Εσωτερικό έγγραφο αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy S5, Xperia Z2 και HTC M8

Εσωτερικό έγγραφο της T-Mobile Ολλανδίας “αποκαλύπτει” τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 και HTC M8, των τριών πιο πολυσυζητημένων smartphones για το 2014 μαζί με το LG G3. Σύμφωνα με αυτό…

… το Galaxy S5 θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου δηλαδή σχεδόν άμεσα αφού ανακοινωθεί. Το Xperia Z2 θα ακολουθήσει στα μέσα Μαρτίου και το HTC M8 θα συμπληρώσει την τριάδα μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες τότε σημαίνει ότι το φετινό Πάσχα θα είναι πιο καυτό από ποτέ! Εσείς που θα ποντάρατε τα λεφτά σας;

, Εσωτερικό έγγραφο αποκαλύπτει πότε θα κυκλοφορήσουν τα Galaxy S5, Xperia Z2 και HTC M8

Πηγή

Kudos to Taz

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
demetrius

Για πρώτη φορά νομίζω Samsung!!!Μετά απο Huawei w1!!

Panagiotis G

και αφού τελειώσουν οι κυκλοφορίες των παιχνιδιών θα σκάσουν τα Nokia με τον νέο snapdragon 805 και θα κάνουν τις ναυαρχίδες των android να μοιάζουν με περσινά μοντέλα 😛

Akis

Μακάρι να βγει ένα Google edition S5…

nikos

Πονταρω σε g3

Αντρέας

Εγώ μάλλον ζ2 αλλά ποιος ξέρει με ένα καλό ς5;

Sot11

Που πονταρω τα λεφτά μου; Νοκια, νοκια και νοκια! Κανένα απο αυτα της λίστας δεν με εντυπωσιάζουν!!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μεσα σε λιγοτερο απο ενα ημερολογιακο χρονο η Sony εβγαλε Ζ, Ζ1 και τωρα το Ζ2? Νομιζω οτι βιαζεται…ας περιμενε τους αλλους που εχουν πιο πολυ καιρο να βγαλουν ναυαρχιδα και υστερα μπορει να τους μπει στο ματι, διορθωνοντας τα “μειονεκτηματα” των αλλων. Τωρα η Samsung παρουσιαζεται πιο νωρις απο καθε αλλη φορα…μηπως θα βγει πιο ανωτερη σειρα? F??? Ανυπομωνω για την HTC. Χρειαζεται κατι καλο αλλιως το τρενο οχι μονο θα απομακρυνθει, αλλα δεν θα το βλεπει ουτε μετο κυαλι…ΑΥΤΑ….

Prototype

Ναι μη φάτε έχουμε γλαροσουπα…Nokia =windows =Microsoft. Android =Google . Τώρα πώς τα κολλάτε ότι η Microsoft θα αφήσει να κυριαρχήσει η Nokia με Android και όχι με το δικό της λειτουργικό που υποτίθεται ότι στηρίζει… Θα ήθελα να μου το εξηγήσετε?

jacob

Περιμενω ισαξια δουλεια για S5 & Z2. Η Htc ενω ειναι υπολογισιμη παικτρια… να βγαλει ενα εργαλειο.. χωρις την περσινη καμερα. Θελω ομως να δω και διαφοροποιηση.. προς το παρον βλεπω συγκλιση στις συσκευες. (όπως π.χ. περυσι με την αδιαβροχια ή τα ηχεια).
Προσωπικα κλινω προς Ζ2 γτ πιστευω πως αν η Sony διαχειριστει τα πολυαριθμα τμηματα της μπορει να κανει θαυματα.
Γενικα, ομως, εταιρειες: “Βγαλτε κατι Δυνατο και με Ουσια που να μας αφησει αφωνους, μην παιζετε μονο με τα specs!”

True

@jacob αφου ρε φιλε τα specs ειναι ολη η ουσια..τι να κανουν αλλο?να βγαλουν κινιτο που να κανει πιτογυρους?Νταξη λιγη αναβαθμιση στο UI πρεπει να κανουν καπιες εταιριες(π.χ Samsung!!) για να μην λαγκαρει τοσο και να μην κανει 3 δευτερολεπτα να ανιξει οποιαδηποτε εφαρμογη και τα αλλα ειναι μια χαρα.Καμια εταιρια δεν θα βγαλει το “τελειο” κινητο!Γιατι ολα παιζονται με βαση στρατηγικης και marketing ετσι ωστε να σου δινουν την ελπιδα οτι στην επομενη ναυαρχηδα τους θα προσθεσουν το κατι παραπανω που εσυ χρειαζεσαι ετσι ωστε να πας να το αγορασεις(γι’άυτο σε αλλα κινητα λειπει εiτε το ραδιοφωνο,ειτε δεν εχουν micro sd,ειτε εχουν τεραστια bezels).Μονο κατι κινεζιες τα εχουν ολα πανω!

b16bKostas

Για μένα όλες οι παραπάνω βιάζονται όχι μόνο η σονυ αλλα η παρασύρει την αλλη και επειδή δεν θέλει να χάσει κάποιο πελάτη πέφτει στην παγίδα η μάλλον εμεις

όλοι θα έχουν snapdragon 800 όπως δειχνει με παραπάνω χρονισμό
το παρτυ όμως ειναι το καλοκαίρι με snapdragon 805 και ένα σωρό 64bot

αν σκεφτούμε πως η Nokia έχει το build Απρίλιο με WP 8.1 τότε οι καινούργιες ναυαρχίδες θα έχουν τον 805

giannogeorge

Στην ΔΕΗ. Εκεί λέω να ποντάρω τα λεφτά μου. Πεζός άνθρωπος!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.