Τα iPhone του 2019 θα είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα λόγω της OLED οθόνης νέας τεχνολογίας;

iPhone 2019 λεπτότερα ελαφρύτερα λόγω OLED οθόνης νέας τεχνολογίας, Τα iPhone του 2019 θα είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα λόγω της OLED οθόνης νέας τεχνολογίας;

Αν κάποιος νομίζει πως η Apple θα σταματήσει να στοχεύει στην κατασκευή iPhone που θα είναι λεπτά και ελαφριά, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξει γνώμη μιας και η οθόνη των iPhone του 2019 αναμένεται να είναι OLED νέας τεχνολογίας που θα επιτρέπει έναν ακόμη πιο λεπτό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με αναφορά, ένα τουλάχιστον από τα iPhone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 θα είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, λόγω μιας νέας τεχνολογίας στην OLED οθόνη των συσκευών. Πιο συγκεκριμένα, η Apple πιστεύεται πως θα χρησιμοποιήσει εύκαμπτες OLED οθόνες που θα έχουν ενσωματωμένο το touch-screen panel, μιας και οι τωρινές OLED οθόνες των iPhone διαθέτουν ένα λεπτό τζάμι που βρίσκεται πάνω από την οθόνη, και ανταποκρίνεται στην αφή.

Στην περίπτωση που η Apple χρησιμοποιήσει αυτού του τύπου OLED οθόνες, οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες από τη Samsung Display, τότε θεωρητικά θα μπορούσε να μειωθεί το συνολικό πάχος της συσκευής. Αυτές οι OLED οθόνες της Samsung, οι οποίες ονομάζονται “Y-Octa”, θα κάνουν την Apple να χρησιμοποιήσει οθόνη με ενσωματωμένο το panel για την αφή, πρώτη φορά σε ένα iPhone.

Σύμφωνα με την ίδια την αναφορά, η Apple και η Samsung θα είναι έτοιμες για τη χρήση αυτής της τεχνολογίας στα iPhone του 2019, με τα αποθέματα να είναι στην αρχή περιορισμένα. Ίσως για αυτό το λόγο θα δούμε αυτού του είδους οθόνη στο ακριβότερο μοντέλο από τα ήδη ακριβά iPhone, με τα υπόλοιπα να εφοδιάζονται με αυτή τη νέα οθόνη μόλις αρχίσει και μειώνεται το κόστος παραγωγής, κάτι το οποίο πιθανόν να γίνει στα iPhone του 2020.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Downhill

Αφου αρχικα ειπαν οτι θα τις βάλουν για μειωση του κοστους παραγωγης και γτ δεν εμπιστευονταν την τεχολογια του που χρησιμοποιείτε στα note 9…..τωρα ξαφνικα αυξηση του κοστους…..εεε ρε σανο…

Ριρικος

Πάντα πρωτοπόρα , καινοτόμα και μαγευτική η Apple μας. Πόσο μα πόσο τυχερός και μπλεσντ νοιώθω που είμαι πιστός της οπαδός. Και 4 νέα τηλέφωνα να βγάλει , και 4 νέα tablet και άλλα τόσα mac, θα τα αγοράσω όλα! Δεν μένω στα λόγια. Κάντε το ίδιο! Ματώστε για το δαγκωμένο μηλαράκι!!

NtinosMD

Χαχαχα ελα να δικαιολογηθει το 1500αρι ζεστο ευρωπουλο στη base model εκδοση της συσκευης που θα εχει τη τιμη να φοραει το νεοναυτο oled πανελακι… 😀

NtinosMD

… πλακα εχει παντως το γεγονος οτι πριν εναμιση χρονο κανανε κρα να δουνε αρκετοι oled στα iPhones.

NikosAr

Μην στεναχωριέστε οοολοι εσείς …. θα αγοράσετε από Samsung με την ίδια τιμή … no problem … αφήστε το σανό για τα apple fun boys

Veritas

Αυτό που κυριαρχεί σε όλες τις τεχνολογικές ειδήσεις όσον αφορά την Apple είναι ότι πλέον δεν
έχει να δείξει κάτι καινοτόμο κ ότι απλά ακολουθεί το ρεύμα.Σωστο.
Μήπως αυτό είναι φτιαχτό από αυτούς που διοικούν ή μιλάμε για την δυση μιας ακόμη αυτοκρατορίας στο τομέα της τεχνολογίας .Τα παραδείγματα του παρελθόντος πολλά.

NikosAr

@Veritas
Αν θεωρείς ότι έως τώρα η Apple καινοτομούσε .. και τώρα σε απογοήτευσε …τότε συμφωνούμε .. επίσης αν βρίσκεις καινοτόμες νέες συσκευές Android .. τότε κάτι δεν ταιριάζει με τον συλλογισμό σου ..

John Real

Η τελευταια φορα που η Apple καινοτομησε ηταν με το iphone 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.