techblogTV: Κρατάμε στα χέρια μας το iPhone

, techblogTV: Κρατάμε στα χέρια μας το iPhoneΜόλις επέστρεψα από Νέα Υόρκη όπου βρήκα την ευκαιρία να “παίξω” για λίγη ώρα με το iPhone της Apple. Αποκλειστικά για τους φίλους του techblog.gr παρακολουθήστε την πρώτη eλληνική παρουσιάση του iPhone ενώ βρίσκεται συνδεδεμένο με τον Αμερικανικό τηλεπικοινωνιακό πάροχο AT&T. Δείτε το βίντεο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
111

Prwth elliniki parousiash?xwris na thelw na se stenaxorisw,idi kamia 10aria ellinika sites kai edipa exoun kanoun review to iphone…

techviewGr (iPhonias)

μια αναδρομη στην τεχνολογια δεν κανει ποτε κακο και τωρα βλεποντας αυτο το videακι μου ηρθε στο μυαλο μια φραση που οι περισσοτεροι λεμε οταν αγοραζουμε κινητο “θελω χωρητικοτητα 16GB”. Και μαλιστα να αναφερω και κατι που αν δεν κανω λαθος το ειχα διαβασει σε ενω σχολιο εδω για το Galaxy Nexus “Η ελλειψη καρτας SD ειναι αισθητη αλλα θα μου πεις περνεις το 32αρι και βολευεσε” (καλα μπορει και οχι ακριβως ετσι) και για να μπω στο ψητο, κοιτα ποσο προχωραει η τεχνολογια μεσα σε 4-5χρονια και αν βαλουμε το ιδιο τηλεφωνο στην κλιμακα…. εφτασε 64 GB χωρητικοτητα! Αλλα για σκεψου ποσο πηγενε η τεχνολογια καποτε και πως παει τωρα… Τωρα λεμε για τετραπυρηνες συσκευες…. 1GB RAM μεγαλες οθονες κα… και πριν το 2007 ουτε λογος για 1GHz επεξεργαστη καν…….

δημητρης

βλεποντας τα παλια βιντεο!!!λες μεσα σου!!που θα φτασει επιτελους η τεχνολογια στα κινητα?τοτε ειχα παρει λαπτοπ με οθονη 1280χ600 κατι!!!ραμ 512!!!!και 40 γιγα σκληρο!!και ελεγα ουαουυ!!!εχει 14 μηνες που εχω το galaxy note!!!που ειναι κλασεις ανωτρεο απο το τοτε λαπτοπ!!σε αλλα 4 χρονια τι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Η TSMC μπορεί να μην έχει έτοιμα τα chipset 2nm για την Apple

H Apple έγινε το 2023 ο πρώτος κατασκευαστής smartphone που πρόσφερε συσκευές που τροφοδοτούνται από επεξεργαστή εφαρμογών 3 nm (AP).