Tech Deals, Nokia Lumia 925 στη Vodafone με τιμή 249 ευρώ

Ένα από τα πιο ποιοτικά smartphones της χρονιάς που μόλις μας άφησε είναι και το Nokia Lumia 925 και σήμερα με χαρά και ευχάριστη έκπληξη μαθαίνουνε ότι το έχει σε προσφορά η Vodafone με τιμή 249 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε, πρόκειται για σκέτη τη συσκευή χωρίς συμβόλαιο. 249 ευρώ για το Lumia 925 με Windows Phone 8 (Black).

Τι λέτε, θα το τσιμπήσετε ή σκέφτεστε έντονα το Nexus 5 με 150 ευρώ παραπάνω;

Nokia Lumia 925 στη Vodafone με τιμή 249 ευρώ, Tech Deals, Nokia Lumia 925 στη Vodafone με τιμή 249 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Billias7815

Το έχω εδώ και ενάμιση μήνα και είναι με διαφορά το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ.Απροβλημάτιστο , γρήγορο, ο χώρος αποθήκευσης είναι επαρκής καθώς όλες οι φωτογραφίες ανεβαίνουν στο skydrive αυτόματα και στις κύριες εφαρμογές από το store δεν λείπει κάτι τραγικό.Και φυσικά στο κομμάτι που λέγεται κάμερα κατά την γνώμη μου μόνο το 1020 και το 1520 μπορούν να το ξεπεράσουν.Σε αυτή την τιμή δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίπαλος.

P@NOS

Πολύ καλή τιμή,πάω να το τσιμπήσω…
έχει και στον Κωτσόβολο το 1020 349…

tsitos

Τι τους επιασε και τ βαζουν τοσο φτηνα.!
παντως κ εγω προλαβα να κανω τν παραγγελια μου στο πλαισιο το 1020, αρχικα δν το ειχαν αλλα με πηραν τηλ και θα το εχω τν δευτερα.!
πολυ καλα deals και τα 2.!

ed

Και στο κωτσόβολο το 1020 το έχουν 349.

Πέτρος

Πω ρε φιλε, αυτό είναι ντιλ…

LeTak

Η αλήθεια είναι ότι το είχα ερωτευτεί αυτο το κινητό από την πρώτη μέρα και μόλις το παρήγγειλα! Ελπίζω να το φέρουν γρηγορα! Είμαι εδώ και ένα χρόνο με το one s και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσω ένα windows phone 8 flagship… Κώστα με το που ξυπνησα και το είδα κατευθειαν το παρήγγειλα! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Nickolas

Καλά δεν το συζητώ οτι αξίζει και με το παραπάνω σε αυτά τα χρήματα η συσκευή. Όπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω και το 1020 είναι τρομερή ευκαιρία στα 349 στο Κωτσόβολο, στην ίδια τιμή το είχε και η Vodafone όμως πριν μερικές μέρες, αλλά μάλλον θα έφυγαν όλα τα κομμάτια.

kl

k τα δυο 2 καλα deal, 925 η Nexus SMOOTH καταστασεις, αλλα κ 150 είναι αρκετα.
Κολλημα δε τραβάω με λειτουργικα, θα τα επαιρνα κ τα δυο προσωπικα.

manolis

δε μπορούσαν να το κανουν αυτό πριν 2 μηνες, και αναφέρομαι στο 1020 μιας και δε μπορω να ξαναεχω κινητό με μονο 16GB…

George E.

Πολύ καλό deal… Ευχαριστούμε Κώστα για την άμεση ενημέρωση!

theo

ελπίζω να μην γίνει το φιάσκο που έγινε με το optimus g. καλή τύχη σε αυτούς που θέλουν να το πάρουν γιατί εγώ έφαγα τεράστιο ξενέρωμα τοτε…

Μιχάλης Φ.

Το Νοκια 1020 μονο 349 ευρω και σε 18 ατοκες; Μπαινω σε μεγαλο πειρασμο! 😀

Panagiotis G

καλό είναι αλλά μόνο 16GB την στιγμή που η Vodafone έχει την αποκλειστικότητα των 32GB στη συγκεκριμένη συσκευή. νομίζω το 1020 με τα 349 είναι καλύτερο deal!

GiannisMix

Τρελη ευκαιρια! Πηρα με τα ιδια λεφτα το 920 τον Οκτωβρη και δε το μετανιωσα οποτε δε βρισκω λογο να μετανιωσει κανεις με αυτα τα χρηματα για το 925 η με τα 350 για το 1020!

Φίλιππος

Πήρα ήδη το 1020 από Vodafone…Just Amazing!!!

