Τα iPhone XS με χρυσό φινίρισμα σε concept video

Το πρώτο concept video που παρουσιάζει τα iPhone XS και iPhone XS Plus κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και βασίζεται στις φωτογραφίες των νέων μοντέλων που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες από το 9to5 σε χρυσό χρώμα, δύο περίπου εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή τους.

To concept video αποκαλύπτει τα μοντέλα της Apple, 5.8’’ iPhone XS και 6.5’’ iPhone XS Plus από όλες τις πλευρές δείχνοντάς μας ολοκληρωμένες τις δύο επερχόμενες συσκευές. Όσον αφορά τώρα στην επίσημη παρουσίασή τους, ο Αμερικανός κολοσσός θα ανακοινώσει τη νέα σειρά smartphone στις 12 Σεπτέμβρη.

Εκτός από τα δύο OLED μοντέλα, στα πλαίσια του ίδιου μεγάλου event η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το 6.1 ιντσών LCD iPhone, καθώς επίσης και το Apple Watch τέταρτης γενιάς.

Τα επίσημα iPhone της σειράς XS είναι πιθανό να διαφέρουν από τα concept renders που παρουσιάζονται στο παραπάνω βίντεο.

iPhone XS, Τα iPhone XS με χρυσό φινίρισμα σε concept video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrisch

I’m ready to buy!!

Φωτης

Κοσμημα σκετο!!!!Βλεπω παλι ο Α12 να δινει πονο!!!

godis

Η Φωτης χαχαχα σιγουρα θα δωσει πονο! και πρωτα στην τσεπη.!!!

Fotis

Εδώ το note 9 κάνει 1.000+ ευρώ το iPhone δεν θα κάνει;

dimitris

Logika 1.250 8a exei to xs plus

Johny

Ότι και να πούμε θα είναι λίγο.αν έχεις τα λεφτά απλά πας και το περνεις.η εμφάνηση τα σπάει απλά και έχεις την αίσθηση ότι όντως έχεις δώσει λεφτά για κάτι που αξίζει.αν είναι όντως έτσι η συσκευή από τα λίγα που ειδαμε,φαντάζομαι πως θα είναι κανονικά.αλλα αυτό που με απασχολεί είναι τι νέο θα έχει εκτός από τον Α12.θα γουσταρα πχ ένα δαχτυλικο κάτω από την οθόνη για αρχή και κάτι ώστε να μην θερμενεται όπως το προηγούμενο και χωρίς βέβαια προβλήματα στο face id και να είναι και ταχύτερο στο σκαναρισμα.ελπιζω το προηγούμενο επίσης ιβεντ να τους έγινε μάθημα.παντως φέτος θα χτυπήσω το xs οποσδήποτε.

χρηστος

@fotis οταν εχεις ενα s-pen με δεκαδες προσθετες λειτουργιες συν bluetooth, τεραστια μπαταρια, την καλυτερη οθονη της αγορας, μνημη απο 128 συν καρτα μνημης θυρα ακουστικων, τοτε ναι το note9 τα αξιζει διοτι τα εχεις ως προσθετα στο iphone που θαυμαζεις και του λειπουν ολα τα παραπανω αλλα δικαιολογεις το 1000αρικο! Διοτι καταφερε και s-pen να βαλει και μεγαλυτερη μπαταρια απο τα μηλα και θυρα ακουστικων και να το κανει αδιαβροχο. Κλαψε τωρα για το ποσο ομορφο design εχουν τα iphone διοτι τα υπολοιπα του 500αρικου ειναι ασχημα..

Fotis

Όπως λες εσύ ότι αξίζει το note άλλοι λένε το ίδιο για το iPhone και τα δυο πανάκριβα χωρίς λόγο.

NikosAr

@Χρήστος
Επίσης ξέχασες να πεις στα θετικά του note ότι είναι πολυεργαλείο και μόνο για μάστορες με το καταπληκτικό πενάκι …. ααααα και ότι μάλλον οτι είναι το προτελευταίο αν όχι το τελευταίο note που βγάζει η σαμυ :/

Agnostos13

@χρήστος:
Ξέχασες να γράψεις και για το TouchWiz (sorry…Samsung Experience πλέον) και το bloatware (sorry…χρήσιμες εφαρμογές εννοούσα) του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.