Techblog Βραβεία Αναγνωστών, Ψηφίστε το καλύτερο smartphone και tablet για το 2013

Πλησιάζοντας προς το τέλος του 2013 και μέσα από το Techblog έχουν περάσει για δοκιμή τα περισσότερα και καλύτερα smartphones και tablets. Κάποια από αυτά τα έχετε δοκιμάσει και εσείς μαζί μας μέσα από τις συναντήσεις μας στα Techblog Workshop. Ήρθε η στιγμή να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας και να αναδείξετε το καλύτερο smartphone και tablet για το 2013.

Update: Techblog Βραβεία Αναγνωστών 2013, Οι νικητές.

Σας καλούμε να ψηφίσετε στα δύο poll που ακολουθούν και να μας πείτε ποιο επιλέξατε και γιατί αφήνοντας ένα σχόλιο. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τους νικητές όπως τους επιλέξατε εσείς, οι αναγνώστες του Techblog.

Techblog Βραβεία Αναγνωστών, Techblog Βραβεία Αναγνωστών, Ψηφίστε το καλύτερο smartphone και tablet για το 2013

Οι επιλογές εμφανίζονται σε τυχαία σειρά. Οι ψήφοι καταγράφονται με IP και Cookies για να εξαλείψουμε το ενδεχόμενο διπλής ψήφου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

207 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Apple iphone 5s και Apple ipad air.
Το iphone 5s γιατι ειναι το κορυφαιο κινητο ολων των εποχων, γιατι ειναι το πρωτο κινητο με αρχιτεκτονικη 64 bit γιατι εχει τον μικροεπεξεργαστη κινησης m7 γιατι εχει ποιοτικο αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων, γιατι η καμερα εχει διπλο led flash και εχει την λειτουργια slow motion εχει την κορυφαια ποιοτητα κατασκευης.
Το ipad air γιατι κατφεραν να του βαλουν πολλα απο τα παραπανω συν οτι το κανανε ακομη πιο λεπτο μειωσαν τα bezel ειναι πιο ελαφρυ και ειναι ακομη πιο ισχυρο απο το πανισχυρο ipad 4.

b16bkostas

Το Lumia 1520 γιατι έχει το καλύτερο συνδυασμό και έχει ωραίο μέλλον με ένωση τον δυο λειτουργικών
tablet θα ήθελα το surface pro 2 που δεν υπάρχει ανταγωνιστεις και έστω σε πιο συμβατά Lumia 2520 που δεν το ειδα

zazas

Galaxy S4, εχει ολα οσα θελω, απλα…
Nexus 7, το αυτο… 🙂

Alexandros

Για κινητό λέω το Galaxy S4 για τις δυνατότητες που παρέχει. Θα έλεγα το nexus 5 αλλα το S4 έχει αποσπόμενη μπαταρια και δέχεται micro sd και έχει παρα πολυ καλή κάμερα.
Για tablet λέω το nexus 7(2013) γιατί είναι το ιδανικό μέγεθος για tablet και η τιμή του είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις και πέρνει πολύ γρήγορα τα updates του android.

arg

Motorola Moto G

Το καλύτερο κινητό για εμάς τους φτωχούς με διαφορά σε σχέση τιμής και αυτά που σου δίνει και χωρίς να το έχουμε δει ακόμα.

vassilis7

Note 3 και ipad air…
Ερώτηση: γιατί το ipad air το δείχνει δύο φορές;

giwrghs xania

Jiayu G4 150 ευρω και κλαινε οι αιφονιτσες τα λεφτακια τουςςς

ahilleas

Lg g2 και lg g pad. Απίστευτες οθόνες, στα όρια του εύχρηστου σε μέγεθος, αυτονομία, παραμετροποίηση, εφαρμογές, ταχύτητα, τιμολογιακή πολιτική..

Ψηφίζω σαν καλύτερο smartphone το LG G2 όχι γιατί υπερισχύει από τα υπόλοιπα (κάποιο έχει κάτι άλλο καλύτερο από κάποιο άλλο) αλλά σαν σχέση ποιότητας τιμής (value for many) όσο για την ψήφο μου στο ipadair tablet λόγο του οτι έχω δοκιμάσει αρκετά android tablet πιστεύω οτι το ios δεν μπορεί να συγκριθεί με το android και φυσικά διαθέτει πολύ περισσότερα apps έναντι του android ο λόγος , φτηνότερο κόστος ανάπτυξης για ios έναντι του κόστους ανάπτυξης για android.

πανος.λαστ

Lg g2 για την καινοτομια που ειχε με το κουμπι στο πισω μερος και τα πολυ μικρα bezels και φυσικα lg gpad 8,3 επειδη ειναι πολυ ομορφο σχεδιαστικα και εχει και πολυ καλο μεγεθος στο χερι χωρις να κουραζει.

jimo

iphone 5s και Ipadair γιατι απλα ειναι οτι ποιοτικοτερο υπαρχει στην αγορα οτι ποιο σταθερο σαν λειτουργικο που κανει τα παντα και χωρισ κοληματα ! ειδκα με ενα jailbreak κανεις τα παντα ! ειναι τα μονα με πραγματικες πρωτοποριες οπως ο πρωτοσ στον κοσμο 64 bit επεξεργαστης η οθονεσ retina ακομα μετρανε και ισως ξεπερνανε τισ υπολοιπες στα σημεια !