Tasos

Μιλάμε για branded συσκευή ή όχι??

tasos

Τα σπάει το deal, το κινητό τα αξίζει τα λεφτά του όσα και να είναι πόσο μάλλον 250€…. Έχω το Lumia 920 και είμαι υπερευχαριστιμένος.

tsoumaklis

Απο αναφορες που εχω δει ειναι branded συσκευη.

Φίλιππος

@Tasos είναι branded η συσκευή.

grhgorhs

εμ δεν αξιξε και 499 που το έδιναν με 1g ram 16gb μνημη και 8.7 camera με 250 τωρα ισως !!

Πάνος

Η voda δεν είχε σε αποκλειστικότητα το 32gb; Η αυτό ισχύει παντού εκτός απο Ελλάδα;

kostas

Η συσκευη ειναι καθαρη ή εχει διαφορςς εφαρμογες της vodafone;

dimitris

Η άλλες ετεριες λενε οτι εχουν επτωσεις αλλα η Vodafone ειναι η καλύτερη παγκοσμίως

SteliosGk

Απ’ όσο θυμάμαι μόνο η Vodafone στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε αποκλειστικότητα την έκδοση με τα 32GB. Εκπληκτική τιμή, το κινητό είναι πραγματικά άψογο, πολλά μπράβο στη Vodafone και γι’αυτο και για το 1020!

Nickolas

Για όσα παιδιά ρωτάνε, γενικά στα windows phone κινητά όταν είναι branded το μόνο που εμφανίζει είναι το λογότυπο της εκάστοτε εταιρείας όταν κάνει boot το κινητό, στη συγκεκριμμένη περίπτωση της Vodafone. Εφαρμογές σχετικές δεν βάζουν απ’ όσο γνωρίζω στις ελληνικές συσκευές, αλλά ακόμη και να έχουν βάλει βγαίνουν με μια απλή απεγκατάσταση. Επίσης όσον αφορά τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού στην Ελλάδα η Vodafone δεν καθυστερεί.

ΓιαννηςΑτλ.

Καλό!!!!!! Ωραία τιμή, καλύτερα αν κάποιος θέλει Lumia να πάρει το 1020(349€) αλλά αν κάποιος δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτό είναι τέλεια επιλογή!!!

Mhtsos89

Το τσακωσα!!! Να σαι καλα ρε Techblog!

Grigsgr

Εγώ γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω τη συσκευή στη σελίδα της εταιρείας; μόνο το 520 μου βγάζει.

Nikos

Πάει αυτό..όποιος πρόλαβε πρόλαβε.. Εξαντλήθηκε!

island

Υπέροχο κινητό.

Luke

Η ίδια πολιτική με το htc trophy 7 και θα γεμίσει η αγορά με windows…πολυ καλα deal και κινητά που αξίζουν…

Μιχάλης Φ.

Παντως και το Samsung galaxy 3 στα 299 ευρω δεν ειναι κακο!

evths

Είχε βάλει η vodafone 3 συσκευές σε πολύ καλή τιμή από τις 13 Ιανουαρίου που άρχισαν οι εκπτώσεις. Νokia Lumia 1020 στα 349 ευρώ, Nokia Lumia 925 στα 249 ευρώ και το HTC 8S στα 89 ευρώ (-10 ευρώ από τη προσφορά του Νοεμβρίου). Μια χαρά προσφορές.

ovios

Παιδιά πήρα το 1020 πολύ ωραία συσκευή, ποιότητα κατασκευής άψογη, κάμερα μόνο με κανονική τολμώ να την συγκρινω αλλά τρελό ξενερωμα με τις εφαρμογές όλα μου φαίνονται γυμνά σε σχέση με τις ίδιες εφαρμογές στο android λείπουν πολλά και το τελειωτικό ήταν με το Viber (το χρησιμοποιώ συνέχεια πιο πολύ και απο το κανονικό gsm μου) που δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις….
Ειλικρινά έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ένα τόσο ωραίο τηλέφωνο και smooth OS να μην το υποστηρίζουν οι devs είμαι σχεδόν έτοιμος να το δώσω …

ovios

@manolis αμα δεις στο store θα δεις οτι δεν δουλευει σε κανεναν οι ειδοποιησεις στο viber τρωει συνεχεια 2 και 1 αστερια απο παιδια με τα ιδια προβληματα

