Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

Η Samsung φαίνεται πως έχει στα σχέδιά της την ανακοίνωση ακόμη ενός Android Go smartphone, με το Galaxy J4 Core να διαθέτει χαρακτηριστικά αντάξια της κατηγορίας του.

Το εγχειρίδιο χρήσης του Galaxy J4 Core είναι πλέον διαθέσιμο στο διαδίκτυο, κάτι που υπονοεί πως η εταιρεία ίσως προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωσή του από μέρα σε μέρα. Όπως το Galaxy J2 Core που ήταν το πρώτο Android Go της Samsung, έτσι και το J4 Core θα τρέχει Android 8.1 Oreo με το Samsung Experience UX της εταιρείας και θα έχει τις δημοφιλείς εφαρμογές Go της Google.

Το εγχειρίδιο του Galaxy J4 Core δεν αναφέρει κάποια περισσότερα χαρακτηριστικά της συσκευής. Το Geekbench ωστόσο το έχει περιλάβει στη λίστα του με την κωδική ονομασία SM-J410F και αναφέρει ότι το νέο τηλέφωνο θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 430 σε συνδυασμό με 1GB RAM, μια μικρή αναβάθμιση δηλαδή σε σχέση με το J2 Core. Παρά το γεγονός ότι το κινητό έχει σχετικά μικρή RAM, πρέπει να επισημανθεί ότι το πρόγραμμα Android Go είναι σχεδιασμένο για entry level συσκευές. O Snapdragon 430 θα προσφέρει λογικά καλύτερες επιδόσεις αν και η Samsung θα προσθέσει τη δική της παραμετροποίηση στο UI της, κάτι που μπορεί να επιβαρύνει το κινητό.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του κινητού παραμένουν άγνωστα μέχρι στιγμής αν και γενικά αναμένεται να διαθέτει χαρακτηριστικά μιας entry level συσκευής.Το J4 Core θα έχει προεγκατεστημένα τα νέα wallpapers του Note 9 και τo πιο πιθανόν είναι να ανακοινωθεί σε αγορές της Ασίας όπως η Ινδία κι έπειτα θα είναι θέμα χρόνου μέχρι η συσκευή να ανεβεί στα ράφια των καταστημάτων.

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

samsung galaxy j4 core δεύτερο android go, Το Galaxy J4 Core είναι το δεύτερο Android Go smartphone της Samsung;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Εν έτη 2018 δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο ύπαρξης τέτοιων κινητών. Ποιος θα πάει να τα αγοράσει όταν υπάρχουν τα xiaomi σε τιμές χώμα και χαρακτηρστικά πολύ ανώτερα.

VasilisN9

@Παναγιώτης μιλάμε για συσκευή απο μεγάλο brand με τιμή <120€, υπάρχει μεγάλο νόημα για χώρες όπως Ινδία και Κίνα.

Μakis

Ανουσιο μοντελο……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.