γενικοτερα ειναι το γρηγοροτερο κινητο που υπαρχει στην αγορα εστω και για δεκατα του δευτερολεπτου κατι που εμενα μου ειναι απαρετητο στην κεθημερινοτητα μου !

nikos

LG G2

NIKOΣ.Μ

Απλα lg g2, kai tablet ipad air.Οποιος γνωριζει καλα!!!! tablet δεν εχω, αλλα ξερω πολυ καλα τικανει το καθε ενα.

jonjon

Note 3 (κάτοχος note2) αν και το g2 είναι εξαιρετικό, tablet LG εξαιρετικό πολύ καλή υλοποίηση.

mpakas

Nokia lumia 1520
κανένα ταμπλετ απο αυτα που αναφεροντε
που είναι το surface και το νοκια 2520

stergios

Note 3 με κλειστά τα μάτια!
Το πιο δυνατό απ’όλα!

vasilis

LG G2 αν και δεν το εχω, το έχει φίλος και είναι απίστευτο κινητό μπράβο στην lg.
Βάζει κάτω το htc one x kai galaxy s4 για πλάκα.

Ste

LG G2 από μένα, γιατί δείχνει τα δόντια της η LG με πραγματικά καλά χαρακτηριστικά και ΝΟΤΕ 10.1 2014 γιατί κάνει παπάδες.

Φωτιαδης Ιωαννης

Κατά την ταπεινή μου γνώμη,και χωρις παρεξηγήσεις βλέπεις “Google”? είναι καλό [nexus 5,nexus 7(2013) the best] Και εξηγούμαι 1:standar αναβαθμίσεις “μαμά” και χωρίς να περιμένεις καθόλου (π.χ.Samsung galaxy S3) 2.πλατφόρμα android?με τα λαθάκια της σε διάφορες αναβαθμίσεις ναι,δεν λεω,αλλα?το κάνεις το κινητο-ταμπλετ σου,οτι και οπως γουσταρεις χωρις περιορισμούς(Αν και εμενα δεν μου αρέσει να τα “πειραζω”)…επίσης στο playstore αλλά και εκτός playstore υπάρχουν εφαρμογές,παιχνίδια,βιβλία άπειρα και κυρίως τα περισσότερα τζαμπανταν…(ισως οχι τοσο πολλά βιβλία) 3.Τιμή? Ασ’το!!!μισή τιμή απ’ότι “i” κυκλοφορεί εκεί έξω (τουλάχιστον) αν εισαι φραγκατος ή πληρώνεις τεράστιους λογαριασμούς μηνιαίως και σου δώσουν κανα iPhone δωράκι δεν θα πεις οχι έτσι?αλλά για να πάρεις το “air” ας πούμε θα τα σκάσεις,ενώ με τα ίδια φράγκα που θα δώσεις για να αγοράσεις “αέρα” θα αγοράσεις και τα δύο μαζί και θα εισαι καλυμμένος στο έπακρο… Εαν είμαι κάπως αυστηρός με τα “i” δεν είναι επειδή ειμαι κολλημένος με τα android η κάτι τέτοιο,απλα δεν εχουν δωσει κατι καινουργιο εδω και καιρο τωρα και ειναι και πα-να-κρι-βα….οσο για τα 64bit που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω,no offense, αλλα δεν ανακάλυψαν και την φωτιά(η μήπως τώρα την ανακάλυψαν???) μην τρελαθουμε… σ.σ. υπάρχουν συσκευές android πάρα πολύ πιο όμορφες και με καλυτερα… Συνέχεια »

mageironi

Χωρίς πολλές σκέψης…φυσικά το SGS4 γιατι το μέλλον το κρατώ στα χέρια μου…οσο αφορά το TABLET φυσικά έδωσα ψήφο στο NOTE 10,1 γιατι απλά το tablet είναι απο ααααλλο πλανήτη.

stratos

Lg g2 και lg g pad. Μακραν το καλύτερο κινητό, και τάμπλετ, οτι πιο ευχρηστο και πληρες σε λειτουργίες και εφαρμογες υπαρχει αυτη τη στιγμη. Απίστευτες οθόνες, εύχρηστο το μέγεθος και οι λειτουργίες τους, αυτονομία, παραμετροποίηση, εφαρμογές, ταχύτητα,πολυ καλη τιμη, μπραβο LGάρα..

JohnWave

Καλύτερο κινητό για το 2013 : LG G2 vs HTC One
Νικητής : LG G2

Oμορφότερο + ποιοτικότερο κινητό για το 2013 : Huawei Ascend P6 vs HTC One
Νικητής : Huawei Ascend P6

Ένα μεγάλο μπράβο στην LG, την Huawei και την ΗΤC για τα διαμάντια που έβγαλαν φέτος.

ΑΝΤΡΕΑΣ

Το 2013 θεωρω οτι το lg g2 ειναι με διαφορα το καλυτερο smartphone και απο το iphone5s και galaxy s4 σε επιδοσεις και σχεδιαση. Για tablet το ipad air γιατι καταφεραν να φτιαξουν ενα τοσο λεπτό tablet με τοσα πολλα στοιχεια μαζι!!!!!!!

Xristos

Θα πω το iphone γιατί μετά απο 2 συσκευές android που είχα (η μια high end ) μπορώ να πώ ότι δεν κολλάει ποτέ, ούτε καθυστερεί. Κάτοχος windows phone δεν είμαι οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για αυτά απο 1 ώρα χρήσης. Αν και αυτή η Nokia ακόμη με τραβά μετά απο τόσα χρόνια με κινητά Ε. Τώρα για τα tablet θα πω πάλι apple για τους παραπάνω λόγους.

