Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

Η Samsung φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της την ανακοίνωση ακόμη ενός Android Go smartphone, με το Galaxy J4 Core να διαθέτει χαρακτηριστικά αντάξια της κατηγορίας του.

Το εγχειρίδιο χρήσης του Galaxy J4 Core είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο, κάτι που υπονοεί πως η εταιρεία ίσως προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωσή του από μέρα σε μέρα. Όπως το Galaxy J2 Core που ήταν το πρώτο Android Go της Samsung, έτσι και το J4 Core θα τρέχει Android 8.1 Oreo με το Samsung Experience UX της εταιρείας και θα έχει τις δημοφιλείς εφαρμογές Go της Google.

Το εγχειρίδιο του Galaxy J4 Core δεν αναφέρει κάποια περισσότερα χαρακτηριστικά της συσκευής. Το Geekbench ωστόσο το έχει περιλάβει στη λίστα του με την κωδική ονομασία SM-J410F και αναφέρει ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 430 σε συνδυασμό με 1GB RAM, μια μικρή αναβάθμιση δηλαδή σε σχέση με το J2 Core. Παρά το γεγονός ότι το κινητό έχει σχετικά μικρή RAM, πρέπει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα Android Go είναι σχεδιασμένο για entry level συσκευές. O Snapdragon 430 θα προσφέρει λογικά καλύτερες επιδόσεις αν και η Samsung θα προσθέσει τη δική της παραμετροποίηση στο UI της, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει το κινητό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής αν και γενικά αναμένεται να διαθέτει χαρακτηριστικά μιας entry level συσκευής.Το J4 Core θα έχει προεγκατεστημένα τα νέα wallpapers του Note 9 και τo πιο πιθανόν είναι να ανακοινωθεί σε αγορές της Ασίας όπως η Ινδία κι έπειτα θα είναι θέμα χρόνου μέχρι η συσκευή να ανεβεί στα ράφια των καταστημάτων.

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Εν έτη 2018 δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης τέτοιων κινητών. Ποιος θα πάει να τα αγοράσει όταν υπάρχουν τα xiaomi σε τιμές χώμα και χαρακτηρστικά πολύ ανώτερα.

VasilisN9

@Παναγιώτης μιλάμε για συσκευή απο μεγάλο brand με τιμή <120€, υπάρχει μεγάλο νόημα για χώρες όπως Ινδία και Κίνα.

Μakis

Ανουσιο μοντελο……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.