Τα Xiaomi Redmi 6 Pro, Mi Max 3 και Mi Pad 4 κοντά στην επίσημη ανακοίνωση;

Redmi 6 Pro, Mi Max 3 και Mi Pad 4, Τα Xiaomi Redmi 6 Pro, Mi Max 3 και Mi Pad 4 κοντά στην επίσημη ανακοίνωση;

Η Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα στην Κίνα τα Redmi 6 και Redmi 6A, δύο αρκετά προσιτά μοντέλα για την entry-level κατηγορία, ενώ σύμφωνα με νέες διαρροές είναι πολύ κοντά στην επίσημη παρουσίαση και των συσκευών Redmi 6 Pro, Mi Max 3 και Mi Pad 4.

Το Redmi 6 Pro είχε ακουστεί ότι θα παρουσιαζόταν μαζί με τις δύο νέες συσκευές της σειράς Redmi 6 αλλά αυτό για κάποιον εσωτερικό μάλλον λόγο δεν έγινε ποτέ. Τώρα, οι φήμες θέλουν την “επαγγελματική” έκδοση της σειράς να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μαζί με το Mi Max 3 και το tablet της Xiaomi, Mi Pad 4. Όσον αφορά μάλιστα στον απόγονο του Mi Max 2 έχει γίνει γνωστό από τον CEO της εταιρείας ότι θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Ιούλιο.

Ας δούμε τι γνωρίζουμε ή μάλλον τι έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής για τα επερχόμενα Redmi 6 Pro, Mi Max 3 και Mi Pad 4.

Το Redmi 6 Pro είναι εκτός απροόπτου το μοντέλο με κωδική ονομασία M1805D1SE που εντοπίστηκε στην TENAA τον περασμένο μήνα. Φημολογείται ότι έρχεται με 5.84 ιντσών Full HD+ οθόνη (2280×1080 pixels), αναλογία 19:9 και notch, όπως αποκαλύπτει και η παραπάνω φωτογραφία. Στο εσωτερικό του εδρεύει άγνωστο για την ώρα octa-core SoC χρονισμένο στα 2GHz, ενώ οι εκδόσεις αναφορικά με τις επιλογές της μνήμης RAM και του χώρου αποθήκευσης θα είναι τρεις: 2GB/16GB, 3GB/32GB και 4GB/64GB.

Το νέο μοντέλο θα ενσωματώνει διπλή κάμερα με τον κύριο φακό να έχει ανάλυση 12MP, καθώς και 5 megapixel selfie κάμερα, ενώ θα κυκλοφορήσει με μπαταρία 3900mAh και Android 8.1 Oreo.

Το Xiaomi Mi Max 3 έρχεται να αντικαταστήσει το επιτυχημένο Mi Max 2 και αναμένεται με 6.99 ιντσών Full HD+ οθόνη αναλογίας 18:9, Qualcomm Snapdragon 710 SoC με 6GB RAM, ενδεχομένως dual κάμερα και μεγάλη μπαταρία, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Xiaomi ετοιμάζει εδώ και καιρό και την επόμενη κίνηση της στην αγορά των tablets. Το Mi Pad 4 θα αντικαταστήσει το Mi Pad 3 με 18:9 οθόνη αγνώστων λοιπών στοιχείων και κατά πάσα πιθανότητα Snapdragon 660 SoC της Qualcom. Επίσης, φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένη με 13 megapixel στο πίσω μέρος και 5 megapixel κάμερα μπροστά, ενώ η μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 6000mAh.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vegeta13

xiaomi mi max 3 και δεν ειμαι καλα!

Saša

Αστα να πανε μετραω μερες λες και θα απολυθω απο φανταρος και με τις τελευταιες φημες για sd710 το hype εχει τερματισει.

alxgiann

Κουράγιο παλικάρια, που να μάθετε για την 20 (+5 η δεύτερη) Mpx βασική κάμερα και ασύρματη φόρτιση.. Πότε θα ανοίξουν οι προπαραγγελίες λέμεεε..

vtag

Mi Max 3 σε περιμένουμε πως και πως!

Darth

αυτο το πανασχυμο πραγμα στην photo τι ειναι?

alxgiann

Αυτό το όντως ΑΣΧΗΜΟ κινητό, είναι το απλό Redmi 6.

Darth

@alxgiann thanx 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.