Τέλος καλές γιορτές και με υγεία σε όλους ανεξάρτητα apple, android και windows δουλειές να έχουμε για να μπορούμε να αγοράζουμε τα ποθητά για τον καθένα πράγματα.

Και μην ξεχνάμε τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν ειναι πράγματα…..

Spiros

Iphone 5s και ipad mini retina…..!!!!!!!

Κώστας D.

galaxy s4 για το μέγεθος του την κορυφαία οθόνη του και τα χαρακτηριστικά του και tablet κανένα από τα παραπάνω γιατί βρίσκεις πολύ φθηνότερα και κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

iceman

καλυτερο κινητο : jolla phone.
καλυτερο ταμπλετ : toshiba encore.

azriel84

iPhone 5s.
iPad Air.

Γιατί έτσι!

Αποστόλης Ρόδος

Για μένα… HTC ONE & XPERIA Z ΤABLET

tasos

Δαγκωτό NOKIA LUMIA 1020…..nothing else comes close.

mpakas

nokia lumia 1520
απο tablets τπτ για τι δεν υπαρχει το 2520 και το surface pro 2?

vassilis

Συμφωνω απολυτως με τον @Αποστόλης Ρόδος. Κι εγω htc one και sony xperia tablet z

Βασίλης

Lumia 1520 Σε μερικά χρόνια όλοι θα θέλουν να αντιγράψουν τον τρόπο στησίματος κ λειτουργίας της Microsoft-Nokia.
Απο tablet δεν έχω άποψη καθότι έχω ενα Κινέζο που πετάει 🙂

giannis

note 3.απλα οτι καλυτερο κυκλοφορει

Stelios04

Note3 και air. Τελος

mixalis

LG G2 καλυτερο κινητο

Χρηστος

Lg g2 superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

Simon

Επειδή η ψηφοφορία είναι καθαρά υποκειμενική, επελεξα ενα phablet,το Galaxy Note 3 ,καθώς θεωρώ οτι η FHD 5.7″ OLED Οθόνη με το απίστευτο Snapdragon 800 κ τα 3GB Ram απλά υποκαθιστούν όλες μας τις συσκευές, κ είναι ενα πραγματικό εργαλείο δουλειάς τοσο OntheGo οσο κ στο σπιτι κ την δουλειά.
Στην κατηγορία tablet επελεξα τo Google Nexus 7 FHD,γιατι είναι ενα προσιτό tablet με άψογα specs,σε καλο κ βολικό μέγεθος,με την pure android εμπειρία χρήσης κ φυσικά τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού.Επίσης νομιζω οτι είναι πραγματικά για κάθε ηλικία, κατι που επισης ειναι στα συν.

Αλεξανδρος

LG G2 γιατι ειναι το πιο sexy κινητο εκει εξω αυτην την στιγμη.

Nthegrpap

NOTE 3 και LG G PAD
Γιατι συνολικα ειναι εχουν
λιγοτερα προβληματα απο τα υπολοιπα

Chrismilo91

note 3 γιατι ειναι υπερτουμπανο και ειναι το καλυτερο κινητο πιστευω!!!

Umair

LG G2 οτι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά!!!!!!!

Jinis

LG G2
και ipad air..

Αντρεας

Z1 tablet z. Γιατί δεν είχε το ζ και είχε το ς4

Tse

Γιατί δεν υπάρχει το Xperia Z Kai ZL οεο εεε?

sofnik69

Iphone 5s
Ipad air
Ολα τα αλλα, ας τα κρυψει ο Αι Βασιλης φετος!! 🙂

Apostolis Vlv

Nokia Lumia 1520, το καλύτερο windows phone…

Stavros

LG G2, απλα το καλυτερο για μενα, και lg g pad 8.3, γιατι συνεχιζει το καλο ονομα του LG G2.

dimitris

Το galaxy note 3 γιατι εχει ισχυρο τετραπιρινο και εφαρμογές όπως το s voice και φονιτικες εντολες τρομερη καμερα δηλαδη τα εχει ολα και το πενακι και τοgalaxy note 10.1 2014 edition διοτι έχει οκταπιρινο και φλας που αλλα ταμπλετ δεν εχουν προς το παρον και επιδη έχει παλι φονιτικες εντολες και ολα τα αλλα και επισης αυες οι σισκευες σινδεοντε και με το galaxy gear και τα διο επισεις εχουν εξιπνες εφαρμογες οπως smart stay και αλλα αν πω και τα αλλα καλα αυτον των διο θα νυχτοσουμε!!!!!!!!!

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ψηφίζω το GALAXY S4 διότι ειναι το ποιο κομψό 5ιντσο που κάνει τα πάντα. Ενα κινητό που έχει τα λιγότερα ψεγάδια και σε καλύπτει απ’όλες τις πλευρές.

antreas

Xperia z1 γιατί απλά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά. Και υπερτερεί σχεδόν σε όλους τους τομείς 1: κάμερα 2: οθόνη 3: σχεδιασμός και ποιότητα 4:αδιάβροχο. Με τον κορυφαίο επεξεργαστή snapdragon 800.

tiamat

ψηφισα note και στις δυο περιπτωσεις. note 3 και note 10.1 2014 γιατι σε τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι τα περισσοτερο πλουσια και δυνατα και επειδη κυριως εχουν τις software suites και τις λειτουργιες s-pen που τα καθιστουν απαραιτητα επαγγελματικα εργαλεια εκτος απο αντικειμενα ψυχαγωγιας

Aggelos Kioses

Το LG G2 και το Tablet LG G Pad 8.3.Τα θελω σαν τρελος εστω μονο το LG G2…Μεχρι και γραμμα στο Αη Βασιλη εστειλα!The best LG g2…!

