στο τηλεφωνο!;p

Alexis

Δεν ειναι αυτο το κινητο. Εδω απλα δειχνουν τις θηκες.

Λευτέρης

Δεν νομίζω πως είναι αυτό το κινητό.Λογικα θα είναι η θήκη φτιαγμένη ώστε να ταιριάζει στο s5 αλλά δεν πιστεύω πως είναι αυτό το τελικό προϊόν.Υπομονη μέχρι τη Δευτέρα για να δούμε αν το 5αρο είναι άξιο να αντικαταστησει το s4!

fedox

Ένα θα σας πω, που τα λέει όλα!
Το κινητό της φωτογραφίας δεν έχει το λογότυπο της Samsung όπως όλα τα άλλα. Δεν νομίζω να αλλάξει αυτότ τώρα…

nord

πανω κατω σαν το S4 θα ειναι παιδια με παρόμοιο hard button μην ενθουσιάζεστε και πολύ

Babis

Καλα δεν θα αλλάξει ποτέ σχεδίαση !! ολα τα SAMSUNG ειναι τα ιδια και τα γίδια ,μονο μέγεθος αλλάζει, ασε που ειναι οικολογική καταστροφή με τόσο πλαστικό που χρησιμοποιεί !!

Wolf

Εγώ πιστεύω ότι ίσως παρουσιάσει 2 παρόμοια πάνω κάτω μοντέλα τα οποία θα διαφέρουν μόνο στον επεξεργαστή και στο λειτουργικό. Το ένα θα είναι το s5 και το δεύτερο η πρωτη ναυαρχίδα tizen της Samsung…! Οι 2 συσκευές θα φέρνουν λίγο σε g2 εμφανισιακά δηλαδή με πολύ μικρα bezel γύρο από την οθόνη,θα έχουν κλασικά αποσπομενο καπάκι και σε ποιότητα κατασκευής θα είναι λίγο καλύτερα από s4 και note 3..! Μέταλλο αποκλείεται να χρησιμοποιησουν γιατί αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα πολύ μεγάλα bezel, αυξημένο βάρος και κόστος…. πράγματα που δεν αρέσουν στην Samsung..! Τέλος πιστεύω ότι το s5 θα έχει home button ενώ το άλλο όχι..! Εννοείται ότι θα έχουν ένα σορό καινούριες δυνατότητες με την μπροστινή κάμερα κτλπ..! Για να δούμε…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.