linos kostas

Πραγματικα το καλυτερο κινητο που εχει ερθει στα χερια μου …και το συγκρινω αμεσα με 5s και gs4 που ειχα πριν… να πεις για οθονη ? φωτεινη παντου ακομα και κατω απο την ηλιο Πηρα το 925 για την γυναικα μου και το 1020 για μενα.Πανεμορφα χρωματα ! Ποιοτητα συσκευης ?…Τι να πει κανεις για το ακουστικοκαι το μικροφωνο του !! Διαβαζω τωρα τι τεχνολογιες ηχου κουβαλαει και εχω μεινει. Τοσο καιρο ειχα υοθετησει την αποψη των “ψαγμενων” οτι τα wp δεν ειναι ουτε καν μετρια… αλλα βλεπω οτι τελικα ειναι μακραν το ποιο γρηγορο os-ui εχει φοβερες Multimedia δυνατοτητες ευκολη διαχειρηση και οχι χαος οπως το android . Μεχρι και το ios εχει δανειστει στοιχεια στην 7 εκδοση απο τα wp και τωρα καταλαβα το γιατι! Σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση η συσκευη ειναι απο αλλο πλανητη ποιοτικα !!!
Και καλα θα κανετε να τα αναδειξετε γιατι ο ανταγωνισμος ΜΟΝΟ καλο κανει !
Εχω εκπλαγει με την διαχειρηση του mail αλλα και των επαφων …καλυτερη και απο ios!!
Μπραβο Nokia !!! η καμερα παιδια φοβερη !!! Για τις εφαρμογες το θεμα υπαρχει ειδικα με το Viber και η ευθυνη ειναι της viber ! ελπιζω να το φτιαξουν

tasos

Τελικά η Microsoft δεν είχε άδικο όταν είπε, πως στην Ελλάδα τα Windows Phone είναι το 2ο πιο διαδεδομένο λειτουργικό…..απότι βλέπω το 925 εξαντλήθηκε.

stamatis21

Μπραβο στην νοκια πραγματικα ποιοτικες συσκευες ειδικα το 1020.εβαλε ολη την τεχνη της.κ βασικα ειναι η μονη old school εταιρεια κινητων που ειναι κ διαχρονικη κ ποιοτικη κ εγγυηση γιαυτο που προσφερει.αλλα εμενα μενοχλει οτι απο 700 ευρω η τιμη επεσε στην μιση τιμη του.τετοιες προσφορες δεν μου αρεσουν αλλα με τσαντιζουν.γιατι μας κοροιδευουν μες στα ματια μας.γιατι δεν ειχε οχι αυτη την τιμη αλλα λιγο μεγαλυτερη κ οχι 700 οταν ξεκινησε;με τα 350 ταμαγαζια βγαζουν ηδη ενα κερδος απο την συσκευη.φανταστειτε με τα 700 τι κερδιζαν.κ μετα σου λενε οικονομικη πολιτικη τηε εταιρειας.τι αλλαξε εν μια νυχτι κ επεσε τοσο;κ μετα εμεις λεμε ω!τι προσφορα τσαμπα πραγμα.πως φαινεται αυτος που εσκασε 700 για να το παρει τωρα με αυτη την προσφορα;δεν μας κοροιδευουν;η μας σκεφτονται τα μαγαζια κ την κατασταση πιυ βιονουμε κ ειπαν να ριξουν τοσο την τιμη;γινεται να μην βγαζουν κερδος αλλα να τα βαζουν την διαφορα απο την τσρπη τους;ναι το 1020 εξαντληθηκε αλλα μας κοτοιδευουν.κ τωρα πλεον ολοι θαναι με wp κ επιδοξους φωτογραφους.αλλ με την τιμη κατι αλλο τρεχει.γιατι τα μαγαζια δεν κανουν τοσες γενεοδορες προσφορες για ολα τα κινητα κ εκαναν μονο με αυτα ε;

Panagiotis

Πωλείται το lumia 925 με ημερομηνία αγοράς απο vodafone 24/1/2014 στα 249€ όσο αγοράστηκε αν ενδιαφερετε κάποιος το εχω ανοίξει απλά να δω αν εινα ok

Panagiotis G

Δεν ξέρω τι παίζει με τα 925 της Vodafone αλλά μόλις γύρισα από Κωτσόβολο και έχω να πω ότι οι και καλά προσφορές του 1020 στα 349 είναι για εκθεσιακά κομμάτια. γιαυτό μάλλον σκάσανε και πολλές αγγελίες των 1020.

dimitris

H nokia είναι η νεα apple γιατί έχει πολύ ακριβά κινητά με καθόλου καλά τεχνικά χαρακτηριστικά….ακόμα και για τους φακούς της που μας έχει πρήξει δεν συγκρίνονται με της sony