stefanos opc

5s lemee 10 λόγοι να αγοράσεις το iPhone 5S! •Ο A7. Ο 64μπιτος επεξεργαστής. Όπως στους υπολογιστές. Όταν οι άλλοι μιλάνε για τετραπύρηνους, η Apple έβγαλε 64μπιτο επεξεργαστή. Γιατί μπορεί. •Η μπαταρία. Επιτέλους. 10 ώρες σερφάρισμα με 4G σου λέει. Και 250 ώρες αναμονή. Αυτό. •Η κάμερα. Η Apple στο iPhone 5S, ΔΕΝ αύξησε τα Megapixels. Έκανε κάτι άλλο: Μεγάλωσε το φακό. Και βελτίωσε το φλας. Και γενικά το τερμάτισε λίγο με τις φωτογραφίες. Φίλτρα, φωτογραφίες κατά ριπάς, σταθεροποιητής φωτογραφίας και άλλα, για να σε κάνουν να συνεχίσεις να βγάζεις όλες σου τις φωτογραφίες με iPhone. •Και με την κάμερα δεν έμεινε εκεί. Όχι. Είπε, τι να κάνω, τι να κάνω, Α! Slow Motion. Όλοι αγαπάνε το slow motion. Ναι. Μπορεί να καταγράψει Slo-Mo στα 120 frames per second. Enough said. •Το Touch ID. Οι φίλοι στην Apple, παρατήρησαν πως ο κόσμος λέει, δεν κλειδώνει το κινητό του και όπως υποστηρίζουν, αυτό δεν είναι καλό για την προστασία των δεδομένων του. Σκέφτηκαν λοιπόν, πως ο κόσμος βαριέται τους κωδικούς. Η απάντηση σε αυτό, λέγεται Touch ID: Δακτυλικό αποτύπωμα και άνοιξε το κινητό. Α. Να πω σε αυτό το σημείο, πως δεν αποθηκεύεται το αποτύπωμα ούτε στους servers της Apple, ούτε… Συνέχεια »

Lampros Kapsalis

xperia z1 και nexus 7 πολυ απλα στην κορυφη!!!!

Thanasiskok

Smartphone: iPhone 5S
Tablet: iPad Air

Για το smartphone ήμουν ανάμεσα στο Note 3 και το iPhone 5S! Το Note 3 είναι μακράν ότι πιο τούμπανο εχει βγεί με χαρακτιριστικά αξιοζήλευτα και πάρα πολύ καλό σύνολο! Αλλά η ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ μου άποψη είναι πως προτιμώ ένα πιο μαζεμένο σε διαστάσεις κινητό με εξίσου πολύ καλά χαρακτηριστικά και βέβαια για τον όλο ντορο που έγινε όταν βγήκε με τον 64bit processor που θα ακολουθήσουν ΌΛΑ τα επόμενα smartphones και tablets!! Όσο για το iPad το θεωρώ ακόμα οτί κρατάει άξια τον τίτλο του βασιλιά των tablet!!

Αντώνης Μαρίνος

LG G2 γιατί…είναι το καλύτερο (γιατί το αγόρασα άλλωστε ? 🙂 ) και Nexus 7 γιατί…είναι το καλύτερο (seriously, είμαι nexusάκιας και απλά ο συνδυασμός του Nexus 7 δεν χτυπιέται…

Andreas Zelhs

Samsung Galaxy S4
Ενα μοντερνο παναλφρο κ λεπτο κινητο που κανει τα παντα γρηγορα.

nflo97

Simply the best……..

nixname

οτι και να λεμε το moto x παροτι δεν κυκλοφορει στην ευρωπη και στην ελλαδα αλλα πιστευω εκτος απο την μεγαλη επιστροφη της μοτορολα προιδεαζει για το τι ακολουθει!

zoulis

Sony Xperia Z Ultra k Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition)…………………..

gp

Διάβασα τα προηγούμενα σχόλια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, σέβομαι όλων τις απόψεις,αλλά από τη δική μου σκοπια δεν συμφωνώ με τις περισσότερες από αυτές, ο λόγος είναι ένας… Η τιμή!!!!
Super Smartphones Παντα θα βγαίνουν, κ Παντα η κάθε εταιρία θα θέλει να βγάλει κάτι καλύτερο απο το Τελευταίο… Φαύλος κύκλος, το καλύτερο κινητό ειναι πάντα αυτο που θα ανταποκρίνεται στην “τσέπη” του υποψηφίου αγοραστή και θα παρέχει αξιοπρεπεστατες λειτουργίες και προσεγμένη εμφάνιση.
Αν ρωτάτε εμενα, τα θέλω ΟΛΑ, ότι νεότερο βγαίνει θέλω να το αγοράσω! Δεν ανταποκρίνεται στη “τσέπη” μου όμως και δεν το κάνω, έτσι λοιπον, ψάχνοντας, διαβάζοντας, βλέποντας hands on, κατέληξα στο Nexus 5, όπου κ εν τέλει αγορασα απο Αμερική. Αυτό λοιπόν ψήφισα κ το στηρίζω πολύ, θεωρώ πως για την τιμή Του δίνει πολλά, αξιοπρεπες κινητό, σπουδαια δουλειά και όμορφη εμφάνιση. Ίσως επειδή δεν πωλείται την Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχει ολοκληρωμένη αποψη από το κοινό,πάντως σίγουρα είναι κορυφαία επιλογή τιμής/παροχων.

