Τα OnePlus 3/3T είναι ακόμα εδώ και συνεχίζουν να αναβαθμίζονται σε OxygenOS 5.0.7

OnePlus 3/3T είναι εδώ συνεχίζουν αναβαθμίζονται oxygenos, Τα OnePlus 3/3T είναι ακόμα εδώ και συνεχίζουν να αναβαθμίζονται σε OxygenOS 5.0.7

Η OnePlus όχι μόνο έχει παραμερίσει τα OnePlus 3/3T αλλά φροντίζει να τα τροφοδοτεί με αναβαθμίσεις στο OxygenOS, ενώ αναμένεται να αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie το προσεχές διάστημα, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για Android smartphone που έχει κλείσει δύο χρόνια ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, η OnePlus ανακοίνωσε πως ξεκινάει τη διάθεση της αναβάθμισης σε OxygenOS 5.0.7 για τα OnePlus 3 και OnePlus 3T, δείχνοντας την υποστήριξή της στις παλαιότερες συσκευές της, κάτι το οποίο δε γίνεται συχνά για συσκευές που δεν είναι κατασκευασμένες από τη Google, όπως τα Pixel smartphones που συνεχίζουν να αναβαθμίζονται.

Μέχρι να λάβουν την αναβάθμιση σε Android Pie, οι κάτοχοι των OnePlus 3/3T θα μπορούν να αναβαθμίσουν το OxygenOS στην έκδοση 5.0.7 το οποίο φέρνει την αναβάθμιση ασφαλείας από τη Google για το μήνα Νοέμβριο, υποστήριξη για τα OnePlus Type-C Bullets Earphones καθώς και γενικές βελτιώσεις και διόρθωση bugs τα οποία εμφανίζονται στις συγκεκριμένες συσκευές.

Τέλος, η OnePlus ανακοίνωσε πως η αναβάθμιση θα ξεκινήσει να γίνεται διαθέσιμη αρχικά για περιορισμένο αριθμό χρηστών, με τους υπόλοιπους να τη λαμβάνουν σταδιακά τις επόμενες μέρες και αφού υπάρχει η διαβεβαίωση πως δεν υπάρχουν σοβαρά bugs τα οποία θα αναβάλουν τη διαδικασία της αναβάθμισης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Μι

Μπράβο στην ΟΠ!

Flagship killer

Ο μόνος μου δισταγμός για την op είναι το απίστευτα υψηλό sar της και σε σώμα και σε κεφάλι (Δεν είναι απλά υψηλό! Είναι Στα όρια του μη αποδεκτού)! Αν δεν είχε αυτό το sar δεν θα συζητούσα για κανένα άλλο εκτός από 6/6Τ ….

Babis

Πόσο είναι το sar?

Flagship killer

@babis
Head EU : 1.34
Body EU: 1.27
Με όριο τα 2 W/kg

Εγώ ας πούμε έχω το note 8 με
Head EU : 0.17
Body EU: 1.29

Το κεφάλι που είναι το βασικό είναι 8 φορές πάνω!!!!

Flagship killer

Βέβαια πάντα υπάρχει η λύση blue tooth ή επίσης υπάρχει και η λύση “Δεν ασχολούμαι”

forneverarrow

Απαράδεκτοι όπως και κάθε κατασκευαστής Android πλην της Google… Θα έπρεπε τουλάχιστον να γίνεται η αναβάθμιση ταυτόχρονα σε κάθε συσκευή ανά τον κόσμο. Αυτή η αηδία να περιμένεις μερικούς μήνες ανάλογα με τη χώρα γιατί να υπάρχει; iPhone και ας πληρώνω και τον αέρα που αναπνέω!! Βγάζει η Apple update και το έχεις την ίδια ώρα παντού.

Babis

Flagship σε πιο Λίνκ τα βλέπεις?

Flagship killer

Στο devicespecifications

Babis

Καλά δε μπορούν να το κάνουν να έχει πιο λίγο???

NtinosMD

@babis μπορουν απλα δεν θα ακους μετα δηλωσεις τυπου το OP μου πιανει πλεον σημα εκει που τα samsung δεν εχουν καν σημα ( ή πιανουν 4g εκει π τα αλλα πιανουν 3g κοκ. )

Pit

@forneverarrow Καλά κάνουν. Αν έχουν κάνει καμιά μα**κία με το update να περιοριστεί η ζημιά.Το ίδιο κάνουν και οι app developers. Άμα βιάζεσαι πάντως στην περίπτωση της OP είναι αρκετά απλά τα πράγματα. Ενα vpn app όπως το tunnelbear, βάζεις Γερμανία και η ενημέρωση καθίσταται άμεσα διαθέσιμη (δεν χρειάζεται να την κατεβάσεις όντας συνδεδεμένος με vpn, απλά κάνε τον έλεγχο και αφού εμφανιστεί αποσυνδέσου από vpn και κατέβασε την κανονικά).

Tasos Spanos

Και να μην έρθει αμέσως τι πειράζει σιγά;
Το θέμα είναι να αναβαθμίζεται και να δουλεύει άψογα
Σε αυτά η OnePlus νομίζω ηγείται της κούρσας
Επίσης σε τεχνολογία φόρτισης
Σε πολλά άλλα σημεία είναι πολύ καλά τα τηλέφωνα τους
Το Android πλέον και να μην έχεις την τελευταία έκδοση πάλι άψογα κάνεις την δουλειά σου
Οι εφαρμογές όλες δουλεύουν κανονικά οπότε απλά περιμένεις και όταν έρθει η αναβάθμιση καλώς δεν είναι ότι θα μείνεις πίσω σε υποστήριξη και δεν θα δουλεύουν κάποιες εφαρμογές όπως στο iPhone

Kubiak

Σχετικά με το sar , η samsung κατέχει πατέντα κατευθυντικής κεραίας που χρησιμοποιεί στα τηλέφωνα της. Οι άλλοι κατασκευαστές απλά αρκούνται στο να είναι εντός ορίων. Λίγοι άνθρωποι το ξέρουν και δίνουν σημασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.