Τα Galaxy S10 θα έχουν τον καλύτερο in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων της Qualcomm;

samsung galaxy s10 s10+ in-display αποτύπωμα qualcomm, Τα Galaxy S10 θα έχουν τον καλύτερο in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων της Qualcomm;

Τα Galaxy S10 και S10+ φημολογούνται εδώ και καιρό πως θα διαθέτουν αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Qualcomm θα προμηθεύσει τη Samsung με τον καλύτερο in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων στην αγορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Qualcomm θα εφοδιάσει τα Galaxy S10 με τον καλύτερο in-display αναγνώστη αποτυπωμάτων ο οποίος είναι τρίτης γενιάς και λειτουργεί με την τεχνολογία υπερήχων που έχει αναπτύξει η Qualcomm, παρέχοντας μεγαλύτερη ταχύτητα και ακρίβεια ανάγνωσης. Ο συγκεκριμένος αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων λειτουργεί σε επιφάνεια 1.2mm μιας OLED οθόνης, επιτρέπει τη ανάγνωση gestures, μπορεί να λειτουργήσει ξεκλειδώνοντας μια συσκευή βυθισμένη σε νερό ενώ μπορεί να καταγράψει δεδομένα του κυκλοφορικού συστήματος και καρδιακούς παλμούς.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως η Samsung έχει αργήσει, σύμφωνα με πολλούς καταναλωτές, να ενσωματώσει τέτοιου είδους αναγνώστη αποτυπωμάτων, μιας και αρκετοί Κινέζοι κατασκευαστές έχουν κυκλοφορήσει smartphone που χρησιμοποιούν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη.

Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται στο ότι περιμένει αυτήν την τεχνολογία να γίνει ακόμα πιο ακριβής και ολοκληρωμένη και έπειτα να τη δοκιμάσει σε κάποιο smartphone, το οποίο άλλες πηγές αναφέρουν πως δε θα είναι το επετειακό Galaxy S10 αλλά κάποια mid-range συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, η Samsung θα διαπιστώσει την αποτελεσματικότητά του και βάσει του feedback, θα αποφασίσει το αν αξίζει τελικά η χρησιμοποίησή του σε κάποιο από τα επόμενα flagship smartphone της εταιρείας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

να πω και γω τον πονο μου. εχω μεγαλο προβληματισμο σε τι samsung να προχωρησω .

πρωτη επιλογη note στα 512giga για επαγγελματικη χρηση και προοπτική να το κρατησω 7 χρόνια τουλάχιστον.

επισης ελκυστικό στα 450θαναι το σαπακι (λογω μονης καμερας, 64γιγα και μονο 4 ραμ) μικρο s9 που μου κανει πολύ ομως σαν μεγεθος

αλλα και με τα 2 αυτα κινητα θα χω πρόβλημα με τη φωτογραφική διοτι σε καδρο 16:9 που τραβαω, εχουν μονο 9mp ανάλυση… που αποδεδειγμένα πια δεν μου ειναι αρκετο σαν λεπτομέρεια εικονας….

αρα τι γινεται??? παμε στο s10 το μικρο που μαλλον θα εχει φέτος περισσότερα mpixel?
μπααα.. αφου και φετος το μικρό θαναι τσεκουρεμενο στα specs! 😂😂

vasiliS7Edge

Tiamat πας σε Note 10 και καθάρισες για 4 χρόνια. Για 7 δύσκολο, για σένα καθώς θα υπάρχουν κινητά με 500€ που θα είναι αναδιπλούμενα και θα κάνουν παπαροκάδες με 5nm Chipsets με διάρκεια μπαταρίας 2 και 3 ημερών.

