Τα browser benchmarks των S10 Lite και S10+ αποκαλύπτουν τα πολύ λεπτά bezel αλλά και την ανάλυση της οθόνης

browser benchmarks S10 Lite S10+ πολύ λεπτά bezel ανάλυση οθόνης, Τα browser benchmarks των S10 Lite και S10+ αποκαλύπτουν τα πολύ λεπτά bezel αλλά και την ανάλυση της οθόνης
Οι φήμες θέλουν τη Samsung να ανακοινώνει τρία διαφορετικά μοντέλα για τη σειρά Galaxy S10, με δύο από αυτά, τα S10 Lite και S10+, να εμφανίζονται σε browser benchmark και να αποκαλύπτουν στοιχεία αναφορικά με την οθόνη τους.
Το βασικό μοντέλο της σειράς που φημολογείται πως θα ονομάζεται Galaxy S10 Lite, έχει αριθμό μοντέλου SM-G970 και εμφανίστηκε να πετυχαίνει πολύ υψηλό σκορ σε browser benchmark. Το μικρό μοντέλο της σειράς με την επίπεδη οθόνη, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πέτυχε 514 πόντους με το άριστα να είναι οι 555. Το benchmark έγινε στο browser της Samsung το οποίο είναι από τα πιο γρήγορα website rendering εργαλεία που κυκλοφορούν.
Το Galaxy S10+ με αριθμό μοντέλου SM-G975 έκανε και αυτό την εμφάνισή του πετυχαίνοντας 499 στους 555 πόντους. Το σκορ αυτό είναι μικρότερο από του S10 Lite ίσως επειδή έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, η οποία πρέπει να έχει ανάλυση 1440×3040 pixel, τη στιγμή που το μικρότερο μοντέλο έχει οθόνη με ανάλυση 1260×2660 pixel.
Ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα να είναι το γεγονός πως, αφού πολλαπλασιάσουμε τις αναλύσεις του benchmark με 3.5, η αναλογία της οθόνης φτάνει το 19:9, τη στιγμή που οι τωρινές ναυαρχίδες της Samsung έχουν αναλογία 18.5:9, κάτι που σημαίνει πως τα bezel στην οθόνη θα είναι πάρα πολύ λεπτά. Επιπλέον, η μεγαλύτερη αναλογία οθόνης ίσως να σημαίνει πως τα bezel στο πάνω και κάτω μέρος της οθόνης να είναι και αυτά πιο λεπτά, κάνοντας τις συσκευές να δείχνουν πως έχουν περισσότερη διαθέσιμη οθόνη από ποτέ.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

ρε ιακωβε εισαι κ εξυπνο παιδι…τι περισσότερη οθονη απο ποτε οταν θα σου τρώει απο αυτη την οθονη το ενα (ή δυο στην περιπτωση του plus) , στρογγυλό notch?

Flagship killer

1440×3040 βαρβαροι….
για όσους νομίζουν πως έχουν amoled…. χαχαχα

JohnWave

@Παπαροκά tiamat μήπως γίνεσαι λιιιίγο υπερβολικός όταν λες ότι μια κουκίδα θα τρώει οθόνη; Για το plus συμφωνώ ότι στην ουσία θα είναι ένα μικρό notch αλλά στην περίπτωση τou S10, δεν υπάρχει καμία σχέση με notch και το φάγωμα οθόνης θα είναι πραγματικά αμελητέο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

johnwave δε μπορω να υποστηριξω τη samsung και σε αυτο το εγκλημα που παει να κανει! τα s10 θα ναι τραγικα!

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eli, αν είναι έγκλημα μια κουκκίδα τότε τα μεγάλα notch (πχ στα iphone ή στα Pixel) τι είναι; Η καταστροφή του κόσμου; :p Προσωπικά και εγώ και όσοι γνωστοί μου έχουν S8/S8+/S9/S9+ προτιμούμε μικρότερα bezels και μια κουκκίδα παρά μεγαλύτερα bezels χωρίς κουκκίδα. Το ιδανικό θα ήταν μια όψη τύπου Vivo ή Οppo αλλά από τη στιγμή που η Samsung δεν θέλει να εφαρμόσει συρόμενους μηχανισμούς ή δεύτερη οθόνη στην πλάτη, πάλι καλά τουλάχιστον που δεν βάζει notch στο S10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.