Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhone

Σύμφωνα με μία μελέτη της εταιρείας Intermedia, το 76% των συσκευών που ενεργοποιήθηκαν από πελάτες της το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου φέτος, ήταν iPhone. Oι πελάτες της Intermedia, που είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σύμφωνα με την μελέτη της προτιμούν τα προϊόντα της Apple από αυτά του ανταγωνισμού.

Από το Infographic που έδωσε στην δημοσιότητα προκύπτει ότι η Samsung έρχεται δεύτερη με 12%, η Motorola τρίτη με 6% ενώ η HTC έρχεται τέταρτη με 2%. To υπόλοιπο 1% ανήκει στην BlackΒerry ωστόσο οι συσκευές της Microsoft, σημείωσαν αύξηση ενεργοποιήσεων 93% κατά την διάρκεια της 10μηνης μελέτης.

Σημαντικό επίσης στοιχείο που προκύπτει είναι ότι το iPhone 5s έχει πενταπλάσιες ενεργοποιήσεις σε σχέση με το iPhone 5c.

Intermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhoneIntermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhoneIntermedia Apple iPhone 5s, Intermedia, Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις προτιμούν iPhone

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Λογικο!

George E.

Προσωπικά, για μένα είναι είναι έκπληξη… Θεωρώ ότι BlackBerry έχει να προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο και ασφαλές σύστημα εταιρικής επικοινωνίας….

manolis

Ο πρόεδρος της Αμερικής χρησιμοποιεί Blackberry όπως και η Μέρκελ πλέον. H Peugeot Citroen ανακοίνωσε χθες πως θα αγοράσει 10,000 συσκευές Blackberry z10 για τους συνεργάτες της, οι λόγοι όπως είπε “BlackBerry 10 is the best mobility platform for us in terms of integration, security, connectivity and price,” said Eric Marchand, Head of Telecom at PSA Peugeot Citroen.” Το λειτουργικό bb10 Και τα κινητά που το ενσωματώνουν όπως το z10, z30, Q5 Q10 είναι τα πιο ασφαλή στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.