Teaser της China Telecom δείχνει το iPhone Dual SIM

teaser china telecom iphone διπλή κάρτα s, Teaser της China Telecom δείχνει το iPhone Dual SIM

Δύσκολα κάποιος θα πίστευε πως η Apple θα κυκλοφορήσει iPhone με δύο κάρτες sim, κάτι το οποίο ενδεχομένως να είναι υπαρκτό σενάριο με τόσες διαρροές που έχουν γίνει, όπως αυτή της China Telecom όπου το “καλωσορίζει” μέσω teaser poster.

Η ώρα της παρουσίασης των νέων iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου πλησιάζει και πολλοί έχουν την απορία σχετικά με το αν όντως θα δούμε τρεις διαφορετικές συσκευές οι οποίες αναμένεται να είναι οι μεγαλύτερες στην ιστορία των iPhone, αναφορικά με το μέγεθος της οθόνης τους, αλλά και το αν θα έχουμε το πρώτο δίκαρτο iPhone.

Οι ενδείξεις υπήρχαν από τις beta εκδόσεις του iOS όπου υπήρχαν αναφορές όπως “second SIM status”, “second SIM tray status” και “dual sim device”, με την επιβεβαίωση να αναμένεται να γίνει στην επίσημη παρουσίασή τους από την Apple. Μέχρι τότε, έχει εμφανιστεί η China Mobile που αποκάλυψε την ονομασία και τις τιμές των νέων iPhone ενώ άλλος ένας πάροχος από την Κίνα, η China Telecom, αποκάλυψε teaser poster σχετικά με αυτό και τις dual-sim ικανότητές του.

Πιο συγκεκριμένα, το poster δείχνει ένα iPhone με διπλή κάρτα sim η οποία διαφέρει από αυτήν που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες του iPhone των 6.1 ιντσών σε τέσσερα χρώματα, ενώ το υποδέχεται με τη φράση “Το νέο iPhone κυκλοφορεί στην αγορά. Διπλή κάρτα sim, πλήρης κάλυψη δικτύου. Έχεις αργήσει, σε περίμενα. Διπλή κάρτα, διπλό δίκτυο, διπλή κάλυψη 4G”.

Τέλος, δεν είναι ξεκάθαρο το ποιό από τα iPhone που θα παρουσιαστούν θα έχει δυνατότητα χρήσης δύο καρτών sim, με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει το “οικονομικό” μοντέλο των 6.1 ιντσών, αν και το slide της παρουσίασης της China Mobile έδειχνε πως τα OLED iPhone των 5.8 και 6.5 ιντσών θα είναι αυτά που θα κυκλοφορήσουν με δύο κάρτες sim κάποια στιγμή αργότερα στην αγορά.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stratis301

wow τι καινοτομια εν ετη 2018
1100 νορμαλ τιμη για αυτη την καινοτομια της apple κλαιω….

Jim C.

Αυτό είναι ένα concept phone😂

Μανώλης

λογικά μόνο για την αγορά της Κίνας.

Koukoz

Ινοβεσιο

Tasos Spanos

Κανένας κινεζικός κλώνος μπορεί να είναι

GS

Ψψψψ θα έχει υποδοχλη για δυο κάρτες το μηλαράκι.Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του 2018.Χαχαχαχα

Makis

Χάνετε το point όλοι σας. Προσέξατε τις πεταλούδες που θα βγαίνουν από τα συρταράκια και θα σχηματίζουν σχέδια στον αέρα; Ποια emoji;….

peat

Δυο Sim , απιστευτο πραγματικά !!! η καινοτομία και η πρωτοπορία σε όλο της το μεγαλείο.