Ιωαννα

Nokia 1520, tablet φυσικα toshibaaaaaaaaaa γατακια :p

Panagiotis Bilalis

Κάνετε αρκετά καλή δουλειά. Συνεχίστε έτσι και καλύτερα.

lebron21

NOTE 3 και LG G pad 8.3 οι βασηλιαδες που ισοπεδωνουν γι’αυτα που κανουν και αυτο που πληρωνεις (ειδικα στα skroutzoμαγαζα) οτι αλλο κυκλοφορει

Nio

Εγω ψηφιζω LG G2 best value for money ever.
Καταμετρησα μεχρι στιγμης τα αποτελεσματα κ ηταν
18 G2
10 Note3
7 iphone5S
6 S4
6 1520
4 Z1
3 Nexus5
3 Htc One
Πιστευτω αντιστοιχα θα ναι τα αποτελεσματα απλα με μεγαλυτερα νουμερα.

theo

smartphone: samsung galaxy s4(giati apo to iphone 5s ithela perissotera)
tablet:ipad air…

jojomos

Αν και πήρα το htc one που τα σπάει απλά σε ταχύτητα κι αίσθηση στο χέρι, ωστόσο αντικειμενικά κρίνοντας:
Το κινητό της χρονιάς είναι το lg g2 απλά σοβαρή αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, μηδενικά bezels, η καλύτερη μπαταρία, κάμερα που τα σπάει. Ιδίως η αυτονομία του απίστευτη το έχει φίλος μου δεν υπάρχει αυτό το πράγμα…
Tablet samsung note 10.1, αν και δεν έχω κι ιδιαίτερη εμπειρία, ωστόσο τουμπανάκι το μηχάνιμα και σε συνδυασμό με το πενάκι του μετράει άσχημα…

paris lipas

htc one smooth λογισμικο ηχος αλουμηνιο-nexus 7 ομορφο

Αλέξανδρος Σ.

Motorola moto X για αυτά που προσφέρει, είναι απίστευτο, κρίμα που δεν ήρθε Ευρώπη

Johnny

Είμουν σε δίλειμα μεταξύ lg g2 και sony xperia z1 και τελικά ψήφισα το δεύτερο επειδή όπως και λέει και η εταιρία είναι The World’s Best Camera In A Waterproof Smartphone.
Η samsung μέχρι να φτιάξει το κακογραμμένο και άσχημο touchwiz και να βάλει κανένα αλουμίνιο στα κινητά της με αφήνει αδιάφορο.
Το iphone 5s δεν με βολεύει λόγω της μικροσκοπίκης οθόνης
Όσα είναι άνω των 5.5 ιντσών(lumia 1520,xperia zultra,htc one max) δεν με βολέυουν στη μεταφορά
Το htc one έχει μείνει λιγό πίσω σε hardware
και όσα δεν ανέφερα απλά τα θεωρώ κατώτερα των βασιλάδων xperia z1 και lg g2

Στα tablets lg g pad 8.3 χαλαρά…..
ιδανικό μέγεθος,εύχρηστο ui,μεταλλική κατασκευή,ταχύτατο,υπέροχη οθόνη και πολλά άλλα…

Magichoom

iPhone 5s.
iPad Air.

Γιατί έιναι πανέμορφα!!

Νεκταριος

Note 3 γιατι ειναι απλα το νουμερο ενα και lg g pad γιατι τα εχει ολα και συμφέρει.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

LG G2 γιατι εβαλε τα γυαλια σε θεματα τιμης μεγεθους. Απολαυστικη οθονη.
LG G PAD 8.3 γιατι ζηταει τα μισα χρηματα απο αλλους που δινουν τα μισα χαρακτηριστηκα.

Το iphone 5s γιατι ειναι πολυ καλο κινητο, διαχρονικο και για πρωτη φορα υπαρχει το touch ID και το ipad air γιατι ειναι κομψο, ελαφρι, και πολυ κομψο αλλα να μην ξεχναμε και διαχρονικο. Οταν λεω διαχρονικο εννοω πως οταν αποκτησεις κατι που το λεμε διαχρονικο, οσο καιρο και αν το εχεις δεν θα παψει να ειναι φιρμα! (πχ apple… εχεις κινητο iphone η εχεις ipad) Ευχαριστω!

johnathan elizoglou

Sgs4 για τον λογο οτι μ’αρέσουν οι λειτουργιες του
Note 10.1 γτ οπως προειπε και ενας φιλος πιο πισω ειναι απο ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!!!

nick2010

Note 3 και iPad Air.

To πρώτο το γνωρίζω καλά γιατί είμαι ιδιοκτήτης του (32αρι) και την έχω καταβρεί (ούτε καν θέμα μπαταρίας δεν έχει), το δεύτερο θα το ήθελα γιατί το έχω ψαχουλέψει και το θεωρώ σούπερ (για τους μη πολέμιους του οικοσυστήματος της Apple), αλλά δεν θα το αποκτήσω ποτέ (εκτός κι αν μου το δωρίσουν, χεχεχε) γιατί έχω το ολόιδιο (απλά πιο βαρύ) iPad 3 retina.

Και οι δύο συσκευές πάντως… σπέρνουν.

Kostas Pan

iPhone 5s <3

ΦΩΤΗΣ

Α. ΤΟ htc one ειναι το ομορφοτερο,ταχυτατο και εχει κορυφαία αποδοση σε ηχο και εικονα. απλα δεν παιζεται.
Β. ΤΟ SONY XPERIA Z TABLET ειναι πολυ αξιοπιστο λειτουργικα και πολυ καλη κατασκευη.

radiator

Lumia 1520
ipad air

γιατι αυτά γουσταρω

Enzo

Galaxy S4
Galaxy Note 10.1

Εύκολες επιλογές!

