HTC One M8, νέα διαρροή μέσω video hands-on

Τίποτα δεν θα μείνει να μας δείξει η HTC, όπως όλα δείχνουν στις 25 Μαρτίου, καθώς η μία διαρροή διαδέχεται την επόμενη όσον αφορά την επικείμενη ναυαρχίδα της εταιρίας. Το νέο HTC One ή HTC M8 σύμφωνα με την κωδική του ονομασία, διέρρευσε ακόμη μία φορά, αυτή την φόρα μέσω ενός σύντομου hands-on video.

Μέσω του video (αν είναι αληθές) επιβεβαιώνονται οι διαρροές που έχει κάνει ο @evleaks στο παρελθόν, όσον αφορά το design της νέας ναυαρχίδας της HTC και τις ευδιάκριτες δύο κάμερες στο πίσω μέρος της συσκευής, με το διπλό LED Flash.

Όπως μπορείτε να δείτε στο video το νέο HTC One “φοράει” το HTC Sense 6, το Blinkfeed εμφανίζεται από τα αριστερά της “επιφάνειας εργασίας”, ενώ υπάρχει και η εφαρμογή Beats Music αν και η HTC με την Beats audio έχουν “χωρίσει” εδώ και αρκετό καιρό.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ivOspWGlMdk

HTC One M8, HTC One M8, νέα διαρροή μέσω video hands-on

Εκτός της διαρροής μέσω hands-on η HTC, κυκλοφόρησε και ένα teaser video για τους fans της εταιρίας που καταδεικνύει τον μεταλλικό χαρακτήρα του κινητού, ως βασικό υλικό κατασκευής.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NzNgVIZirDk

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

36 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Μεγάλωσε και αυτό; Για να δούμε!

zois

δεν νομιζω ότι αυτό θα είναι το original Μ8

Costas

Που τον βρήκαν αυτόν? Αυτός δεν μπορεί καλά καλά να μιλήσει όχι και να κάνει και review!

stelios rodos

προσωπικά αν ήμουνα υψηλόβαθμο στέλεχος της htc και έβλεπα αυτό το βίντεο το οποίο απεικονίζει το πραγματικό htc m8 (έτσι φαίνεται τουλάχιστον) θα ανέθετα να βρούνε το άτομο που το ανέβασε και θα τον τακτοποιούσαν αναλόγως…με κάτι τέτοια βίντεο καταστρέφεις την όποια περιέργεια και ανυπομονησία υπάρχει για την συσκευή της htc μιας και είναι η νέα της ναυαρχίδα…ειδικά μετά την πατάτα το galaxy s5, κάθε ελπίδα μας για κάτι όμορφο και καλό παράλληλα πήρε χώρα για τις 25 μαρτίου ,μέρα κατά την οποία η εταιρεία θα μας έδειχνε το πολυαναμενόμενο smartphone της…τώρα τι ενδιαφέρον να υπάρχει?δεν είναι μόνο οι photos..είναι ολόκληρο hands on πάνω στο νέο κινητό..κάθε ενδιαφέρον για την επικείμενη παρουσιάση χάνεται με τέτοιου είδους ενέργειες..απορώ πως μια εταιρεία σαν την htc αφήνει να διαρρέουν στο youtube τέτοια videos..

μιχαλης

Αυτο είναι το κινητό κατά 99% . Το πίσω του με αυτο το χρωμα είναι απλα τελιο αλλα το μπροστά γιατι το στρογγυλέψανε? Φαίνεται χάλια

LeTak

Παιδιά ελπίζω να μην είναι αυτο γιατι είναι πολύ ασχημο…ενα πράγμα είχε καλο η HTC,την εμφάνιση των συσκευών της αλλα τώρα απ ότι βλεπουμε πάει κι αυτο;;;; και μην μου πείτε παλι για υποκειμενικοτητα της ομορφιάς…δειτε απλα πόσο πιο όμορφο είναι το one…

Πανος

Αν έχει μια καλύτερη κάμερα από την περσινή νομίζω ότι θα είναι το επόμενο μου κινητό. Και αφού θα παίρνει και micro sd θα είναι τέλειο. Μακράν η καλύτερη υλοποίηση σε android αρκεί να μην βάλει για κάμερα αυτό το “έκτρωμα” Που έβαλε πέρισυ.

Φώτης

Ακόμα μπορει να ειναι λιγο νωρίς μέχρι να βγουν όλα μαζι κ το νεο LG 3 ,αλλα προς το παρόν με εχει κερδίσει σε όλα το φοβερο Ζ2 της Sony..Οταν πέσει η τιμή του μαλλον το τσιμπαω..

κωστας

Ασχημο στρογγυλεμένο αμφιβάλλω για μεγάλη μπαταρία κ αν η κάμερα αυτη μπορεί να συναγωνιστεί σ5 ζ2.το λόγκο htc τι το θέλαν πάλι;μόνο θετικό η SD.προτιμω ζ2 σ5.