Orestis

Γεια σας παιδιά και εγώ πήρα το NOKIA lumia 925 από αυτήν την προσφορά το έχω κοντά 2 βδομάδες και μου έπεσε 2 φορές η μία χωρίς θήκη από ύψος κυριολεκτικά 50cm (κομοδίνο) αλλα κατάφερε κ έπεσε με την γωνία και έγινε μια μικρή λακουβίτσα στην γωνία από το αλουμίνιο … είχα παραγγείλει θήκη αλλα ήταν είδη αργά … και χθες με θήκη κατάφερα κ το έριξα ΠΑΛΙ ΝΑΙ ! από ύψος 1,5m σε ξύλινη επιφάνια και σήμερα είδα ότι έφυγε ένα μικρο κομμάτι γυαλί 1mmx0,1mm.
Δεν ξέρω αν ήμουν άτυχος με το γυαλάκι πάντως το αλουμίνιο τσαλακώνει για την πλάκα στα σίγουρα…

Κατατάλα είναι ωραίο κινητό, πολύ γρήγορο με πολύ καλή κάμερα και τελικά αν κ φοβόμουν λίγο τα Windows phone είναι μια χαρά λειτουργικά και εύχρηστα και θέλει απλά μια μέρα λίγο να το μάθεις.

Όποιος το πάρει θήκη και πάλι θήκη !

cybergeorge

Καλησπέρα παιδιά,έχω το 925 μερικές μέρες στα χερια μου και μου αρέσει πάρα πολύ.Εκτός της ομορφιάς του τα w8 είναι πολύ εύχρηστα,κάτι που το είχα φοβηθεί με τόσα που είχα ακούσει…!Πολύ ωραίο λειτουργεικό,φοβερή κάμερα και γενικά το κινητό είναι φοβερό!Μόνο όποιος το έχει στήν κατοχή του μπόρει να το διαπιστώση αυτό…Μπράβο στη ΝΟΚΙΑ.

axl

Παιδια ενδιαφερομαι να το αγορασω γιατι το ειδα απο κοντα και μου φαινεται ποιοτικη συσκευη αλλα προσεξα ενα για μενα αδικαιολογητο μειονεκτημα, εχει εξαιρετικα μικρη γωνια θεασης. Δηλαδη με μικρη αποκλιση στις 10μοιρες η οθονη πρασινιζει! Υπαρχει περιπτωση με την τελευταια αναβαθμιση να βελτιωθει καπως; Ευχαριστω

vardim

Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου αν υπάρχουn προεγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές (wodr, excel). Ας απαντήσουν κάποιοι που το πήραν. Σας ευχαριστώ!

Αννα

χθες ειδα αυτην την προσφορα και σημερα μολις εληξε μηπως ξερετε αν θα ξανα κατεβει η τιμη του?

obi

@vardim

Όλα τα Windows Phone 8 κινητά έχουν προεγκατεστημένο το Office (Word, Excel, Powerpoint)

Nikos

Καλημέρα Κώστα!Είδα ότι ξαναέβαλε η Vodafone το Nokia Lumia 925 στα 250 ευρώ!Εγώ που το έχω πάρει σε άσπρο από την προηγούμενη προσφορά που είχαν βάλει το έχω καταευχαριστηθεί!Ναι μεν δεν έχει τις εφαρμογές του Android αλλά δεν κολλάει με τίποτα,Internet πάει σφαίρα,καλή οθόνη,καλή μπαταρία,4G και έχει τα πάντα!Και άψογη ποιότητα κατασκευής!Πραγματικά αξίζει τα λεφτά του και περισσότερα θα έλεγα!Είχα το Galaxy S και μου κόλλαγε συνέχεια!Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

Tasos

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με αυτή τη rom της vodafone επιτέλους; Διαβάζω ότι έχει θέμα, αν έχεις κάρτα κοσμοτέ και ενεργοποιήσεις το 4G κολλάει τρελά. Ισχύει; Υπάρχει λύση; Αν πας σε νοκια σου βάζουν unbranded firmware; Το κάνουν δωρεάν; Μένει μόνιμα ή ξαναμπαίνει της Voda μετά από αναβαθμίσεις; Είναι πολλά τα ερωτήματα!! Πήγα και το πήρα απο mediamarkt που το είχε 250 αλλά το επέστρεψα γιατί μου βγήκε ΒΔ όπως και πολλά άλλα που έχω αγοράσει από εκεί… Όμως κόλλησα γιατί είναι φοβερή συσκευή και θέλω να το ξαναπάρω! Έχεις κανείς απαντήσεις σε αυτά; Κώστα??