Γιάννης

Lg g2
Samsung galaxy note 10.1 (2014 edition)

Γιώργος

galaxy s4 και το xperia z tablet

george

s4 και nexus 7

Aris64

LG G2 και IPAD AIR,απλά πράγματα.

Θοδωρής

το nexus 5 για τις αναβαθμίσεις και το Xperia Tablet Z για εμφάνιση

ΛΛ

Άπλα Ζ1 sony γιατί είναι το μοναδικό κινητό από αυτά αδιάβροχο (ακόμη και με ανοιχτή θύρα ακουστικών) και ανθεκτικό, ενώ παράλληλα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως τα υπόλοιπα κινητά! Η ασφάλεια και η χρησιμότητα για όλους χωρίς άγχος. Έτσι θα επρεπε να είναι και τα υπόλοιπα κινητά …πρώτα ο καταναλωτής!

ΓΙΑΝΝΗΣ

Galaxy s4 κ nexus 7

fotisk1

Το s4 είναι και όμορφο εμφανησιακά αλλά και πολύ δυνατή συσκευή με νέα features και πολύ καλή οθόνη. Ούτος η άλλος, σχεδόν όλα κάνουν τα ίδια πάνω κάτω και τρέχουν τις ίδιες εφαρμογές δεν υπάρχει καλύτερη συσκευή είναι καθαρά θέμα γούστου, ιντσών οθόνης,χρώμα, αδιάβροχο (τοσα χρόνια την παλέυαμε και χωρίς αυτό το feature δε θέλει και πολύ προσοχή να μη βρέξεις το κινητό σου πρεπει να είσαι φελός για να το κάνεις αυτό) + όμως ότι είναι και κάτι πιο extreme που δε μας χάλασε, μικρότερα bezel, περισσότερα mgxl στη κάμερα και άλλα τέτοια. Από τάμπλετ τώρα το ipad air θεωρώ ότι κάνει τη διαφορά πολλά + και πολλά – βέβαια, αλλά αυτά είναι γούστα.

Sharky

Για εμενα “μεταλο” \m/
HTC One και LG G Pad 8.3

nikiforos

LG G2 best value for money.
LG G PAD 8.3 best value for money

tarirs

smartphone : NOTE 3 Απλα super ικανοποιημενος με το 2 ,φαντασου με το 3….

Και tablet…SONY XPERIA Z λογω ανθεκτικοτητας,κι αδιαβροχου….

Νίκος Ροδίτης

lumia 1520 & nexus 7(2013)

MaxPower71

Sony Xperia Z1 γιατί είναι αδιάβροχο, τζαμάκι ωραίο μπρός πίσω , ωραίο design , android και είναι SONY !!! 😉 Από tablet Sony xperia tablet Z γιατί είναι αδιάβροχο όπως και το κινητό , τζάμι μπρός πίσω , ωραίο design , android (απολαμβάνεις τα παιχνίδια στην 10.1 οθονάρα , κάμερα 8.1 για να βγάλεις ωραιές φωτογραφίες τώρα τα χριστούγεννα με τους κουραμπιέδες και όταν το λερώσεις το πλένεις κιόλας και τέλος 10 ώρες η μπαταρία μια χαρά είναι ….αυτά !!! Καλά χριστούγεννα σε όλους , καλές γιορτές και μακάρι να κερδίσω τον διαγωνισμό να πάρω κανένα κινητάκι :PP !!!!

Ανέστης Καρπάθιος

Το S-pen μαζί με αυτά τα χαρακτηριστηκά και στις 2 συσκευές τις κάνει ασύγκριτες…Good Work Samsung 😉

Asterios Stelios

Samsung galaxy note 3 επειδή το θεωρώ πιο πλήρες αλλά με το μέγεθος του Samsung galaxy s4. ..
Στα ταμπλετς the winner is …Samsung galaxy note 10.1 2014 edition επειδή απλα τα σπαει τα κοντερ σε όλες τις κατηγορίες και κανείς απο τον…δήθεν ανταγωνισμο δεν το πλησιάζει. …αντε η Sony έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά θέλει δουλειά ακόμη

Πάνος

1.Samsung Galaxy S4
2.Apple iPad Air

1 – Γιατί το έχω και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από όλες τις πλευρές.
2 – Γιατί πιστεύω πως στα tablet η Apple είναι πολύ μπροστά σε σχέση με Αndroid.

Αλέξανδρος

Lg g pro και LG g pad v500 ( 8.3 ). Αν και το g pro δεν είναι μέσα αλλά όποιος τα πιάσει στα χέρια του θα καταλάβει. Τα λόγια είναι περιττά.

Βασικά όλα είναι τέλεια και είναι δύσκολο να επιλέξεις εκτός από iphone που είναι υπερτιμημένα σε σχέση με την τιμή τούς εκτός από iPad που εκεί ζωγραφίζουν με την κατασκευή αλλά από λογισμικό μια από τα ίδια.

Aggelos

Iphone 5s: γιατι εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης , καμερα και το πιο ομαλο λειτουργικο συστημα αν και η τιμη του ειναι εξωφρενικη και το κανει απλησιαστο. Θα μπορουσα να επιλεξω το nexus 5 λογω τιμης και hardware αλλα εχει κακη ποιοτητα κατασκευης και κακη διανομη απο το google play
Ipad Air: διοτι απλα στην κατηγορια tablet δεν εχει αντιπαλο. Το μονο αρνητικο και εδω παραμενει η τιμη.

