Teaser του Huawei Mate 20 Pro προαναγγέλλει μεγάλη μπαταρία;

teaser huawei mate 20 pro μεγάλη μπαταρία, Teaser του Huawei Mate 20 Pro προαναγγέλλει μεγάλη μπαταρία;

Teaser από τη Huawei για το Mate 20 Pro προαναγγέλλει μεγάλη μπαταρία μιας και συγκρίνει αυτές που είχαν συσκευές όπως το P10 Plus, Mate 10 Pro και P20 Pro, αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι η επόμενη Pro συσκευή θα έχει μπαταρία μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.

Το θέμα της μπαταρίας είναι ίσως από τα σημαντικότερα ζητήματα σε συζητήσεις των smartphone χρηστών μιας και όλοι αναζητούν συσκευές που η μπαταρία τους θα αντέχει πάνω από μια ημέρα πλήρους και έντονης χρήσης. Η Huawei φαίνεται να ετοιμάζει αλλαγή στον τομέα της μπαταρίας για την επόμενη Pro συσκευή της, με το teaser που εμφανίστηκε να μας προετοιμάζει για κάτι τέτοιο.

Η σύγκριση που εμφανίζεται στο teaser της Huawei δείχνει τη χωρητικότητα της μπαταρίας των P10 Plus, Mate 10 Pro και P20 Pro, η οποία είναι στα 3750mAh και 4000mAh αντίστοιχα για τις τελευταίες Pro συσκευές, ενώ η τέταρτη παρουσιάζεται με ένα ερωτηματικό. Οι συσκευές αυτές εμφανίστηκαν Φεβρουάριο και Οκτώβρη του 2017, ενώ το P20 Pro εμφανίστηκε το Μάρτιο του έτους που διανύουμε.

Το όνομα της συσκευής που, όπως δείχνει η Huawei, θα διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία από τα προηγούμενα δεν είναι γνωστό αλλά φαίνεται πως θα ανήκει στην Pro κατηγορία, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο Mate 20 Pro. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες, το firmware του Huawei Mate 20 μέσα σε άλλα, αποκάλυψε πως θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4200mAh και είναι λογικό τουλάχιστον η ίδια μπαταρία να βρίσκεται και στο Mate 20 Pro, κάτι το οποίο θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα συμβάλλει στην ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία της συσκευής.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Αν είναι 6.9 τι να την κάνω την μεγαλύτερη μπαταρία ;ίδια αυτονομία με τα αλλά θα εχει

Δημητρης

ωραιο ταμπλετ!!

Αστέριος Στέλιος

Οτιδήποτε πάνω από 6 4 ” δεν απευθύνεται σε ευρεία μάζα καταναλωτών και εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο

Λευτέρης

Για κάποιους που επιθυμούν μικρότερες οθόνες, η αγορά είναι γεμάτη.. Ο καθένας επιλέγει αυτό που του χρειάζεται. Κάτοχος mate 10 pro κι επειδή παρακολουθώ ταινίες, αγώνες από το κινητό, το περιμένω πως και πως..

Lsantas

Φίλε λευτερη το ίδιο έχω και εγώ . Τρομερό κινητό βασικά το ποιο vfm που κυκλοφορεί αυτη τη στιγμή στο 500ρικο .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.