Τα OnePlus 3 και 3T αναβαθμίζονται σε Android P

oneplus 3 3t αναβάθμιση android p, Τα OnePlus 3 και 3T αναβαθμίζονται σε Android P

Ευχάριστα είναι τα νέα από την OnePlus μιας και ανακοινώθηκε επίσημα πως τα OnePlus 3 και 3T θα αναβαθμιστούν σε Android P, ανατρέποντας τις εκτιμήσεις πως δε θα λάβουν κάποια άλλη αναβάθμιση.

Πλέον είναι επίσημο πως τα OnePlus 3 και 3T θα αναβαθμιστούν σε Android P με την εταιρεία να το ανακοινώνει στα επίσημα forum της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η αναβάθμιση του OxygenOS στην έκδοση 5.0.4 περιλάμβανε βελτιώσεις στην κάμερα και διορθώσεις ασφαλείας για τα OnePlus 3 και 3T, με τους χρήστες των συσκευών αυτών να ρωτάνε για το ενδεχόμενο να λάβουν κάποια επιπλέον αναβάθμιση.

Μετά από συζητήσεις και αξιολογήσεις, η OnePlus αναφέρει πως αποφάσισε να μην αναβαθμίσει τις συσκευές αυτές σε Android 8.1 Oreo, με τις συζητήσεις με τη Google να είναι συνεχείς. Έτσι, αποφασίστηκε πως τα OnePlus 3 και 3T θα αναβαθμιστούν σε Android P, προφέροντας ακόμα περισσότερες βελτιώσεις και νέα χαρακτηριστικά στις συσκευές αυτές.

Η αναβάθμιση σε Android P θα γίνει διαθέσιμη στα OnePlus 6, OnePlus 5/5T και OnePlus 3/3T, με τη σειρά που αναφέρθηκαν τους προσεχείς μήνες, χωρίς να αναφέρεται κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Μπράβο τους

Konstantinos

Θα τρελαθώ… αααα oneplus for the world. Η μόνη που φτάνει επίπεδο apple τελικά

bill

ωωωωω ευχαριστο νεο. για το 1+3 μου
κριμα που θα. μεινει στο. ντουλαπι μου 😢
να. βλεπουν οι αλλες εταιρίες μπας κ ξυπνησουν λιγο
ΜΟΝΟ 1+

Vladimiros

Γιατι να μην δωσει ρε παιδια για το 3t τον Νοέμβρη κλεινει 2 χρονια κυκλοφοριας..η έκπληξη ειναι για το απλο το one plus 3, που εχουν περασει 2+ χρονια…εν τελει αν το παρει κιολας..οτι λενε δεν το κανουν κιολας!

bill

vladimiros
επειδη εχω και το 3 (ακομα) ειχα κ το. 5τ και τωρα το 6 μεχρι στιγμης απο. εποχης που ειχα. το 3 οτι. εχει. πει. κ οτι εχουν ζητησει η καταναλωτες στα φορουμ τους (τα σημαντικά οχι τις ανοησιες) τα χει κανει. πραξη αρα δν. νμζ. να μν κανει. οσα ειπε
και το 3 ειχε ανδτροιντ 6 κ θα μπει στο 9 κανεις αλλος δν. δινει 3 major updates
και. μν αναφερουμε τα security updates που τα δινει στην ωρα τους κ. οχι 5 μηνες μετα οπως καποιες αλλες εταιρίες

vladimiros

bill Και εγω μαζι σας ειμαι μακαρι να κανουν ετσι ολες οι εταιριες και μακαρι να παρει την 9.0 και το OP3,μπας και το εφαρμοζουν και αλλες εταιριες αυτο..αν δεν κανω λαθος και το S6 πηρε μεγαλα update ξεκινησε με 5.0.2 μετα,6.0 αργοτερα 7.0 και μαλλον θα παρει και Android 8.0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.