Subor S3: Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel

Χρόνο με το χρόνο τα smartphones προσπαθούν να γίνουν πιο λεπτά, ελαφριά και με σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια κυρίως στο πλάι αλλά και στην πάνω και κάτω πλευρά. Οι περισσότεροι προσπαθούν να κάνουν κάποιο smartphone που να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Αφού ο αγώνας για το πιο λεπτό smartphone έχει σχεδόν τερματιστεί από τους Κινέζους, πλέον στρεφόμαστε στα περιθώρια. Μια άγνωστη σε μας κινέζικη εταιρεία ονόματι Subor αναφέρει ότι κυκλοφόρησε το πρώτο κινητό στον κόσμο χωρίς περιθώρια στο πλάι αν και είναι αμφίβολο κατά πόσο θα είναι χρήσιμο ένα τέτοιο κινητό. Επιπλέον, ένα τέτοιο κινητό χωρίς περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντέξει σε κάποια πτώση.

Κατά τα άλλα, το Subor S3 έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή MTK6732, 1GB RAM και 8GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί. Η οθόνη του είναι 5 ιντσών με ανάλυση 720p, 8 Megapixel κάμερα με άνοιγμα φακού f/2.0 και μπαταρία 1700 mAh. Έχει διαστάσεις 141.5×70.3×7.8 χιλιοστά και τρέχει Android 4.4 .

Διατίθεται στην Κίνα σε μαύρο και λευκό χρώμα με τιμή γύρω στα 225 δολάρια.

subor s3, Subor S3: Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel

subor s3, Subor S3: Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel

subor s3, Subor S3: Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel

subor s3, Subor S3: Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
note3

“είναι αμφίβολο κατά πόσο θα είναι χρήσιμο ένα τέτοιο κινητό. Επιπλέον, ένα τέτοιο κινητό χωρίς περιθώρια γύρω από την οθόνη είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντέξει σε κάποια πτώση.”
Ενώ το s6 edge ασφαλέστατο αλλά τη sam δε τη κράζουμε που έχω το note3 κ δεν έχν lollipop όπως και note 4 η alpha….. κινέζοι for the win

chris

@@@ note3 και την samsung κραζουμε εκει που πρεπει (δεν μιλω βεβαια εκ μερους της ιστοσελιδας) και ολες τις εταιριες.Το οτι το note3/4 και καποια αλλα κινητα δεν εχουν ακομα lollipop ειναι θεμα κυριως διαδικαστικο,αφου η σαμμυ εβαλε τις συσκευες στο προγραμμα αναβαθμισης(απο το note 2 για την note σειρα…) και ειναι θεμα της εδω θυγατρικης.Πχ εμενα το samsung galaxy s5 εχει παρει lollipop,ολα τα μοντελα δεν παιρνουν ταυτοχρονα,σε καμια εταιρια.Ουτε καν της apple που εχει συγκεκριμενα μοντελα και καυχιεται οτι εχει μεγαλη συμβατοτητα στα λογισμικα της…(κοροιδια σκετη).Υπομονη λοιπον.Ολες οι εταιριες εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.Επιλεγουμε εταιρια για συσκευη εκεινη που εχει τα λιγοτερα αρνητικα.
Οσον αφορα τα bezzels ειναι πολυ θετικο ενα τετοιο κινητο και αν ειναι ευκολο και ασφαλες στην χρηση τοτε το περιμενουμε και στις γνωστες εταιριες.Οσο για το ποσο ανθετικο μπορει να ειναι αυτο,λεω μονο οτι η samsung στο s6 edge εβαλε gorilla glass 4,ενα γυαλι πραγματικα ανθεκτικο.Το θεμα ειναι οτι καμια οθονη στο κινητο δεν μπορει να σωθει απο μια,μεσαιας εντασης,πτωση,για πολλους τεχνικους λογους.

Σπύρος

Κάτι είναι λάθος, είτε το μέγεθος της οθόνης (5″), είτε το πλάτος του κινητού (70.3 mm). Δε γίνεται κινητό με τόσο λεπτά περιθώρια (που όντως αυτό φαίνεται να ισχύει με βάση τις φωτογραφίες), με αυτήν την οθόνη να έχει αυτό το πλάτος. Για παράδειγμα, το htc ONE M9 με 5″ οθόνη και αυτό, έχει πλάτος 69.7 mm (αρκετά καλό – σίγουρα όχι bezelless). Εκτός και αν το Subor έχει καμία περίεργη ανάλυση οθόνης (ελαφρώς πιο φαρδιά από την 16:9).

Δμημητρης

Το πρωτο δεν ειναι αυτο. Δες το sharp aquos crystal να δεις τι εστι bezelless dsiplay. Τωρα βγηκε και το μεγαλο του αδερφακι με snapdragon 805 και 5,2 ιντσες. Εκει να δεις γουστα 🙂

keysmith

όπως τα λεει ο Σπύρος.. Μαλλον 5,5” είναι με 70μμ πλάτος

Darth

το προτο θα είναι οταν δεν θα έχει ουτε πάνω ουτε κάτω ουτε δεξιά ούτε αριστερά…… ειδικά τα πανω κάτω ειναι τα χειρότερα ever

kostas110

@chris η samsung με το βγαλει νεο κινητο ενα “παλιο” ειναι νεκρο ευτηχος το android εχει την δυνατοτητα με τις custom roms.Χωρις αυτες το Galaxy S Duos μου το πηρα πριν δυο χρονια θα ηταν για πεταμα τωρα

Sosimple

Αυτα με το gorilla glass 1, 2, 3, 13 είναι απατη σκετη. Το γυαλί οντως μπορει να γίνεται ανθεκτικοτερο. Η οθονη απο κατω ομως, γίνεται τσιγαροχαρτο και κανεις δε μιλαει γι αυτο.
Το galaxy s2, και να θες να το σπασεις, δε σπαει. Μέχρι απο μπαλκόνι το εχω ριξει..
Το s5 αντιθέτως με το πρωτο πολυ μικρο πεσιμο, ουτε καν ανησυχησα, δεν μου πηγε καν στο μυαλο η πιθανότητα να εχει σπασει. Η οθονη απο κατω έγινε κομμάτια.. Το gorilla από πανω αθραυστο.. Συγχαρητήρια να στο στείλω δωρο.. Και δεν ετυχε σε μενα, είναι γενικο φαινόμενο. Μας δουλεύουν κανονικά.

One

“Επίσημα ως το πρώτο smartphone στον κόσμο χωρίς bezel”

Μα καλα θα μας τρελανετε??

Το Sharp Aquos Crystal του εχει ξεφτυλισει ολους τωρα τι να λεμε…

Panos7GR

Αυτά τα τα άρθρα διαβάζουν εκεί στη Sharp και τα γέλια τους ακούγονται μέχρι το σπίτι μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.