Xiaomi Mi 8 Pro/Lite: Επίσημα τα νέα smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές

Xiaomi παρουσίσε Mi 8 Lite Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Pro/Lite: Επίσημα  τα νέα smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές

Η Xiaomi εμπλουτίζει τη σειρά Mi 8 και παρουσίασε τα Mi 8 Pro και το Mi 8 Lite, τα οποία αποτελούν μια flagship και μια mid-range πρόταση με αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές.

Το Xiaomi Mi 8 Pro μοιάζει πάρα πολύ με το αρχικό Mi 8 Explorer Edition μιας και διαθέτει 7000 series αλουμινένιο σώμα στο οποίο “κουμπώνουν” οι δύο επιφάνειες που είναι κατασκευασμένες από γυαλί με προστασία Gorilla Glass 5. Είναι εφοδιασμένο με την ίδια OLED οθόνη των 6.2 ιντσών, διαθέτει notch, αναγνώριση προσώπου με τη χρήση υπέρυθρης ακτινοβολίας αντί για 3D face unlock του Explorer Edition, ενώ διαθέτει in-display αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845, επιλογή για 6GB ή 8GB RAM, 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Επιπλέον, διαθέτει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 4+, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo με MIUI 10, διπλή κύρια κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς 12MP και selfie με φακό στα 20MP.

Όσον αφορά το Mi 8 Lite, διαθέτει LCD οθόνη στις 6.3 ίντσες με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να είναι τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής, στην οποία βρίσκεται η διπλή κάμερα σε οριζόντια διάταξη με φακούς στα 12MP και 5MP τη στιγμή που η selfie διαθέτει φακό στα 24MP.

Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 660, επιλογή για 4GB και 6GB RAM, με τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο να διατίθεται στα 64GB και 128GB. Η μπαταρία που τροφοδοτεί το Xiaomi Mi 8 Lite έχει χωρητικότητα 3350mAh, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.1 Oreo μέσω του MIUI 10.

Τόσο το Mi 8 Pro όσο και το Mi 8 Lite είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από σήμερα και η κυκλοφορία του Mi 8 Pro έχει οριστεί για την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία των νέων iPhone, ενώ το Mi 8 Lite θα είναι διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το Mi 8 Pro θα πωλείται στην έκδοση 6GB/128GB με τιμή 400 ευρώ ενώ 50 ευρώ παραπάνω θα πρέπει να δώσουν όσοι θέλουν την έκδοση 8GB/128GB. Όσον αφορά το Mi 8 Lite, θα πωλείται στην έκδοση 4GB/64GB προς 175 ευρώ, με τις εκδόσεις 6GB/64GB και 6GB/128GB να έχουν τιμή 210 ευρώ και 250 ευρώ αντίστοιχα.

Xiaomi παρουσίσε Mi 8 Lite Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Pro/Lite: Επίσημα  τα νέα smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές

Xiaomi παρουσίσε Mi 8 Lite Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Pro/Lite: Επίσημα  τα νέα smartphone με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ανταγωνιστικές τιμές

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Είναι πανέμορφα ιδίως το χρυσόπορφυρο

Γιώργος Κ.

3000 μπαταρία σε 6.2 amoled. Το μόνο αρνητικο

nikos

ουτε μιση μερα δεν θα αντεχει η μπαταρια του.πολυ μικρη για 6.3 ιντσες.τουλαχιστον 4000 πρεπει να ειναι…

almir

Το lite αξίζει,στη τιμή που πωλείται στη Κίνα, αν το βρεις…!

Dim

Notch: Μία “κολλητική” καινοτομία του iPhone X
πλεον σχεδόν σε ολες τις ναυαρχίδες που βαίνουν και δεν αναφέρομαι μόνο στην Xiaomi αλλά κ σε άλλες κατασκευάστριες εταιρίες… Μετα λέμε ποιος αντιγράφει ποιον

Jim777

@Dim Ε όχι και καινοτομία της Apple το notch. Ψάξου λίγο καλύτερα. Άλλο αν το κανε μόδα η Apple και άλλο αν το σκέφτηκαν αυτοί πρωτοι

John

Θα είναι καλύτερο το mi 8 lite από το mi a2 ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.