Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max σπάνε τα ρεκορ στο Geekbench

iphone xs xsmax ρεκορ geekbench, Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max σπάνε τα ρεκορ στο Geekbench

Τα νέα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι εδώ και η ιστοσελίδα “Tom’s Guide” δοκίμασε τις δυνατότητές τους σε benchmark προγράμματα με τα αποτελέσματα, ειδικά στο Geekbench, να είναι εντυπωσιακά.

Κάθε χρόνο τα iPhone που παρουσιάζονται είναι εφοδιασμένα με νέο επεξεργαστή και ορισμένες φορές, με παραπάνω μνήμη RAM. Ο επεξεργαστής των νέων iPhone για το 2018 είναι ο A12 Bionic βασισμένος στην αρχιτεκτονική των 7nm και είναι ο πρώτος εμπορικά διαθέσιμος αυτού του είδους και σε συνδυασμό με τα 4GB RAM που έχουν τα iPhone Xs και Xs Max, υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις.

Η ιστοσελίδα “Tom’s Guide” δοκίμασε τις δυνατότητες των νέων iPhone σε benchmark προγράμματα, με τις επιδόσεις των iPhone Xs και Xs Max να ξεχωρίζουν περισσότερο στο Geekbench. Πιο συγκεκριμένα, τα Xs και Xs Max πέτυχαν 11420 και 11515 πόντους στο multi-core test, ξεπερνώντας όχι μόνο το iPhone X με τον A11 Bionic, αλλά όλες τις Android ναυαρχίδες με επεξεργαστή Snapdragon 845 με σημαντική διαφορά.

Στη συνέχεια, τα iPhone αναμετρήθηκαν στο 3DMark Slingshot Extreme το οποίο αφορά τη δοκιμή στον τομέα των γραφικών, με το OnePlus 6 να πετυχαίνει τη μεγαλύτερη επίδοση και τα Galaxy Note 9 και S9+ να ακολουθούν, ενώ τα δύο iPhone βρέθηκαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση.

iphone xs xsmax ρεκορ geekbench, Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max σπάνε τα ρεκορ στο Geekbench

Σε ένα δεύτερο GPU test, το GFXBench 5.0, τα iPhone Xs και Xs Max είχαν καλύτερες επιδόσεις από τα Note 9 και S9+, ενώ καταμετρήθηκε και ο χρόνος που χρειάζεται για να ανοίξουν δημοφιλή games στα iPhone και το Note 9, όπου στο Xs Max φαίνεται να ανοίγουν πιο σύντομα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα smartphone, την ώρα που το Note 9 ήταν πιο γρήγορο μόνο στο δημοφιλές game αγώνων ταχύτητας Asphalt 9.

iphone xs xsmax ρεκορ geekbench, Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max σπάνε τα ρεκορ στο Geekbench

Τέλος, πραγματοποιήθηκε δοκιμή στο χρόνο που χρειάζεται για τη μετατροπή ενός video clip 2 λεπτών από ανάλυση 4K σε 1080p, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως τα iPhone πραγματοποίησαν τη μετατροπή από οποιοδήποτε άλλο Android smartphone. Θα πρέπει να τονίσουμε πως το Galaxy Note 9 δε συμμετείχε σε αυτή τη δοκιμή γιατί το Adobe Premiere Clip δεν λειτουργεί ομαλά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ενώ η συμβατότητα αυτή είναι κάτι για το οποίο η Adobe ψάχνει να δώσει λύση.

iphone xs xsmax ρεκορ geekbench, Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max σπάνε τα ρεκορ στο Geekbench

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Τα πράγματα είναι απλά εδώ και χρόνια.

Θέλεις τη συσκευή με την καλύτερη συνεργασία επεξεργαστή+λογισμικού ανεξαρτήτως τιμής;
Δεν σε ενδιαφέρει στον ίδιο βαθμό να έχεις την κορυφαία οθόνη ή καλύτερη κάμερα;
Δεν επιθυμείς να έχεις ένα πιο βαρύ αλλά πιο παραμετροποιήσιμο λογισμικό;
Δεν σε ενδιαφέρει η σχέση αξίας/τιμής;
Δεν σε ενδιαφέρει ο σχεδιασμός;

Παίρνεις iphone και έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή βάσει των κριτηρίων σου. Η συνεργασία επεξεργαστή+λογισμικού είναι εδώ και χρόνια το μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα των iphones έναντι των κορυφαίων android ναυαρχίδων,

ahil2

Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός ενός,
“Δεν σε ενδιαφέρει στον ίδιο βαθμό να έχεις την κορυφαία οθόνη ή καλύτερη κάμερα;”
μα έχεις μια απο τις καλύτερες οθόνες και κάμερες ,μην ξεχνάς ότι όταν βγήκε το iphone X πέρυσι είχε την καλύτερη οθόνη απο όλα και η κάμερα είναι στις κορυφαίες.

