techblogTV | Ενεργοποιήστε το iPhone 3G με δύο απλά βήματα

, techblogTV | Ενεργοποιήστε το iPhone 3G με δύο απλά βήματαΚαλορίζικο το νέο σας iPhone 3G. Είστε από τους πρώτους που το πήρατε στα χέρια σας και ανυπομονείτε να παίξετε μαζί του. Από το κουτί του, το iPhone 3G είναι “κλειδωμένο” και χρειάζεται ενεργοποίηση. Η διαδικασία της ενεργοποίησης είναι πολύ απλή και το μόνο που θα χρειαστείτε είναι έναν υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ. Σε αυτό το post περιγράφουμε με απλά λόγια τα δυο βήματα ενεργοποίησης μαζί με βίντεο που δείχνει την όλη διαδικασία σε ένα λευκό iPhone 3G των 16GB.

Για την ενεργοποίηση, θα πρέπει το iPhone σας να είναι φορτισμένο. Θα χρειαστείτε την κάρτα SIM Vodafone, υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ και την τελευταία έκδοση του iTunes εγκατεστημένη. Αν δεν την έχετε, θα πρέπει να την κατεβάσετε από το www.apple.com/itunes/download προτού συνεχίσετε.

Βήμα 1
Εισαγωγή κάρτας SIM Vodafone

Η υποδοχή της κάρτας SIM βρίσκεται στο πάνω μέρος του iPhone. Χρησιμοποιήστε το ειδικό εργαλείο που βρίσκεται στη συσκευασία και σπρώξτε το στη μικρή οπή. Τοποθετήστε την κάρτα SIM έτσι ώστε να εφαρμόζει στην υποδοχή και κλείνετε. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης για να εκκινήσει το iPhone σας. Κατόπιν, εισάγετε τον κωδικό PIN που θα βρείτε στο φάκελο της SIM.

Βήμα 2
Συγχρονισμός του iPhone 3G με τον υπολογιστή

Συνδέστε το iPhone σε μια θύρα USB 2.0 του υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο. Το iTunes θα ανοίξει αυτόματα. Σε αντίθετη περίπτωση κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής. Διαβάστε και συμφωνήστε με τους όρους χρήσης. Το iTunes ενεργοποιεί το iPhone σας. Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης θα δείτε το μήνυμα “Accessing iTunes Store…”. Η διαδικασία ενδέχεται να πάρει λίγο χρόνο. Εμφανίζεται το μήνυμα “Welcome to Your New iPhone”. Το καινούργιο σας iPhone έχει ενεργοποιηθεί επιτυχώς και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές του!

Δείτε το βίντεο με τα βήματα ενεργοποίησης του iPhone 3G.

Vodafone iPhone 3G 16GB activation
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
o allos costas

exei dokimasei kaneis na to energopoiisei xrisimopoiontas karta (tis vodafone) alla pou den anikei se kapoio iphone programma? an nai..to 3G web surfing einai epenrgopoiimeno?

kwstas111

oxi distixos den doyleyei

Chris

Distixos to diko m iPhone einai elatomatiko…. den leitourgei to koumpi wake/sleep (power button) kai t thlefwno anoigei mono kata thn fwrtish…allo ena provlima p eixe einai oti otan einai enorgopoiimeno t auto-lock, p kleidonei thn othoni meta apo ligo, t thlefwno kanei restart xwris na mporei na proxwrisei apo to logo ths Apple…. pantos me megali m ikanopoihsh ematha apo mia pwlhtria se katasthma ths vodafone oti h Apple den kanei service alla antikatastash suskeueis…

filippos

re paidia kala ola auta alla den exw thn syskeuh -dld thn thiki ths sim gia na valw mesa thn karta -apo pou mporw na thn parw auth…?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.