Δημήτρης

Nexus 5 τιμη και χαρακτηριστικά σε ισορροπία το καλυτερο !!!

Nikos

Note 3 iPad air…καλύτερο συνδυασμος

Apostolis

Note 3 phone και pad, είναι σε ανώτερο επίπεδο με τη χρήση του s-pen.

Dimitris

Το είδα από κοντά και τρελάθηκα..

Dimitris

nexus 7 δαγκωτό..!

AndreasManou

Πέρασαν από τα χέρια μου ως ιδιοκτήτης τους φέτος iPhone 5 Samsung galaxy S4 και τώρα γράφω αυτό το post από galaxy note 3! Επίσης λόγω του επαγγέλματος μου καθημερινά έρχομαι σε επαφή με όλα αυτά τα κινητά και έτσι νομίζω έχω αρκετά σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος!! Ψήφισα GN3 λόγω δύναμης, οθόνης και s pen κυρίως αλλά όπως και να το δω το θεωρώ μακράν το καλύτερο smartphone της χρονιάς.
Τώρα στα tablet έχω ένα ipad 4 υο οποίο θεωρώ πολύ καλό γρήγορο όμορφο αξιόπιστο και λειτουργικό αλλά ψήφισα πάλι note 10.1 για τους ίδιους λόγους με το note 3 και ο μόνος λόγος που δεν το αγοράζω είναι οικονομικός αυτή την περίοδο!
Καλές γιορτές να έχουμε φίλοι μου!!

sotiris

xperia Z1 σε χαρακτηριστικά που είναι πολύ καλά και συνδυάζει την καλή κάμερα αλλά και το γεγονός ότι είναι αδιάβροχο

Andreas P.

Νομίζω iPhone 5S και iPad Air!!

Σταυρος

Smartphone : Galaxy note 3/ Επεξεργαστης, πενακι, οθονη……..!!!
Tablet : LG G Pad 8.3/ Οθονη(με βολευει), επεξεργαστης………!!!Παρολα αυτα θεωρω καλυτερο Note 10.1

konstantine73

Note3 & note 10.1 (snap800 edition)

pandelis

Galaxy S4 oti kalitero exw piasei sta xeria mou….kai fysika ipad air to deytero kalitero pou exw piasei sta xeria mou…..Fysika tha uparxoun kai kaliter alla ayta agorasa kai exw na pw makran ta kalitera kai gia ta duo !!!

Katsogris

Nexus και στις δυο περιπτώσεις…απλά!

Gmis

nokia lumia 1520 και ipad air 😉

Γιαννης

ipad air και iphone 5s

Αντρέας 00001

Πιστεύω ότι σαν smartphone xperia z1.
Και σαν tablet xperia z.
Διότι κάμερες οθόνες και επεξεργαστές είναι οι καλύτεροι.
ΥΓ. Μου αρέσουν τα iPad αλλά έχω και μια συμπάθεια στην sony

geohot

Z1, G Pad 8.3 Nα δωρα για χριστουγεννα!! 😛

Theo

Καλύτερο κινητό: lg g2, s4, note3 και καλύτερο τάμπλετ: note 10.1 2014 edition

jim Sotiro

Best smartphone => Samsung galaxy Note3

– superb screen quality
– long-lasting battery

Best tablet => Apple Ipad Mini Retina Display

– Superb screen quality
– perfect conbination Size/portability

Φώτης

Note 3 απλα!!!

axilleas558

Ωραια κατα την γνωμη μου σχετικα με την κενοτομια των πισω πληκτρων.Πολυ ισχυρο,ελαφρυ και ομορφο smartphone

Madmichalis

iPhone 5s και iPad Air. Το καλύτερο ecosystem, η καλύτερη εμπειρία χρήσης και τέλος η καλύτερη ποιότητα κατασκευής.

Panos

Xperia Z1 και Xperia Z tablet, elegant design , waterproof ,dustproof ,powerful για την χρηση που τους κανω ….τα εχω ξεζουμισει!!!!!!

john18000

Πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα ;

stavros160

Το ipad ειναι μακραν καλυτερο των υπολοιπων tablets αλλα οσον αφορα τα κινητα τηλεφωνα θεωρω το κορυφαιο ειναι το iphone 5s γιαπολλους λογους αλλα ψηφισα το blackberry διοτι το θεωρω εξ ισου αξιοπιστο και καλο ενω αποτελει παραλληλα μια διαφορετικη λυση

Δημήτρης

iPhone 5s και iPad Air κατά την γνώμη μου.

Dimitris

iphone 5s και ipad air!!

iPhone 5s and iPad air. The best!!!

κκικικικικος

νταξει η ποιοτητα κατασκευης ειναι τελεια.

Tony Cool

Oppo find 5 στα κινητα,note 10.1 στα tablet.

teodore88

Xperia Z1 και iPad Air… Η ποιοτητα της συσκευης ειναι το παν, σε συνδιασμο με δυνατο hardware…

Gio

Eπειδή ενα κινητό πρέπει να :

– μπορεί να το χειριστείς με το 1 χέρι
– να έχει μπαταρία που διαρκεί
– να έχει ξεκούραστη οθόνη
– να έχει τεχνολογία 2013

–> Samsung galaxy s4

Επειδή μια ταμπλέτα πρέπει να:

– έχει άψογη οθόνη
– αυτονομία ενεργειακή
– λεπτό σχεδιασμό
– να μπορεί να μεταπωληθεί εύκολα

–> Apple Ipad air

Nikos21

Eπειδή ενα κινητό πρέπει να :

– μπορεί να το χειριστείς με το 1 χέρι (μολις ενα χιλιοστο μεγαλυτερο με 5,2 οθονη)
– να έχει μπαταρία που διαρκεί (+20-30% διαρκεια)
– να έχει ξεκούραστη οθόνη (lcd vs amoled)
– να έχει τεχνολογία 2013 (snap800 vs snap 600, ois camera)

–> LG G2

Konstantinos

iPhone 5s και iPad Air

Η Apple έχει κάνει τρομερή δουλειά όσο αφορά το βάρος των συσκευών, αλλά και το hardware σε συνδυασμό με το software της.