Τριαντάφυλλος

Παπαροκας καλησπερα.πολυ καλη επιλογη το νοτε 9 μετα 512 το ζαχαρωνω εδω και λιγο καιρο.ημουν κατοχοσ samsung s4 note 3 και νοτε 4.επειδη βαρεθηκα λιγο το android και την samsung εκανα στροφη και εδω και 2 χρονια εχω iphone 7plus.εκανα στροφη στην καριερα μου και δεν το μετανιωσα καθολου.λιγοτερο πολυπλοκα σταθεροτερα,γρηγοροτερα και πολυ καλη υποστηριξη στις αναβαθμισεις.οποτε εν κατακλειδι αν ειναι να δωσεισ 1300 για νοτε 9 512 περιμενε και δες σε 2 μερες τι θα βγαλει η apple και αποφασιεσε.στα λεω αυτα εκ πειρας και οχι γιατι εχω μετοχες στην αpple…επειδη και εγω ειμαι στο διλημα να αγορασω νεα συσκευη η το νοτε9 θα επερνα η να δω τι θα βγαλει η apple και αν αξιζει η αντικατασταση απο το 7plus.αυτα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

vasilis εχω βαρεθει – οπως λιγο πολυ ολοι- τα κινητα και ειναι πεταμενα λεφτα. οποτε ναι αν παρω note θα παρω τη καλυτερη εκδοση του 512 που θα με βγαλει άνετα για πέντε+ χρονια ενω αν παρω το μικρο s9 πουναι σαπακι πανω απο δυο χρόνια αποκλείεται να το κρατησω

τριαντάφυλλος αν το επιλεξω θα το παρω στα 800 οταν πεσει, σιγα μην δωσω 1300 για κινητό!

επίσης iphone δεν επαιρνα ούτε 500 euro να εκανε για πολλούς λογους

NtinosMD

παιδια iPhone το 6.5 κ τελος… enough said…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νταξη, εσυ μας έπεισες !

Φανης 2013

@Παπαροκας tiamat
επαγγελματικη χρηση διαβαζω, ελπιζω να μην εισαι κανενας σερβιτορος που βγαζει 3.60

περα απο την πλακα
υγ προτεινω να αποστασιοποιηθεις απο σαμι. Δοκιμασε (οχι πως λεω οτι ειναι καλυτεροι) αλλα παρε και κατι αλλο απο σαμι

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, να σου πω αν θες τη γνώμη μου: -> Καταρχάς όσο αφορά το μέγεθος πας από το Note στο S9 ενώ η μέση βρίσκεται στο S9+. -> To Νote αφορά κυρίως επαγγελματίες που ασχολούνται με το σχέδιο. Αν το επάγγελμά σου σχετίζεται με κάτι τέτοιο, μόνο τότε να το σκεφτείς. -> Ακόμα και αν σχετίζεται το επάγγελμά σου με σχέδιο, είναι κουτό να πάρεις αυτήν την εποχή το Note 9 και το ξέρεις. Aν επείγεσαι τότε πάρε το Note 8. -> Αν δεν σχετίζεται το επάγγελμά σου με το σχέδιο, τότε δεν υπάρχει λόγος να πας σε Note εκτός αν έχεις πολύ χοντρά δάχτυλα και σε διευκολύνει το πενάκι για την πληκτρολόγηση. -> Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάζουν πλέον οι κάμερες 16:9 στο μέγιστο των megapixels. Επίσης οι 40άρες δεν θα μπορούν να συνδυάζονται με post processing στο αυτόματο. -> Μιλάς για κινητό που να μπορεί να σταθεί μετά από 7 χρόνια. Πολύ δύσκολο. -> Το S10+ πιστεύω θα δώσει 5Χ οπτικό zoom, wide angle τρίτη κάμερα και καλύτερο dynamic range στις νυχτερινές. Το S10 το απλό δεν θα έχει την τρίτη κάμερα. Για μένα αν θέλεις τώρα συσκευή και αν χρειάζεσαι το πενάκι, πάρε… Συνέχεια »