Φωτης

Θα το ξαναπώ..Οι συσκευες ειναι τούμπανο κ για μενα οτι πιο ομορφο premium κυκλοφορεί εκει εξω με διαφορα!!!Ξερουμε αν το xr θα εχει κ αυτο τις ιδιες επιδόσεις;

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

οτι ναναι…. πουθενα στο αρθρο δεν διευκρινίζεται αν οι δυο samsung συσκευες ειναι με τον exynos ή τον snapdragon να καταλάβουμε τι γινεται..

Makis

Επίσης ότι να ναι με τις αναλύσεις σχετικά με τα iPhone και τα λοιπά Android flagships. Τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους. Καλά ο καθείς με την άποψη του αλλά καταντάει βαρετό.

johny

δεν μπορουμε να αμφισβητησουμε οτι ειναι κινηταρες.φιλε JohnWave τι εχει ο σχεδιασμος που γραφεις αν δεν σε ενδιαφερει?εμενα προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ και τον θεωρω αυτη τη στιγμη τον ομορφοτερο.μπορει καποιος αλλος να εχει διαφορετικη γνωμη και ειδικα αυτος που δεν γουσταρει την apple.αλλα αυτη τη στιγμη ειναι ολοκληρο το κινητο πριμιουμ απο οθονες και εξωτερικα υλικα μεχρι και το εσωτερικο του.

Ευάγγελος

Για άλλη μια φόρα συγκρίνουμε 2 πράγματα που δεν γίνεται να συγκριθούν. Όχι πως αλλάζει κάτι, τόσο μη πρακτικό που είναι το iOS και με όλα αυτά τα animations που έχει είναι πιο αργό από ένα αντίστοιχο android

johny

μια γευση απο το iphone xs.τα συμπερασματα δικα σας..θα το παρω.

https://www.youtube.com/watch?v=YAF9BWpzwvI

Mp

ειχα ολα τα iphone κατα σειρα μεχρι το iphone x το πουλησα και πηρα s8 με τα μισα ποιος ειπε οτι εχει καλητερη οθονη και καμερα τουλαχιστον σε σκοτεινες ληψεις το iphone x ηδικα σε οθονη απο το s8 που λετε οτι βγηκε το καλυτερο κινιτο σε οθονη περσι.

JohnWave

@ahil2, ανέφερα “καλύτερη κάμερα”. Αυτό δεν συνεπάγεται ότι το iphone δεν έχει πολύ κάμερα. Συνεπάγεται ότι υπάρχουν συσκευές με καλύτερες.

@johny, τεράστιο notch => όχι ο καλύτερος σχεδιασμός στην αγορά. Πίσω κάμερα που εξέχει => όχι ο καλύτερος σχεδιασμός στην αγορά. Δεν νομίζω ότι και οι περισσότεροι κάτοχοι iphone X θα διαφωνούσαν με το να μίκραινε το notch ή με το να μην εξείχε η πίσω κάμερα.

Για τους φίλους που ανέφεραν τη σπουδαιότητα του κάθε λογισμικού, συμφωνώ απόλυτα. Εννοείται πως όποιος θέλει αυστηρά το ένα ή το άλλο λογισμικό, τότε όλα τα άλλα κριτήρια παύουν να έχουν σημασία για εκείνον. Δεν το ανέφερα γιατί το θεωρώ αυτονόητο.

Agnostos13

@Ευάγγελος:
Είσαι τσακωμένος με την πραγματικότητα; Πες δεν μου αρέσει το iOS και τέλος! Δεν χρειάζεται να γίνεσαι γραφικός…

@Mp:
Την καλύτερη οθόνη την αποδεικνύουν τα test. Από εκεί και πέρα το πως το βλέπει ο καθένας είναι υποκειμενικό.

@JohnWave:
Σε άλλους αρέσει το notch σε άλλους όχι. Το οτι δεν αρέσει σε εσένα πχ δεν σημαίνει οτι είναι defacto άσχημο…

JohnWave

@Agnostos13, ας είμαστε ειλικρινείς. Δείξε σε όποιους γνωστούς σου θέλεις την όψη του iphone και εκείνη ενός smartphone με μικρότερο notch όπως π.χ του Oppo F9. Θα δεις τι θα σου απαντήσουν όλοι.Και εσύ ο ίδιος είμαι σίγουρος ότι προτιμάς notch τύπου F9. Δεν υπάρχει σε αυτό το ζήτημα δλδ θέμα υποκειμενικότητας και το γνωρίζεις. Το ίδιο ισχύει για τις κάμερες που εξέχουν. Όλοι θα προτιμούσαν να ήταν ένα με την πλάτη (και για πρακτικό λόγο πέρα από εμφανησιακό).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 15 Pro

iPhone 16 Pro: Αναμένεται να έχει γυαλιστερό πλαίσιο από τιτάνιο

Νέα φήμη θέλει το iPhone 16 Pro duo να διατηρεί το πλαίσιο από τιτάνιο που είδαμε στο iPhone 15 Pro και στο Pro Max, αλλά με ένα twist.

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.