Temp Pal: Το μικρότερο smart, εύκαμπτο θερμόμετρο στον κόσμο

Όλο και περισσότερα καθημερινά αντικείμενα σήμερα παίρνουν την προσθήκη “smart” και χάρση στην φαντασία κάποιων γίνονται πιο έξυπνα με στόχο να διευκολύνουν περισσότερο την καθημερινότητά μας. Πλέον ήρθε η σειρά του θερμομέτρου να γίνει έξυπνο.

Πρόκειται για το Temp Pal, που χαρακτηρίζεται ως το πιο μικρό στον κόσμο, εύκαμπτο και cloud-connected. Το patch είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να συλλάβουν.

Το έξυπνο θερμόμετρο δίνει αποτελέσματα με ακρίβεια ±0.05℃ και έχει δημιουργηθεί για χρήση μακράς διάρκειας. Καταγράφει συνεχώς την θερμοκρασία του σώματος, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, υποαλλεργικό και εύκαμπτο. Μετρά την θερμοκρασία του σώματος με την απευθείας επαφή με το δέρμα και τα δεδομένα μεταφέρονται στο συνδεδεμένο smartphone μέσω του ειδικού app.

Για παράδειγμα, αν μέσα στη νύχτα το παιδί ανεβάσει πυρετό, οι γονείς θα ειδοποιηθούν από το κινητό ενώ υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν δεδομένα για παραπάνω από ένα παιδί, ταυτόχρονα. Όσο για τις γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυος, το patch καταγράφει την θερμοκρασία του σώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και δείχνει πότε υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να συλλάβουν.

Το Temp Pal έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo, όπου ζητά το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Δείτε το video:

temp pal thermometer, Temp Pal: Το μικρότερο smart, εύκαμπτο θερμόμετρο στον κόσμο

temp pal thermometer, Temp Pal: Το μικρότερο smart, εύκαμπτο θερμόμετρο στον κόσμο

temp pal thermometer, Temp Pal: Το μικρότερο smart, εύκαμπτο θερμόμετρο στον κόσμο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Και πόσο κοστίζει το κομμάτι;

Panos7GR

Αν το app του δεν έχει share button για να ανεβασω την θερμοκρασία μου στο Facebook, δεν το θέλω!
Πως θα δείξω όταν έχω χτυπήσει 40άρη πυρετό στους φίλους μου;

KostasB

Το θεωρώ ακριβό. Αν αναλογιστούμε και την τιμή που είναι για τους πρώτους και μετά θα φτάσει μέχρι και 79$. Και επίσης είναι και smart οπότε πάμε και σε μικρότερη διάρκεια ζωής της συσκευής αλλά και την έξτρα ακτινοβολία στο σώμα μας. Και ιδιαίτερα σε αυτό ενός μικρού παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.