Hulio

Nexus κινητό… Nokia tablet … 😉

jimo

@GIO @NIKOS21 συγνωμη που θα το πω αλλα δεν μπορει να περασει αασχολιαστο !!!!!

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ GS4 ΚΑΙ ΕΝΑ LG G2 ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ???????????????????????????????????????

ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !! ΟΥΤΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ !!!!

Νίκος

Samsung Galaxy S4 / iPad mini Retina γιατί είναι τα πιο εύχρηστα

Σπύρος

Αναλόγως το χέρι σου φίλε μου και το μέγεθος του. Σίγουρα δεν μπορεί κάποιος μικρότερης ηλικίας ή κάποια κοπέλα να το χρησιμοποιήσει τόσο άνετα, πάντως για τα δικά μου χέρια είναι ότι πρέπει και το χειρίζομαι άψογα. Εντάξει μπορεί να μην φτάνω με τόση ευκολία στην πάνω δεξιά γωνία (αλλά σχετικά εύκολα φτάνει και εκεί) αλλά σε όλα τα υπόλοιπα δεν έχω πρόβλημα και πιστεύω ότι είναι ότι πιο ιδανικό το συγκεκριμένο μέγεθος σε συσκευή. Αν και λοιπόν το S4 μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο ποιοτικά, να έχει λίγο καλύτερη μπαταρία και το touchwiz να έτρεχε ακόμα καλύτερα (αν και τα πράγματα στην 4.3 πλέον είναι πολύ καλύτερα), ως σύνολο θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους περισσότερους. Galaxy S4 λοιπόν. Για tablet αν και έχω στην κατοχή μου το νέο Nexus 7 το οποίο θεωρώ ένα πάρα πολύ καλό tablet, ποιοτικό & απίστευτα βολικό με πολύ καλή οθόνη, καλά ηχεία και ενώ ο συνδυασμός καλού επεξεργαστή-pure android το κάνει να τρέχει πάρα πολύ καλά και όλα αυτά σε μια εξαιρετική τιμή, το iPad Air δεν νομίζω ότι έχει αντίπαλο στην κατηγορία και δεν νομίζω να έχει (η σειρά iPad) για τα επόμενα χρόνια. Εξαιρετικό σύνολο με τρομερή οθόνη, ποιότητα…… Συνέχεια »

takis kots

Lg G2 σε κινητό κ nexus7 σε tablet ,

Θα μπορούσε να ήταν κ το nexus5 στα κινητά ,

Τα προιόντα της Αpple σαφέστατα είναι άψογα αλλά δεν δικαιολογούν το κόστος αγοράς σε καμία περίπτωση κ για να εκμεταλευτείς τις δυνατότητες τους χρείαζονται επιπλέον χρήματα για την αγορά ποιοτικών εφαρμογών . Συνεπώς επειδή πρέπει να λάβουμε υπόψην κ το κόστος αγοράς-χρήσης ενός προιοντος δεν γίνεται να δώσουμε ψήφο στην apple.
Επίσης μια εταιρεία σαν την Αpple θα έπρεπε να είχε να δώσει περισοτερα πράγματα

Λάζαρος

Xperia Z1 συνδυαζει design και επιδοσεις… εξαιρετικη καμερα, πολυ καλη οθονη και το μονο android κινητο με τετοια ποιοτητα κατασκευης… Απο tablet ipad Air επειδη συνδυαζει design επιδοσεις και εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης….

iseitani

nokia 1520 γιατι: 1)ποιοτητα νοκια,2)αριστο hardware, Nexus 7 γιατι ειναι …..Nexus ,αναβαθμισεις για (σχεδον)μια ζωη,εχει οτι χρειαζεται ο χρηστης χωρις επιπλεον εφε

johny

iPhone 5s και iPad Air. Το καλύτερο ecosystem ever!

Stavros

Xperia Z1 λόγω καλής κάμερας, ωραίου design και καλής κατασκευής και ipad air δε νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισης είναι το καλύτερο!!!

Tasos

Sony z1 και Sony Xperia Z στα tablet γιατί πιστεύω είναι καλύτερα

Nikos!

lumia 1520, ipad air συνδασμαρα!

Paris

για smartphone iphone 5 και για tablet ipad air

Paris

για smartphone iphone 5 και για tablet ipad air!!!

mario21

τιμή+ικανότητες=NEXUS 5 ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ

alekos

to kalitero smartphone 2013 exei anakhruxthei to htc one…

Konstantinos

g2 γιατι έχει πλέον πολύ καλή τιμή αγοράς κ είναι όπλο… galaxy 10 απο tablet. Υ.Γ. ας πει κάποιος στη sam στο επόμενο note να έχει κ ράδιο.

Lambros

Συμφωνώ : Note 3 iPad air…Ο καλύτερο συνδυασμος!!!!

sen1

Lg g2……γιατι πολυ απλα εχει τις δυνατοτητες του note3 σε σωστο μεγεθος….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.