Βασιλική

Θέλω να πάρω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο nokia lumia 925 και στο samsung galaxy s3. Ποιο θεωρείται καλύτερο κινητό? Αυτό που θέλω είναι internet, εφαρμογές, καλές φωτογραφίες, καλή μπαταρία, να μην κολλάει…. κυρίως αυτά!

Sot11

Βασιλική το 925 λόγω των windows phone δεν πρόκειται να σου κολλήσει ποτέ, επίσης εχει καταπληκτική φωτογραφική με την φροντίδα της νοκια! Τώρα διαλέγεις εσυ τι σου αρέσει περισσότερο! Προσοχή η samsung δεν θα δωσει το android 4.4 kit kat στο s3. Προσωπικά σου προτείνω το 925 γιατι ειναι και με πιο καλά υλικά κατασκευασμένο.

Nikos

Και εγώ το Νοκια σου προτείνω Βασιλική γιατί δεν κολλάει ποτέ, είναι γρήγορο στο Ίντερνετ, έχει καλή μπαταρία αλλά μη αποσπομενη, πολύ καλή φωτογραφικη και όλες τις βασικές εφαρμογές!Το s3 έχει πιο μεγάλη οθόνη αλλά με κακή φωτεινότητα,στο μέγιστο και είναι πολύ σκοτεινή,πιο παραμετροποιησιμο λόγω αντροιντ,πιο πολλές εφαρμογές και αποσπομενη μπαταρία αλλά με χειρότερη αυτονομία!Μια πολύ καλή επιλογή είναι το s4 mini σε αυτά τα λεφτά αν θέλεις αντροιντ εξαιρετικό σε όλα του!Αρα η Νοκια η s4 mini!Μονο το Νοκια δεν έχει flash player στο ίντερνετ!!

Βασιλική

Η τιμή που κοιτάζω είναι 250 με 300 ευρώ και το έχει η cosmote το lumia 249 και το s3 299. Οπότε για το s4 όχι, λόγω τιμής. Σε ένα κατάστημα που ρώτησα αυτοί μου είπαν το s3 ως καλύτερο τώρα δεν ξέρω γενικά πιο πολύ μου αρέσει το nokia αλλά ψάχνω ποιο είναι καλύτερο για να μην δώσω τόσα λεφτά άδικα.

Βασιλική

υ.γ γιατί και περσι που έψαχνα για κινητό (χριστούγεννα το 2012) ήμουν ανάμεσα στο lg l9 και στο s3 mini πήρα αυτό που μου άρεσε πιο πολύ το lg δηλαδή και το μετάνιωσα πάρα πολύ λόγω κάμερας λόγω μπαταρίας κ.α. Και για αυτό τώρα βρήκα 2 που πιστεύω πως είναι καλά και μου αρέσουν και ψάχνω πιο είναι καλύτερο από τα δυο. Αν έχετε βέβαια και κάποιο άλλο σε αυτήν την τιμή που νομίζεται πως είναι καλό πείτε μου. Ευχαριστώ!!

Nikos

Βασιλική σου πρότεινα το S4 mini γιατί ξεκινάει από 260 στο skroutz είναι όμως μοντέλο εισαγωγής με ευρωπαική εγγύηση και πολλά μαγαζιά δεν αναλαμβάνουν να το στείλουν αυτοί εξωτερικό αν πάθει κάτι!Αν έχεις άλλο android όπως το L9 που ειπες πάρε το Nokia!Δεν θα σου κολλήσει ποτέ και είναι κορυφαίο σε όλα του,απλά είναι windows phone!Το S3 έχει σκοτεινή οθόνη,δεν είναι 4G και δεν θα πάρει άλλες αναβαθμίσεις!!Εγώ πήρα το Νοκια και ειμαι πολύ ευχαριστημένος!Πιο πριν είχα το Galaxy S και μου κόλλαγε και το είχα βαρεθεί!Απλά το android δε συγκρίνεται με τα άλλα λειτουργικά!Δες τα σε ένα μαγαζί και τα δύο,αν σου αρέσει το λειτουργικό των windows phone και αποφάσισε!!

Γιαννης

Δουλεύει σε όλα τα δίκτυα?

Nikos

Γιάννη εγώ το πήρα από Vodafone το λειτουργώ με Cosmoκαρτα και δουλεύει μια χαρά άρα θα δουλεύει σε όλα τα δίκτυα!Πολύ καλό κινητό σε αυτά τα λεφτά αλλά κοντα στα 300+ πλέον στο σκρουτζ βρίσκεις lg g2 kai galaxy s4 που είναι καλύτερα κινητα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.