Τα Galaxy S10 και S10+ θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο στη CES 2019;

galaxy s10 s10plus παρουσίαση ιανουάριος 2019 ces, Τα Galaxy S10 και S10+ θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο στη CES 2019;

Πρόσφατη αναφορά αναφέρει πως η Samsung θα παρουσιάσει το δέκατο μέλος της σειράς Galaxy S τον Ιανουάριο του 2019, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο μιας και τα Galaxy S9 και S9+ παρουσιάστηκαν ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με τα Galaxy S8 και S8+ το 2017.

Οι πληροφορίες έρχονται από την κορεατική ιστοσελίδα The Bell, όπου εκτός από τα Galaxy S10, αναφέρει ότι η Samsung έχει ζητήσει από τους προμηθευτές της τα parts για να ξεκινήσει την κατασκευή του αναδιπλούμενου smartphone της εταιρείας το Νοέμβριο.

Η Samsung πρέπει να τονίσουμε πως τα Galaxy S9 και S9+ τα παρουσίασε στην MWC 2018 και πολλοί εκτιμούν πως το επόμενο επετειακό Samsung Galaxy S10 θα παρουσιαστεί και πάλι στην MWC 2019, αλλά το ενδεχόμενο της παρουσίασης του αναδιπλούμενου smartphone στην MWC 2019 στη Βαρκελώνη, να μετακινήσει την παρουσίαση των Galaxy S10 και S10+ τον Ιανουάριο στη CES 2019 στο Λας Βέγκας.

Επίσης, εαν η Samsung ξεκινήσει την κατασκευή των Galaxy S10 τον Οκτώβρη, θα μπορέσει να είναι έτοιμη για την CES 2019; Παρά το γεγονός πως η Samsung δεν έχει ανακοινώσει, τα τελευταία χρόνια, κάποια ναυαρχίδα στις CES εκθέσεις, δεν την εμποδίζει να κάνει κάτι τέτοιο για το επετειακό Galaxy S10 και S10+ για τα δέκα χρόνια της σειράς Galaxy S.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

ειναι τοσο καλα τα s9 που απο τωρα μιλανε για το 10..χαχαχαχαχα

@papaki

Αυτό σημαίνει ότι η Samsung δουλεύει συνέχεια με πολύ μεγάλη πρόοδο και με αποφασιστικότητα ότι και του χρόνου όλους θα τους ευχαριστήσει, (ανάλογα όσοι θα την υποστηρίξουν) με ένα τέλειο και πάλι Smartphone κτλ. για να είμαστε πάντα ικανοποιημένοι με τα όμορφα προϊόντα της. Καλή συνέχεια στην Samsung εύχομαι και καλές πωλήσεις εκτός από φέτος και του χρόνου. Και να μένει πάντα πρώτη στις προτιμήσεις και στην αγάπη των χρηστών της.

Saša

Καποτε κραζαν τη Sony επειδη εβγαζε ναυαρχιδες ανα εξαμηνο. Αν βαλουμε και το Note στο παιχνιδι ειμαστε ανα τετραμηνο. Ελα να πεφτουν τα χιλιαρικα λεμε!

Thanoslam

Άντε φοβερό νέο και πράγματι δεν το περιμέναμε. Να σας πω και εγώ ένα ακόμα. Τα νέα iPhone 11 θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο. Θέλετε να μάθετε και ένα ακόμα κατά αποκλειστικότητα; Τα iPhone 12 θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο του 2019.

Axel

Ξεφτίλα και κοροϊδία απέναντι στους καταναλωτές. Αίσχος

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

φοβερη ειδησεογραφια τυπου makeleio.gr ΣΟΚ! ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ! ΠΛHΜΜYRΕΣ ΘΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ 2149 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ !!!!

H ΣΙΣΣΥΧΡΙΣΤΗΔΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤAI! ΕΤΣΙ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ !!!!!

και αντε δειχτε μας και κανα ρεντερ του επετειακου iphone 20 να δεσει το γλυκο !

Theo

Καλά έλεος το άρθρο έτσι? Μιλάμε από τώρα για του χρόνου ότι θα βγουν τα επόμενα σαμσουνγκ.. Σιγά τα νέα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.