Τα promo videos του Galaxy Note 9

promo videos του Galaxy Note 9, Τα promo videos του Galaxy Note 9

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την επίσημη παρουσίαση του στο Unpacked event της Νέας Υόρκης και τα πρώτα promo videos του Galaxy Note 9 με τα κορυφαία χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες του βρίσκονται ήδη στον αέρα.

Συνολικά πέντε βίντεο παρουσιάζουν τα highlights της κορυφαίας ναυαρχίδας του Κορεάτη κατασκευαστή. Το πρώτο βίντεο εστιάζει στην premium αισθητική, στον αναβαθμισμένο σχεδιασμό και την μεγαλύτερη Infinity Display οθόνη της Samsung.

To δεύτερο και το τρίτο βίντεο είναι αφιερωμένα αποκλειστικά στο πιο hot χαρακτηριστικό του νέου Galaxy Note, που δεν είναι άλλο από το νέο Bluetooth S Pen, το οποίο βλέπουμε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου στον τομέα της ψυχαγωγίας αλλά και στο business κομμάτι. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα κορυφαία επαγγελματικά “εργαλεία” της αγοράς, αν όχι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή.

To τέταρτο βίντεο εστιάζει στη νέα Intelligent Camera του Galaxy Note 9 με τα AI χαρακτηριστικά και τη δυνατότητα προσαρμογής του φακού σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτός.

Το πέμπτο βίντεο αναφέρεται στις επιμέρους επιδόσεις του νέου μοντέλου, gaming, αδιαβροχοποίηση, χωρητικότητα, κ.α.

Για το τέλος αφήσαμε ένα bonus video που παρουσιάζει τις επιδόσεις του κορυφαίου Note σε ένα επικό unboxing video αποκλειστικά από την T-Mobile.

promo videos του Galaxy Note 9, Τα promo videos του Galaxy Note 9

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
metalmania

Δεν με τουμπάρεις ματαχάριν!!

godis

Και ο εγκεφαλικος βομβαρδισμος ξεκινησε.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ο βασιλιας της κινητης!

Παναγιώτης

Βασιλιάς; Κηπουρός και πολύ του είναι. Aχαχαχαχα.

Flagship killer

Δε βλέπω κάτι που να αξίζει € 1.049…

Flagship killer

Υπερβολικά καλη συσκευή όπως και το iPhone X αλλά κανένα από τα δύο δε δικαιολογεί το χιλιάρικο….

NtinosMD

μπουταρεςςςςςςςςςς

Φωτης

Παπαροκα@Tiamat(ακουγα την μπαντα Tiamat αν τους ξερεις:)..Αν έπαιρνα κινητο αυτο θα τσιμπαγα η το iphone x!!Απο android γενικα μονο τα note γουσταρω κ το 9 δειχνει τρομερο..Το iphone x δεν ειναι xioami που λες κ συ ο ιδιος ελεγες οτι εχει συντρίψει τον ανταγωνισμο με τον Α11..Ακομα κ σημερα ειναι πιο δυνατο σε αυτα που κανει..Το note 9 ειναι το πρωτο κινητο που κοιταει στα ματια το iphone x στο θεμα σταθερότητα γραφικα στο gaming..Το μονο αρνητικό που βρίσκω στο note 9 (γενικα στα note) ειναι οτι ειναι παντοφλε…Το μέγεθος..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ρε παιδια δε θελει σκεψη! ειναι τοσο πληρη ,τοσο ποιοτικο που ειναι θεωρητικα και πρακτικα αδυνατο να χρειαστεις κατι περισσοτερο τα επομενα 8 χρονια….

με αυτη την εννοια δεν ειναι ακριβο να το χτυπησεις στα 700…. ξενοιαζεις ξεροντας θα εχεις κινητο για 10 χρονια!
προτιμω το μικροτερο s9 5,8 σαν μεγεθος, αλλα ειναι τοσο καλο αυτο εδω που μπαινω σε πειρασμο….

κατι που πρεπει να επισημανθει ειναι οτι ενω μεγαλωσε σε ιντσες , μικρυνε σε μηκος και μπεζελς! και εγινε πολυ πιο πλατυ ακομα περισσοτερο απο το πλατυτερο s9plus ωστε να βολευει στα notes με το spen!….

godis

Παπαροκας tiamat αφου δεν θελει σκεψη και σε βαζει σε πειρασμο τραβα παρτο και νασαι καλα να το χαρεις δεν καταλαβαινω για πιο λογο εγραψες το σχολιο σου;εκτος και αμα θες και απο μας παρακινηση στην αποφαση σου.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ελληνικα τα λεω goodys! λεω δε προτιμώ τοσο ακριβα και μεγαλα κινητά οποτε το s9 ειναι οτι πρεπει για μενα. το note ομως πρόκειται για το απόλυτο εργαλειο… θελω απλα να τονισω ποσο καλη δουλεια εχει κανει η samsung εδω που δεν εχεις να της βρεις ουτε ενα αρνητικο πέρα απο τη τιμη που και αυτο ομως ξεπερνιεται αν ξερεις οτι θα κρατησεις το κινητό σου 8 χρόνια άνετα!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αν κατι ξερω από τωρα για το note 10 ειναι η ενσωμάτωση του fingerprint στην οθονη και ο νεος αισθητήρας isocell στη τριπλη καμερα που θα εχει και θα πατα και τις dslr !

