Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που τραβάνε οι χρήστες

pixel 3 3xl δεν αποθηκεύουν φωτογραφίες, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που τραβάνε οι χρήστες

Σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πως υπάρχει με τα νέα Pixel 3 και Pixel 3 XL, τα οποία μπορεί να διαθέτουν κάμερες υψηλής ποιότητας αλλά υπάρχουν χρήστες που παραπονιούνται πως οι φωτογραφίες που τραβάνε δεν αποθηκεύονται, κάτι το οποίο έχει συμβεί και πάλι σε προηγούμενα Pixel smartphone.

Τις τελευταίες ημέρες οι χρήστες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα Pixel 3 και Pixel 3 XL έχουν κατακλύσει το Twitter, με την πλειοψηφία των χρηστών να αναφέρουν ότι το πρόβλημα που υπήρχε στα προηγούμενα Pixel smartphone δεν έχει διορθωθεί, με τις φωτογραφίες που τραβάνε να μην αποθηκεύονται στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Αυτό που παρατηρήθηκε είναι πως υπάρχουν αναφορές στο Twitter για το ίδιο πρόβλημα και σε παλιότερες συσκευές όπως το Nexus 5X και 6P αλλά και σε άλλες που σαν κύρια εφαρμογή για την κάμερα χρησιμοποιούν το Google Camera app, ενώ το ίδιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί και σε συσκευές των Samsung, Essential, LG και Nokia.

Δεν είναι γνωστό αν το πρόβλημα αφορά κυρίως τα Pixel 3 smartphone ή είναι κάποιο γενικότερο πρόβλημα των Android smartphone, με τους χρήστες να αναφέρουν λεπτομέρειες σχετικά με το πως δημιουργείται. Αν ένα smartphone είναι κλειδωμένο ή η κάμερα είναι ενεργή κατά την HDR+ επεξεργασία, η φωτογραφία δεν αποθηκεύεται, ενώ αν απενεργοποιηθεί το Doze/battery optimization για την εφαρμογή της κάμερας, το πρόβλημα εξαφανίζεται.

Αυτό που μένει είναι μια επίσημη τοποθέτηση από τη Google η οποία θα έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά με το πρόβλημα αυτό για το οποίο οι χρήστες περιμένουν μια λύση όσο πιο άμεσα γίνεται.

pixel 3 3xl δεν αποθηκεύουν φωτογραφίες, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που τραβάνε οι χρήστες

pixel 3 3xl δεν αποθηκεύουν φωτογραφίες, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν αποθηκεύουν τις φωτογραφίες που τραβάνε οι χρήστες

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GS

Σαν γνήσια Google διατηρεί αυτόν τον διασυρμό που έχουν τα τηλέφωνά της κυρίως από το Pixel 2.

JohnWave

Απορώ πραγματικά όταν βλέπω τέτοια λάθη από τη Google. H λογική λέει πως τα Pixel θα έπρεπε να είχαν πάντα τη rom με τα λιγότερα bugs σε σχέση με τις εταιρίες που παίρνουν το λογισμικό της και το παραμετροποιούν. Και το ακόμα πιο κουφό είναι ότι τόσο καιρό βάσει του άρθρου δεν έχει διορθώσει το συγκεκριμένο bug στις συσκευές της. Τι να πεις…

Jimis

Για άλλη μία φορά μπράβο στην google.
Πιστεύω θα καταφέρει να εκμηδενίσει το ποσοστό του κοινού της τα επόμενα χρόνια.
Είναι σε κάλο δρόμο!

Darth

@JohnWave τα pixel ειναι και ηταν ενα beta phone ουσιαστικά έρχεται κάθε νέα έκδοση λογισμικού άμεσα αν και αυτό σαν συνεπεια έχει να τρώει ολα τα bugs ο χρήστης σε αντίθεση με της άλλες εταιρείες που μέν αργούν αλλά κάνουν ένα κάρο test πριν το δώσουν με αποτέλεσμα λίγα bugs

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

τα εχουμε ξαναπει οτι τα pixel ειναι τα μεγαλυτερα σαπακια του Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.