Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL ανακοινώνονται στις 4 Οκτωβρίου;

google pixel 3 3xl παρουσίαση 4 οκτωβρίου, Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL ανακοινώνονται στις 4 Οκτωβρίου;

Έχουμε δει video renders των Pixel 3 και Pixel 3 XL καθώς και real-life φωτογραφίες του Pixel 3 XL οπότε μπορεί να πλησιάζει και η επίσημη παρουσίαση των συσκευών από τη Google, με την ίδια την εταιρεία να αναφέρει ότι θα παρουσιαστούν στις 4 Οκτωβρίου.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που η Google συνηθίζει να παρουσιάζει τα Pixel smartphone, όπως έγινε το 2016 και 2017, ενώ φαίνεται πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και για το έτος που διανύουμε. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η δημοσίευση της Google στη marketing πλατφόρμα FameBit, που ανήκει στο YouTube, με τη φράση “το Pixel 3 smartphone θα ανακοινωθεί στις 4 Οκτωβρίου 2018”.

Η πλατφόρμα FameBit απευθύνεται σε εταιρείες και δημιουργούς του YouTube όπου έρχονται σε συμφωνία με εταιρείες για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών έναντι χρηματικής αμοιβής. Η αντίστοιχη δημοσίευση για τα Pixel 3 απευθύνεται σε δημιουργούς από τον Καναδά με σκοπό τη δημιουργία καμπάνιας από όσους δημιουργούς δε διαθέτουν κάποιο Pixel smartphone και θέλουν να αλλάξουν σε κάποιο από τα Pixel 3 και Pixel 3 XL.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημιουργοί θα πρέπει να αλλάξουν το smartphone που διαθέτουν με τα Pixel 3 και αφού ολοκληρώσουν τη μεταφορά των δεδομένων τους και χρησιμοποιούν τα νέα smartphone της Google, να μοιραστούν την εμπειρία της αλλαγής με τους χρήστες του YouTube, αναφέροντας το λόγο που τους ώθησε στην αλλαγή αυτή καθώς και τη διαδικασία που ακολούθησαν για να την ολοκληρώσουν.

Δεν είναι γνωστό το αν αυτή η δημοσίευση είναι αληθινή αλλά δεδομένης της ημερομηνίας που αναφέρεται και των ημερομηνιών παρουσίασης των προηγούμενων Pixel smartphone, δεν αποκλείεται να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τη Google για να έχουμε κάτι οριστικό σχετικά με τα νέα Pixel smartphone και να δούμε όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα ενσωματώνουν για να “αναμετρηθούν” με τους.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Έλα να βλέπω τα 1200

Νικος

Με τιμη στον θεο και με 4 gb ram δεν πας πουθενα Google..Και ας λενε καποιοι οτι το stock android δεν χρειαζεται παραπανω ram…

mech.al.

Ξαφνικά διαβάζεις:
“The Pixel 3 will only have gesture navigation, with no option for standard nav buttons”
Και ξενερώνεις!

_legri_

Αυτό που βλέπω είναι ότι κάθε χρόνο και νωρίτερα…. και όλο αυτό γιατί… για να πλησιάσουν την κυρα Apple προς Σεπτέμβριο μεριά.
Εεε ρε κόλλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.