techblogTV | Samsung F490

, techblogTV | Samsung F490Αντικείμενο πόθου θα αποτελέσει για αρκετούς από εμάς το νέο Samsung F490. Το “κουκλάκι” της Samsung διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής ανάλυσης 432×240 pixels, φανταστικό μενού και πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών. Ενσωματώνει κάμερα 5Megapixels, μνήμη 130MB και HSDPA για πολύ γρήγορο ίντερνετ.

Samsung F490

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasosvel

είναι λίγο υπερβολική η τιμή του. !!

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Πολύ καλό κινιτό με μικρές ελλείψεις αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τις μεγάλες διαφορές στην τιμή. 539 στον Γερμάνό , 319 στο pixmania..Mήπως στην ελλάδα μας κοροϊδεύουν;

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΤΟ είδα μετά 🙂 κινητό :))

aggelos

pragmatika auti i diafora stis times kai emena me problimatizei…mipws kserei kapoios pws mporw na to ksekleidwsw?i pws tha kanw anabasmisi logismikou? to pira apo tin vodafone kai to metaniwsa giati exei kleidwmena polla stoixeia…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.