Τέλος η υποστήριξη για τα Samsung Galaxy S6 / S6 Edge

Samsung Galaxy S6 edge ενημερώσεις, Τέλος η υποστήριξη για τα Samsung Galaxy S6 / S6 Edge

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge δεν περιλαμβάνονται πλέον στη λίστα των συσκευών που υποστηρίζει η Samsung με ενημερώσεις ασφαλείας.

Το Samsung Galaxy S6 έκανε την εμφάνισή του το 2015 και αποτελεί μία συσκευή ορόσημο για την κορεάτικη εταιρεία καθώς από το πλαστικό μετέβη στην κατασκευή από γυαλί και μέταλλο.

Η συσκευή λανσαρίστηκε με το Android Lollipop (5.0) και η τελευταία αναβάθμιση Android που έλαβε ήταν το Nougat, ενώ υπήρχαν πληροφορίες ότι θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo. Έκτοτε λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας για να είναι προστατευμένο απέναντι σε ευπάθειες.

Πλέον όμως τα Galaxy S6/S6 edge δεν περιλαμβάνονται στις συσκευές που λαμβάνουν ενεργά ενημερώσεις (κάθε μήνα). Για λίγο φαίνεται ότι στη λίστα δεν βρίσκονταν και τα S6 edge+ και S6 Active αλλά επανήλθαν. Απομένει να δούμε αν θα επιστρέψουν και τα S6/S6 edge στη λίστα ή πότε θα σταματήσει και η υποστήριξη των άλλων δύο συσκευών της σειράς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

και πολυ κρατησε

VasiliS9plus

Μπαίνει στις ετήσιες ενημερώσεις (Η λίστα αναφέρεται στα μηνιαία και 3μηνα ή 6μηνα updates). Έχω ένα S5 μοντέλο 2014 και πήρε security update πριν 3 εβδομάδες ετσι θα συνεχίσει να παίρνει και το S6.

KnightRider

custom rom μετά !!

darko

Ο αλλος προσπαθει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Γελαει το Iphone 5s…

konstantinos

Mοντελο 2015 το S6 και το εγκατέλειψε η Samsung. Και η apple αναβαθμίζει ακόμα το 5s του 2013.

NikosAr

Μπράβων ρε Σαμμυ μπορείς και βγάζεις σειρά Α,Β,C, D … έχω χάσει το μέτρημα, τώρα και plus αλλά προσέχως mini αλλά αναβάθμιση σε τόσο δυνατό κινητό όπως το s6 που το είχα στην κατοχή μου 1+ χρόνο …. ΟΧΙ …. τρατζικ…. και οι φαν ας λέτε ότι να ναι …..

Efkairiakos

Απορώ γιατί πουλάει ακόμα αυτή η εταιρεία

John

Το iphone 5s όσες αναβαθμίσεις και να πάρει πάντα θα παραμένει ένα κινητό της πλάκας. Απορώ μάλιστα το 2018 ποιος κυκλοφορεί με συσκευή που έχει 4″ οθόνη. Ακόμη και τα παιδικά κινητά στο jumbo μεγαλύτερη έχουν.

Karl

Περαστικά σας λοιπόν… Χαχα κορόιδα

Jimducati

@john μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου iPhone 5s! Το έχω κ δουλεύει ρολόι απο την πρώτη μερα! Όταν μια εταιρεία μετά απο τόσα χρόνια σε σέβεται σαν πελάτη τη σέβεσαι κ εσύ! Μιλάμε για συσκευή που μετά απο τόσα χρόνια βγάζει φοβερές φωτογραφίες που συγκρίνονται με πολλά σημερινά κινητά ( όχι ναυαρχιδες βέβαια). Μεταλλικό σασί που το 2013 οι άλλοι βγάζανε πλαστικουρα Φούλ πλην της Sony ( δεν ξέρω αν θυμάσαι..)
Μαγκιά της λοιπόν που εχει τέτοιο support κ μακάρι να είχαν κ άλλες εταιρείες! Σκέψου αυτούς που δώσανε 700€ κ μετά απο 2 χρονάκια τα κλαίνε….
Αυτα κ αν είχα λεφτά θα έπαιρνα πάλι iPhone 8plus ή Χ!!!

wave

Τα παρατάει πολύ γρήγορα τα προϊόντα της.
Βασικά χεσμέν@ τα έχει!!

johny

john παιδί μου εσύ πρέπει λογικά να γεννήθηκες με πενταμισαρα και εξάρα οθόνη ε;το 5s βγήκε πριν κάτι χρόνια και επίσης ναι περνει ακόμα αναβαθμίσεις γιατί απλά μπορεί.επισης μπορει καθως πεφτει σε τιμη να αντιμετωπισει την οποιαδηποτε συσκευη χωρις κολληματα και σε ταχυτητα με μικρότερη ραμ και παλιο τσιπ ακομα και τωρα το 18 με ένα κινητό ίδιας τιμης.το σαμσουνγκ όχι ότι δεν μπορεί αλλά πολύ απλά δεν σκέφτονται τον πελάτη η Σάμι που της τα έσκασε.

tester

@Jimducati και HTC One M7 φίλε, το πρώτο metal unibody το 2013

Takaros

Αυτό που μερικοί εδώ συγκρίνουν το ios με το android με ξεπερνάει απίστευτα

John

Μπηκα στο site του jumbo και τελικα ειχα δικιο , 5 ιντσες οθονη εχουν τα παιδικα κινητα. Θα ηθελα να ειμαι μπροστα στην αμηχανη στιγμη που ο κατοχος 5s ανακαλυπτει οτι τον ξεπερασε ακομη και το τριχρονο ανιψακι του. Lol

wave

Καλά έκανες και μπήκες στα jumbo …… μόνο από εκεί μπορείς να αγοράζεις άλλωστε!

John

Εχω το S8 plus , επειδη ομως ειχα και το S6 ειτε με ενημερωσεις ειτε οχι ειναι πολυ καλυτερο απο ολα τα iphone με παιδικες οθονες 4-4.7″.

wave

lagsung s8 plus ….. jumbo edition!
hashtag# xestik@metiexeis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.