ολο κατι νεο θα βγαινει, τι θα γινουν οι εταιρείες? κλεφτες για να ζησουν?? το θεμα ειναι οτι με το πακέτο του note 9 βγαζεις ανετα μια δεκαετια με ηχειαρες, αυτονομια τρελη, καμεραρα, χωρητικοτητα φουλ, παραγωγικοτητα

godis

Ολοι μιλατε για το απολυτο εργαλειο και γω που ειμαι αδαης προσπαθω να καταλαβω,ρωταω και απαντηση δεν παιρνω απο κανεναν.Τι παραπανω κανει σε σχεση, η που βρισκει στους περισσοτερους ανθρωπους εφαρμογη στην καθημερινοτητα τους που να δικαιολογει τα 1000+ ευρω που σου ζηταει να το αποκτησεις;τι η πενα; οτι ειναι ναυαρχιδα; (σε 2-3μηνες) δεν θα ειναι να σημειωσω οτι εχω xiaomi redmi note 4 και κατεβαζω απο cloud εκτυπωνω απο κινητο επεξεργαζομαι αρχεια excel social media email gps τραπεζικες συναλλαγες και ολα αυτα ταχυτατα απο ενα κινητο των 140€ τι ειναι αυτο που θα κανει τους περισσοτερους ανθρωπους η να πεισει και μενα τον ιδιο να το αγορασω;; παχνιδια; που σε κινητο λιγων ιντσων…φωτογραφιες; μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με πολυ λιγοτερα λεφτα.Αμ το αλλο…σημερα δινεις 5 δραχμες να το αποκτησεις και σε 6 μηνες εχει πεσει στα μισα λεφτα και ουτε 2 δεν μπορεις να το πουλησεις σαν μεταχειρισμενο. Υπερεκτιμημενες συσκευες με μικρο προσδοκιμο ζωης,απλα οι εταιριες εχουν βρει εναν ωραιο τροπο (χωρις να παρουσιαζουν μια πραγματικη καινοτομια )να πλουτιζουν αυτοι και να φτωχαινουν τον πλυθυσμο.

Flagship killer

Παπαροκα ειλικρινά που υπάρχει 700??? … Στο σκρου έχουν 640 το 8…..
Αν μιλάς για του χρόνου, με την ίδια λογική πας στο 8… Ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί γιατί από note 3 πήγα σε iPhone 6s και μετά σε p10 και mate 10 , και περίμενα αυτό να επιστρέψω σε note… (Επαγγελματική χρήση και κάμερα) μόλις είδα το χιλιάρικο καραφλιασα…

Flagship killer

Goodis δεν απευθύνεται στους “περισσότερους ανθρώπους”
Εγώ ελέγχω από το κινητό μου δύο eShop (αυτή είναι η δουλειά μου, από αυτό ζω) θέλω λοιπόν δύναμη που να σηκώνει επεξεργασία eShop, να βγάζει αρκετά εως πολύ καλές φωτό για τα προϊόντα, να αντέχει η μπαταρία του, και φυσικά να μη σκαλωνει όταν απαντάω στο pages Manager (αν ξέρεις τι είναι αυτό) το οποίο το έχουν κάνει πολύ βαρύ και όταν έχεις 20-30 μηνύματα το mate 10 με copy paste, αποστολή photo κτλ σε γρήγορη χρήση σκαλωνει…
Το note η το iPhone X θα ήταν εκπληκτική λύση… Κι ας έχον όσο θέλουν… Είναι τα μαγαζια μου μέσα τους… Όχι οι φωτογραφίες από τη Μύκονο… Ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ και που απευθύνεται το κινητό αυτό η το X

Flagship killer

Αν θες οπωσδήποτε να μιλήσουμε για διαφορές με το redmi… Οκ…
Πάμε
Αν πάω να επεξεργαστώ eShop με το red ,θα ανατιναχθεί (το mate τα βρίσκει σκούρα και το iPad pro είναι αξιοπρεπές)

Κάμερα δε χρειάζεται να πω κάτι… Κατανοείς και μόνος σου….

Οθόνη για πιστότητα χρώματος… Πάλι τι να πω…

Αυτά που αναφέρεις παραπάνω είναι μια μέτρια χρήση… Ένας πιτσιρικάς 18 χρόνων που κάνει πιο βαριά χρήση με παιχνίδια κτλ δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από ένα redmi, ποσό μάλλον ένας επαγγελματίας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.