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παιδια δεν εχω προβλημα να το πω 650euro παιρνω, συνεπώς δεν εχω λεφτά για πέταμα. το επάγγελμα μου εχει να κανει με σημειώσεις και το βλεπω το note καθαρα επαγγελματικο βοηθημα… εχω ομως δει στη πραξη οτι με κουράζουν τα μεγαλα κινητά, ενω με ξεκουραζουν τα μικρά και γιαυτο βαζω και στο παιχνίδι και το σαπακι οπως το καταντησε η samsung, το μικρότερο s9…
johnwave ναι το s10 αναμένεται πολυ πολυ βελτιωμενο στη καμερα… αρα ζυγιζεις τι θες περισσότερο ενα πενακι ή μια καμερα, κατι που εγω δε μπορω να το κανω καθως θελω και τα δύο 😂😂!!!

Nick

Α Π Α Τ Ο

Makis

Το σαπάκι…είσαι ωραίος 😂😂😂. Χωρίς να σχολιάσω επικριτικά τον μισθό σου, αλλά βρε φίλε ένα μισθό+ για κινητό. Με τίποτε.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

makis συμφωνω απολυτα αλλα βλεπεις οι εταιρειες αντιγραφουν σε ολα τον μπαμπα τους ,την apple ,οποτε εχουμε βρεθει μπροστα σε μια νεα κατηγορια κινητων αυτη του 1000ρικου… η οποια απαιτει μεγαλη οικονομικη θυσια για εναν μνημονιακο πολιτη μιας τριτοκοσμικης χωρας

το note 3 ειχε την τιμη -ρεκορ των 799 ευρω και ολοι λεγαμε να πεσει στα 600 τα χριστουγεννα να το πάρουμε…. τωρα λεμε να περασει ενας χρονος για να το πάρουμε σε αυτη τη τιμη!

godis

Και φτωχαινουν οι ανθρωποι και πλουτιζουν οι εταιριες το χω ξαναγραψει και θα το ξαναγραψω πολλες φορες να το εμπεδωσετε καποιοι στο μυαλο σας.παιδια συνεση και αντισταση… σε ολους μας αρεσει η τεχνολογια και πολλες φορες μας τρεχουν τα σαλια σε καθε καινουργια παρουσιαση κινητου αλλα αυτα ειναι ενα βαρελι χωρις πατο που χωρις να το παρεις χαμπαρι μπορεις να μεινεις χωρις δευτερο σωβρακο να φορεσεις.Παπαροκα και καθε παπαροκα με σεβασμο θα σου πω το εξης.Αν το κινητο που θελεις να παρεις να κανεις επαγγελματικα την δουλεια σου, ΣΟΥ διπλασιασει τα λεφτα και κανεις αποσβεση την αγορα του καλως να το παρεις και γω μαζι σου,εαν οχι δεν βγαλεις την αγορα του μεινε ως εχεις και για να σου δωσω να καταλαβεις εχω ενα redmi note 4 3-32 1,5 χρονο τωρα δεν εχω κανενα προβλημα με το κινητο τα + και – λιγο πολυ ολοι τα ξερετε,εγω δεν το γουσταρω και πολυ το android ερχομαι απο windows mobile και σκεφτομαι μεταβαση σε ios.φιλος κερδισε σε διαγωνισμο το iphone 8 και μου το δινε σφραγισμενο 400€ λεω σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για μια συσκευη 10 εκατοστων,θελω να παρω το iphone se 32gb αυτη την στιγμη εχει στα σκρουτσομαγαζα 250€…ξερεις ποτε… Συνέχεια »

kostas

Παπαροκα και εγω ειμαι σ΄αυτο το διλημα να παω σε Note 9 ή σε S9 αλλα για εμενα η μονη διαφορα ειναι το πενακι οχι για επαγγελματικη χρηση οσο πιο πολυ οτι με εχει βολεψει στο γραψιμο

