techblogTV: Κρατάμε στα χέρια μας το iPhone

, techblogTV: Κρατάμε στα χέρια μας το iPhoneΜόλις επέστρεψα από Νέα Υόρκη όπου βρήκα την ευκαιρία να “παίξω” για λίγη ώρα με το iPhone της Apple. Αποκλειστικά για τους φίλους του techblog.gr παρακολουθήστε την πρώτη eλληνική παρουσιάση του iPhone ενώ βρίσκεται συνδεδεμένο με τον Αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο AT&T. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
111

Prwth elliniki parousiash?xwris na thelw na se stenaxorisw,idi kamia 10aria ellinika sites kai edipa exoun kanoun review to iphone…

techviewGr (iPhonias)

μια αναδρομη στην τεχνολογια δεν κανει ποτε κακο και τωρα βλεποντας αυτο το videακι μου ηρθε στο μυαλο μια φραση που οι περισσοτεροι λεμε οταν αγοραζουμε κινητο “θελω χωρητικοτητα 16GB”. Και μαλιστα να αναφερω και κατι που αν δεν κανω λαθος το ειχα διαβασει σε ενω σχολιο εδω για το Galaxy Nexus “Η ελλειψη καρτας SD ειναι αισθητη αλλα θα μου πεις περνεις το 32αρι και βολευεσε” (καλα μπορει και οχι ακριβως ετσι) και για να μπω στο ψητο, κοιτα ποσο προχωραει η τεχνολογια μεσα σε 4-5χρονια και αν βαλουμε το ιδιο τηλεφωνο στην κλιμακα…. εφτασε 64 GB χωρητικοτητα! Αλλα για σκεψου ποσο πηγενε η τεχνολογια καποτε και πως παει τωρα… Τωρα λεμε για τετραπυρηνες συσκευες…. 1GB RAM μεγαλες οθονες κα… και πριν το 2007 ουτε λογος για 1GHz επεξεργαστη καν…….

δημητρης

βλεποντας τα παλια βιντεο!!!λες μεσα σου!!που θα φτασει επιτελους η τεχνολογια στα κινητα?τοτε ειχα παρει λαπτοπ με οθονη 1280χ600 κατι!!!ραμ 512!!!!και 40 γιγα σκληρο!!και ελεγα ουαουυ!!!εχει 14 μηνες που εχω το galaxy note!!!που ειναι κλασεις ανωτρεο απο το τοτε λαπτοπ!!σε αλλα 4 χρονια τι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.