Smartphones

Τα προβλήματα κάμερας του Google Pixel 2 άρχισαν να επηρεάζουν και νεότερες συσκευές

Οι χρήστες συσκευών της σειράς Google Pixel 2 από τις αρχές του 2020 άρχισαν να αναφέρουν προβληματική συμπεριφορά τα κάμερας των συσκευών τους, με προβλήματα στη Google Camera όπως μαύρο viewfinder, να μην ανοίγει καν η εφαρμογή ή να σταματάει τη λειτουργία της συνεχόμενα. Το χειρότερο είναι όμως πως ακόμα και εκτός της εφαρμογής, η κάμερα φαίνεται να μη λειτουργεί σωστά.

Οι χρήστες των Pixel 2 και Pixel 2 XL έχουν γεμίσει με αρνητικά reviews την εφαρμογή Google Camera στο Play Store, όμως η Google προς το παρόν δεν έχει δώσει κάποια άμεση λύση στο πρόβλημα τους. Το ακόμα χειρότερο όμως είναι ότι αντί να λυθεί το πρόβλημα των συσκευών, πλέον έχουν παρόμοια συμπεριφορά και νεότερα μοντέλα. Η ιστοσελίδα Android Police έφερε στο φως αρκετά παράπονα και από κατόχους των Pixel 3, Pixel 3a ακόμα και Pixel 4 συσκευών.

Όταν είχε ξεκινήσει το πρόβλημα στις συσκευές της σειράς Pixel 2, οι χρήστες ανέφεραν ότι ξεκίνησε μετά από software update. Το ίδιο ακριβώς αναφέρουν και οι χρήστες των νεότερων συσκευών, καθώς το πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε από το Android 11 και μετά. Η Google δυστυχώς δεν έχει κάποια επίσημη τοποθέτηση στο θέμα, οπότε θα περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποιο διορθωτικό update.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 15:06

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.