Babis Briolas

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš

Απορία: Αν οι ίδιες οι εταιρίες, δεν μπορούν να υποσχεθούν υποστήριξη σε τακτικά Updates μετά τα 3 χρόνια, πως μπορεί να σταθεί ένα επαγγελματικό κινητό για τα επόμενα 5-7 χρόνια? Σημειώστε ότι στα υποστηριζόμενα μοντέλα βγαίνουν Security Updates κάθε μήνα.
Και μην ακούσω το “τι κινδυνεύει το δικό μου κινητό, δεν έχω μυστικά”. Το κάθε κινητο πλέον είναι άλλο ένα εκτεθειμένο μηχάνημα στο internet

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

babis μαζι σου η samsung ειναι τραγικη στα updates… εχω και πρόσφατο παραδειγμα ενω παρεβλεπα καθημερινά την ειδοποίηση για νεα ενημερωση, το s7 μου κανε force update στο oreo με μπαταρία μου μόλις στο 1% εκείνη τη στιγμή ενω ξερεις καλα οτι υπαρχει εντολη ασφαλείας απο το λογισμικό να μην επιτρέπεται update με μπαταρια κατω του 40%….

δλδ με τον τσαμπουκά κανε update! θες δε θες!

αποτελεσμα? μου εριξε την gpu και τωρα τα παιχνίδια μου χανουν συνεχως frames ακομα και στο game mode ενω πρωτα τρέχανε νερακι και χωρις να μπαινω ποτε game mode!

αυτη ειναι η αλήθεια με τα updates. σε σπρώχνουν με καθε τρόπο να αγορασεις νεότερο μοντέλο

Petros

Note 9 ή NOTE 8 που είναι στα 650 ευρώ πια και έχει βγει κινηταρα!!

kostas

Περιμενε λιγο να πεσει η τιμη του και αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε Note 9

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

συμφωνώ kostas ειναι σε ολα βελτιωμένο!

kostas

Εγω σκεφτομαι να το παρω καθαρα λογω μεγαλης μπαταριας αν δεν ειχε αυτο και ειχε μια μπαταρια κοντα στα 3500mah δεν θα το αλλαζα με το Note 8 που εχω τωρα.
Τωρα για τα στερεοφωνικα ηχεια για εμενα δεν μου λεει κατι και για τον λιγο καλυτερο επεξεργαστη και την καμερα

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

κωστας οπως και στο νεο iphone ετσι και στο νοτε 9 το 512γιγα storage ηρθαν για να μεινουν!
ετσι εχεις ενα δικαρτο τηλεφωνο με δυο αριθμούς για επαγγελματικη χρηση που το κρατας ανετα 6 χρονια! αυτο ειναι το σημαντικο και οχι η καμερα,τα ηχεια η μπαταρια, που και αυτά εχουν μεγαλη σημασια αλλα οχι και τοση !
εσυ με το note 8 κατσε ομως εκει ,καλα εισαι…δε θα σκασεις 900 ευρω για 700mah μπαταρίας …ελεος!

kostas

Εγω πιστευω οτι τα τηλεφωνα δεν ειναι για πανω απο 3-4 χρονια αλλα επειδη εχω ενα ψιλο θεμα με την μπαταρια γι΄αυτο τον λογο θελω να παω σε Note 9

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

κωστας σχετικα ειναι πια. δλδ αν παρεις iphone x ή note 9 512 σε τι δε θα σε καλυψουν για 5-6 χρονια? καμερα ? ραμ? storage? cpu-gpu? οθονη?

η μοναδικη περιπτωση να μη σε καλυψουν ειναι να βγουν πολυ καλυτερα παιχνίδια απο αυτα του τωρα και να εισαι gamer!

kostas

Δεν ξερω αν εγω ειμαι ο γκαντεμης αλλα κανενα τηλεφωνο μου δεν εχει κρατησει πανω απο 2 χρονια συνηθως μετα την 2ετια αρχιζουν τα κολληματα να μην μπορεις να το σηκωσεις να θελει καθε μερα μια επανεκκινηση για να στρωσει,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.