Θα μπορούσαν τα Galaxy S10 και P30 Pro να έχουν 12GB RAM;

galaxy s10 p30 pro 12gb ram, Θα μπορούσαν τα Galaxy S10 και P30 Pro να έχουν 12GB RAM;

Δεν είναι μόνο οι τιμές των smartphone που καλπάζουν προς τα πάνω αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, με τη μνήμη RAM να φτάνει και να ξεπερνάει αυτήν των PC. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η RAM στα επόμενα flagship της Samsung και Huawei θα φτάσει τα 12GB. Χρειαζόμαστε τόση RAM στα smartphone;

Η πληροφορία που διέρρευσε σχετικά με τη RAM των smartphone για το 2019 δεν έχει να κάνει με σημειώσεις για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Galaxy S10 και Huawei P30 Pro, αλλά με σημειώσεις που απεικονίζουν την εξέλιξη του μεγέθους της RAM σε smartphones του 2018, και πιο συγκεκριμένα σε αυτά της Samsung και της Huawei.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα κορυφαία μοντέλα, μιας και ο πίνακας με την εξέλιξη της RAM και τις εκτιμήσεις για το 2019 δείχνουν πως η RAM στην 5G έκδοση του Galaxy S10 αλλά και το Huawei P30 Pro θα είναι 12GB, κάτι το οποίο θα είναι ένα μεγάλο άλμα από τα 8GB που έχουν αυτή τη στιγμή οι συσκευές των δύο εταιρειών.

Οι εταιρείες θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν πως αυτά τα δύο μοντέλα θα διαθέτουν σύνδεση στα 5G δίκτυα και επειδή θα είναι τα κορυφαία της σειράς τους (S10 και P30) θα έχουν και την περισσότερη RAM που έχει μπει σε smartphone αυτών των εταιρειών. Μένει να δούμε τι θα κάνουν οι εταιρείες για τα smartphone του 2019, με τη Xiaomi να έχει ήδη ανακοινώσει πως τα Black Shark Helo και Mi Mix 3 θα έχουν 10GB RAM, ενώ η Nubia ετοιμάζεται για το επόμενο gaming smartphone με 10GB RAM, δείχνοντας ενδεχομένως τα επίπεδα που θα φτάσει η RAM μέσα στο 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Εμένα δεν μου φτάνει θέλω 16 και σε quad channel αλλιώς δεν με κοροϊδεύουν να πάρω τα σαπάκια τους με 12. 😂😂😂😂😂😂😂😂

tivot

Κάπως πρέπει να δικαιολογησουν τα 1500+ ευρωνια που θα κοστίζουν..

Koukouroukou

Χαχαχα ελεος. Κανει μπαμ πως μας θεωρουν κοροιδα πλέον

Giorgis

Το καλό με το Android είναι ότι καταπίνουν όση ram και να τους βάλεις όπως το μικελοτσίνο που πίνουμε ένα καυτό μεσημέρι του Αυγούστου. Δεν υπάρχει κορεσμός στο συγκεκριμένο λειτουργικό. Ακόμα και 200gb να του βάλεις ram το Android δεν θα καταλαμβάνει τον ίδιο χώρο που καταλαμβάνει σε μια ταπεινή συσκευή των 4gb. Θα απλωθεί με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει όση περισσότερη έκταση μπορεί στα 200gb.

Flagship killer

Ακόμα δεν έφτασαν στα 8….

vladimiros

Aν γινοταν η δυνατοτητα να μεταφερουμε π.χ απο το smartphone που εχει 12ραμ,(εστω τα 4) στο Pc μου για παραδειγμα που εχει 4ραμ…οι περισσοτεροι σιγουρα κατω απο 12 ραμ εχουν στο Pc τους! η το λαπτοπ…και αυτο που ειπε ο φιλος για την ραμ στο Android ισχυει,οτι δεν χορταινει με τιποτα το Android

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

το Android ειναι ενα ξεπερασμενο λειτουργικο και αυτό θα φανει οταν παμε στο next big thing. γυαλιά ή οτι αλλο ειναι…..

Mourouzis2005

Γιατι μονο 12 ρε παιδια?

Δημήτρης Ν

Αν και 12 παρά είναι πολλά το android θέλει αρκετή ραμ αν όχι τόσο 6-8 σίγουρα.
Όταν δίνεις πόσα χρήματα για ένα τηλέφωνο απαιτείς να έχει και το κάτι παραπάνω όσο υπερβολικό και αν είναι.

METTEORR

Φάτε μάτια ψάρια και πρόβατα κουτόχορτο…τα Android θα φτάσουν κάποια στιγμή να εχουν 50GB RAM και τα Iphone θα εχουν ακομα 3GB RAM και θα τα ξεσκίζουν με τις επεξεργασταρες και τα λογισμικά που φτιάχνει η apple !τα Android πουλάνε στα πρόβατα με τα νουμερα της ραμ που πλέον ειναι κατι γνωστό για όλους οτι οσο πιο μεγάλη τόσο καλυτερα..δεν παίζει κανενα ρόλο ομως..οι Android ναυαρχίδας εχουνε μείνει ακομα στα 12 nm αρχιτεκτονική επεξεργαστή την ωρα που η Apple ειναι στα 7 nm τα οποία δίνουνε φοβερή ταχύτητα στη συσκευή !200 χρωνια πισω λοιπών τα android!οταν αυτοί φτάσουν τα 50 GB RAM το Μηλιαράκι που το ζηλεύουν ολοι και δεν μπορούνε να το εχουνε,θα εχει φτάσει στα 0,050 nm! Και εκει δεν θα ειναι οι ταχύτητες αλλα τα προγράμματα που θα μπορει να τρέξει ενα κινητό!πλεον τα Iphone θα ειναι τόσο επαγγελματικά που θα σχεδιάζεις παιχνίδια ,θα κανεις διαφορεσ Δουλειές με τρελές απαιτήσεις οπως σε εναν υπολογιστή των 10.000€!

ahmet

κοιτα να δεις που μυριζομαι τιμες iphone σε τετοιες ram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.