Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας

χρώματα των Galaxy S10, Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας

Μέχρι σήμερα έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλες σχεδόν οι τεχνικές πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη σειρά των νέων Samsung Galaxy S10. Παρόλο που γνωρίζουμε τα χρώματα στα οποία θα κυκλοφορήσουν, σήμερα σας παραθέτουμε για πρώτη φορα τα διαθέσιμα renders όλων των χρωμάτων πλάι, πλάι ανά μοντέλο.

Στην πάνω εικόνα μπορείτε να δείτε τα χρώματα του Galaxy S10e. Από αριστερά προς τα δεξιά: Καναρινί-Κίτρινο (η πιθανή προσπάθειά της Samsung να ανταγωνιστεί το iPhone Xr), Μαύρο, Πράσινο-Τυρκουάζ, και Λευκό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα χρώματα των Galaxy S10 στην πρώτη εικόνα και τα χρώματα του Galaxy S10+ στην αμέσως πιο κάτω. Και τα δύο μοντέλα θα κυκλοφορήσουν βασικά στις ίδιες αποχρώσεις. Αυτές είναι (από πάνω προς τα κάτω), Μαύρο, Πράσινο-Τυρκουάζ, και Λευκό. Υπάρχει βέβαια και η φήμη ότι μια Μπλε έκδοση θα βγει κάποια στιγμή. Ίσως αυτή η απόχρωση να είναι αποκλειστικά για την έκδοση 5G που πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα.

χρώματα των Galaxy S10, Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας

χρώματα των Galaxy S10, Όλα τα διαθέσιμα χρώματα των Galaxy S10 στο πιάτο σας

Η Samsung σίγουρα θα αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να ξέρετε στην εκδήλωση “S10 Unpacked” στις 20 Φεβρουαρίου, όπου ως Techblog θα είμαστε εκεί και θα σας αναφέρουμε φυσικά όλες τις λεπτομέρειες από το Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Από εμφάνιση πάσχει!!!

GeoChios

Θεμα γουστου φυσικα αλλα 1000 φορες S7 Edge η S8/S9!….

John Real

Αν και δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανά Samsung γιατί έχει καβαλήσει το καλάμι στις τιμές από εμφάνιση μια χαρά είναι το S10 και ειδικά το S10E που έχει και επίπεδη οθόνη.

VasilisN9

John η Samsung έφτασε το Android εδώ που είναι τώρα και έχεις επιλογή εσύ. Μην συγκρίνουμε τον κορυφαίο κατασκευαστή με τα τσαμπιδια όπως Xiaomi, Huawei και OP. Και όχι δεν λέγεται ” έχει καβαλήσει το καλάμι” αλλά έχει χτίσει το brand ώστε έχει την πολυτέλεια να ζητάει παραπάνω γιατί έχει επενδύσει σε αυτό. Και σίγουρα θα χάσει την πρωτιά από τη Huawei μέσα στο 2020 αλλά όχι τα κέρδη.

Chris966

Μας αρέσει δεν μας αρέσει, ό,τι και να λέμε η APPLE είναι ο ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
Όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν..
Το στέμμα ανήκει στο iPHONE..
Φιλικά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

δυστηχως η εμφανιση χαλασε….μεχρι s9 plus εχει καλως……προσωπικα σαν εμφανιση θα ελεγα κορυφη το 6T mac laren edition….προσωπικη γνωμη….οσο για τις τιμες στο θεο….πλεον δυστηχως οι εταιρειες ολοενα και ανεβαζουν την τιμη….ιδωμεν…

Μιχάλης

Παιδιά είπαμε νά μην τα ξαναγράφω έβαλα νέα μπαταρία στο s7 πού με συντροφεύει σχεδόν 3 χρόνια και το 2021 “νά είμαστε καλά” θα αγοράσω το S10 με την επίπεδη οθόνη στην τιμή πού θα έπρεπε νά βγει “τώρα” στά καταστήματα.
Καλό ξημέρωμα

τακης

Αναρωτιέμαι γιατι βγαζουν και την επιπεδη αφου είναι ιδιο με το α8s που εβγαλε πριν λιγο καιρο. Επρεπε να εχει παλι το μικρο και το πλας.

Ekimolaos

@Δημήτρης Θεοδώρου
S10e. Όχι S10. Άλλα χρώματα (λιγότερα) θα παίξουν στο S10.

Δημήτρης Θεοδώρου

@Ekimolaos Στα άρθρα που ανεβάζουμε μεταφέρουμε τις πληροφορίες όπως αυτές δημοσιοποιούνται από ξένες πηγές. Αν τελικά το S10 κυκλοφορήσει σε άλλα χρώματα, που διαφεύγουν του ξένου τύπου, θα το μάθουμε στην επίσημη παρουσίαση της Samsung στις 20 Φεβρουαρίου, στην οποία το Techblog έχει επίσημη πρόσκληση και θα είναι παρόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.