Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Galaxy M πρώτα smartphone Samsung notch Infinity-U display, Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Φαίνεται πως η Samsung θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Galaxy M στη θέση των Galaxy J, On και C στις αρχές του 2019, και πιθανόν να είναι η πρώτη με notch και Infinity-U display.

Μετά την εμφάνιση του Galaxy M στο Geekbench ήρθε η στιγμή να αποκαλυφθεί στο AnTuTu πετυχαίνοντας 107452 πόντους, μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία δείχνουν πως όχι μόνο θα ανήκει στην κατηγορία των mid-range αλλά θα και πιθανόν να διαθέτει οθόνη με notch και την Infinity-U display που παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο Samsung Developer Conference 2018.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε το AnTuTu, το μοντέλο SM-M205F διαθέτει οθόνη 2340×1080 pixel και αναλογία οθόνης 19.5:9 και είναι κάτι που δείχνει πως θα είναι εφοδιασμένο με notch. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο επεξεργαστής Exynos 7885 μαζί με τη Mali-G71 MP2 για τον τομέα των γραφικών, με τη RAM να φτάνει τα 3GB, τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τα 32GB και το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 8.1 Oreo.

Galaxy M πρώτα smartphone Samsung notch Infinity-U display, Τα νέα Galaxy M θα είναι τα πρώτα smartphone της Samsung με notch και Infinity-U display;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Real

Ιδιο το Oneplus 6T , το Honor 10 lite και 100 αλλα μοντελα. Α ρε Samsung καταντησες απο εκει που σε αντεγραφαν οι Κινεζοι να τους αντιγραφεις εσυ. Το ιδιο ισχυει και για την Apple που εχει ενα notch 2 μετρα ενω οι Κινεζοι το εχουν αφαιρεσει η ελαχιστοποιησει.

Petros Imvrios

Της Apple το νοτσ δεν εχει μονο καμερα αρα λογικο να ειναι τετοιο μεγεθος βλεπε αναλογα κινητα με αισθητηρα και καμερα ir

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.