ειχα συσκευές με android
ειχα συσκευή με windows
ειχα συσκευή με blackberry
τωρα εχω και iphone 8splus η φωτο δεν παίζεται , η κατασκευη επίσης, ( για αυτό άλωστε πλήρωνεις και το 1000ρικο ) κατα τα άλλα, βρίσκω την apple τρομερα υπερτιμημένη .
Νιωθω λίγο θύμα ( με την δική μου συνένεση βέβαια ) . Ολα έιναι στο μυαλό μας . Οι τεχνολογίες έχουν συγκλύνει και δεν υπαρχουν τεραστιες διαφορές . Αυτό που χρειάζεται ειναι να βάλουμε φρενο στις επιθυμίες και τα θελω μας , να μην τα ακουμπαμε αβίαστα,,

ΝΙΚΟΣ

Εεετσιιιιι. Σιγά σιγά,με το σταγονόμετρο οι προσθήκες. Να χουν κάτι “νέο” 😃😋 να σερβίρουν στα πολύχρωμα μηλόπαιδα.

godis

Η peat λέει:+1 εχεις αυτογνωσια.!!!

JD

Wow ανετα δινω 1000 ευρω αν εχει και το νεο φωσφοριζε ροζ χρωμα και dual sim. Apple σημαινει τεχνολογικη υπεροχη!!!

χρηστος

Αν και η φωτο ειναι κινεζια, τα iphone πραγματι θα εχουν διπλη σιμ, το ζητημα ειναι οτι αμφιβαλλω αν θα το εχουν και οι 3 νεες συσκευες και αν η διπλη σιμ διατιθεται σε ολες τις χωρες. Τελοσπαντων, ειναι γελοιο να διαφημιζεται το dual sim ως χαρακτηριστικο στις μερες μας..

Enzo

Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν αγόραζε το iphone λόγω του ότι δεν υπήρχε η επιλογή της dual sim. Με αυτήν την προσθήκη, απλά θα πουλήσουν πολύ περισσότερο και ειδικά στην Κίνα. Οπότε ειναι όντως σημαντική κίνηση.

Προσωπικά αυτήν την προσθήκη την περίμενα πως και πως. Σαν τα iphone δεν έχει! Ξεκάθαρα πράγματα!

Agnostos13

Η καινοτομία δεν είναι η dual-sim αλλά η virtual sim. Λογικά η dual-sim χρησιμοποιείται ως προάγγελος της virtual sim. Και όταν θα έρθει η virtual sim θα σου λέει είχες μια sim…μετά δύο και τώρα περισσότερες (virtual)!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έρχεται ο δίκαρτος τιμωρός βέβηλοι, μιαροί & ρυπαροί ρομποτάκηδες κ παραθυράκηδες!!
Αναμένουμε ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ διπλασιασμό μεριδίου παντού, ανάκτηση της 2ης θέσης και βούρ για πρωτιά! Είχα επιφυλάξεις για το αν πρέπει να υπάρχουν iPhone κάτω από 1000 ευρώ, αλλά κάμφθηκαν μιας και παραδοσιακοί υπήκοοι μας, (τακτικότατοι και γλαφυροί σχολιαστές εδώ) έμεναν 2 κ 3 χρόνια χωρίς Upgrade. Τους αλλάξαμε και φθηνά την μπαταρία (Μας κάρφωσαν 😢😒) και είπαμε κομμάτια να γίνει. iPhone λοιπόν με retina lcd extra αντίχειρα 2καρτη με 750.
Άντε μπαγάσηδες, το αφεντικό τρελάθηκε, χαρίζει, δεν πουλάει!! Ένας ένας όμως μη μας πεθάνουν οι Κινέζοι από υπερκόπωση, μιας και έχουν να μας γράψουν & κώδικα για ipad, iPhone, mac.
Υ.Γ Μεταξύ μας ε πολύ χαζός ο Τράμπ.. Ζητά να γυρίσει η παραγωγή στις ΗΠΑ κ εμείς πήγαμε κ το software development εκεί!! Σκεφτόμαστε να στείλουμε κ τον κύριο Ivy εκεί , να εμπνέεται από SENZEN INDUSTRIAL ZONE κ να σχεδιάζει. Τι λέτε?
Καλή σχολική χρονιά, με iPad για τα βλαστάρια σας, να ξεχωρίζει από τους loosers classmates!

Πετρος

Αυτό με την Apple είναι για γέλια εδώ και χρόνια… να δω τι άλλες καινοτομίες θα μας δείξουν σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.