To teaser του OnePlus 6 δείχνει τη συσκευή κάτω από το OnePlus 5T

του OnePlus 6, To teaser του OnePlus 6 δείχνει τη συσκευή κάτω από το OnePlus 5T

Όσο πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης του OnePlus 6 όλο και περισσότερα teasers αναμένουμε από τον κατασκευαστή. Το τελευταίο μάλιστα αποκαλύπτει ένα μικρό μέρος της νέας ναυαρχίδας σε οριζόντια θέση καθώς βρίσκεται ακριβώς από κάτω από τον προκάτοχο του, OnePlus 5T. Αυτό θα πει πείραγμα!

Τουλάχιστον, έχουμε να κάνουμε με το πρώτο επίσημο δείγμα του OnePlus 6 που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο, προδίδοντας την πλαϊνή όψη του αλλά και το μέγεθός του πάντα σε σύγκριση με τον OnePlus 5T. Το νεότερο μοντέλο δείχνει ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ από τη φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter διακρίνουμε τη υποδοχή καρτών SIM και το πλήκτρο της έντασης του ήχου.

Όσο για το μήνυμα της εταιρείας “Are you ready for the OnePlus6?” στο tweet, είμαστε έτοιμοι από καιρό…

Φήμες λένε ότι το OnePlus 6 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 5 Μαΐου αλλά έως και σήμερα κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από την κινέζικη εταιρεία. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα προφανώς τα «πειράγματα» θα συνεχιστούν, ελπίζουμε με περισσότερα στοιχεία και αποκαλύψεις.

Για την ώρα γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με Snapdragon 845 SoC, μνήμη RAM έως τα 8GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης που φτάνει τα 256GB.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2018

Και έχει κoτσαρισμένο κι ένα notch, που κρύβει μέρος της οθόνης….

PASS.

Jo

Κινέζικος παππάς…. Κουβάς

Τσιο

Ρε παιδια δε κουραστηκατε να βριζετε τα notch?σ οποιον αρεσει.μη τα παρετε με το ζορι.το 90% ετσι βγαινουν πλεον απ ολες σχεδον τις εταιρειες.αλλιως παρτε περσινο κινητο.φτανει ποια.προσωπικα δινω το s8+ ΚΑΠΑΚΙ οταν βγει.σε σχεση με notch lg iphone κτλ και πιο καλο και πιο φτηνο ΑΡΚΕΤΑ

nikos

Έχω ακόμα και χρησιμοποιώ καθημερινά το oneplus one. Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με την αγορά και τη χρήση και τη διάρκεια ζωής του.
Στο μεσοδιάστημα η κοπέλα μου έχει αλλάξει από Motorola Razr νομίζω ( Boot-loop) σε Samsung Galaxy Alpha (εσπασε η οθόνη 2 φορές) και τώρα έχει ένα Samsung S6.

tester

Τα μεγάλα προβήματα θα είναι τρία, η τιμή του, το OP6T και η τιμή που θα έχει φτάσει τότε το P20 Pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.