Ιορδανης

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αν αυτό είναι κακασχημο το s5 τι είναι; Έλα χρηστε και παναγια

dark_master

Το logo της HTC έχει μπει εκει για τους connectorες της οθόνης. Οπότε είναι λογικό να προσπαθήσουν να “γεμίσουν” το χώρο εκεί.Σαν μέγεθος είναι ίδιο περίπου με το One(αν κ φαίνεται λίγο πιο μακρύ) δεδομένου ότι τα Z2,S5 είναι είναι μεγαλύτερα από τους προκατόχους τους τα μεγέθη του συγκεκριμένου φαίνονται μια χαρά(αν όντως ισχύει).Αν σύμφωνα με τον evleaks έχει πάνω κ το camera module της Toshiba τότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον στο θέμα της κάμερας. Μέχρι τώρα και κάμερα φαίνεται να αλλάζει,κ micro SD,οπότε μένει μόνο μπαταρία να δούμε.

LeTak

Ιορδάνη αυτο είναι ασχημο αλλα το s5 είναι gtp…:P επίσης άσχετη η ερώτηση σου μιας και κανεις εδώ δεν είπε ότι είναι όμορφο το s5

xtekto

εγώ αυτό που παρατηρώ είναι γενικά ένα “πάγωμα” της μεγάλης βελτίωσης από όλες τις εταιρίες, (βλέπε και s5), οκ η sony έκανε μόνο μια κάποια βελτίωση αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ακόμα πίσω από τους υπόλοιπους (ίσως έχω και μια προκατάληψη λόγω των bezels). Περιμένω να δω βέβαια και το g3. Όπως και να χει όμως όλο αυτό εμάς τους καταναλωτές μας βολεύει νομίζω, γιατί μπορούμε άνετα να πάμε στα πιό οικονομικά προηγούμενα μοντέλα των εταιριών. Μιλώντας για τον εαυτό μου πάλι, έχω το s4, και μη έχοντας δει κάτι που να μου κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής ,έχω ήδη αποφασίσει πως είτε θα περιμένω το g3 αν πραγματικά αξίζει ,είτε θα πάω για note3 με το που πέσει κάτω απο 400e για να το τσιμπήσω! Νομίζω πως το Note3 παραμένει και μέχρι τώρα το καλύτερο smartphone που υπάρχει στην αγορά.

Anthony

Eίμαι χρήστης iphone 3gs ακόμη, και δεν αγοράσα το htc one λόγο των προβλήμάτων του όταν πρωτοβγήκε (purple camera tint, zero-gap κενά, ηχεία που μπουκώνουν σκόνη, υπερβολική κατανάλωση μπαταρίας λόγο bugs) και περίμενα 1 χρόνο για τον διάδοχο του το M8! Μετά απο το σημερινό video leak δηλώνω απίστευτα απογοητευμένος!! Η htc καυχιότανε για το prenium design που θα χαρίσει στο νέο Μ8 αλλα βλέποντας τα leaks, σαν σχεδιαστής ο ίδιος το θεωρώ ιδιαίτερα αποκρουστικό!!! Η οθόνη έχει μεγαλώσει κατακόρυφα μόνο, τα ηχεία ειναι ανομοιόμορφα τοποθετημένα στην όψη (έλεος δλδ), στο αρχικό ΟΝΕ οι γωνίες της όψης έχουν διαφορετική ακτίνα ενω στο Μ8 κρατάνε την πιό ανοιχτή γωνία ομοιόμορφα πάνω-κάτω κάνοντας το κινητό να μοιάζει σαν ‘μελιτζάνα’, επίσης δεν χρειάζεται να σχολιάσω το οτι η καμπυλότητα της πλαινής και της πίσω όψης εχει αλλάξει τελείως απο τις chamferαριστές γωνίες που το έκαναν πιό κομψό και εντυπωσιακό στη αφή! Τα bezels δεν με πειράζουν ιδιαίτερα διότι υπάρχει λογος που τοποθετούνται στη συσκευή. Εχοντας στο νου οτι το Μ8 στο video είναι για developers συνεχίζω να ελπίζω οτι η τελική έκδοση θα διαφέρει αρκετά…Αν και δε ξέρω ποσα μπορούν να αλλάξουν σε 1 μήνα..Είμαι fan της ΗΤC και σαφώς δεν μ’ενδιαφέρουν τα… Συνέχεια »

Thodoris

Πού τον βρήκανε αυτόν, ο τύπος ούτε να μιλήσει δεν μπορεί. Μέχρι τις 25 Μαρτίου έχουμε ακόμα.

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ που έχω το HTC one M7 … Απογοητεύτηκα…
1. Για την στρογγυλοποιηση των γωνιών …
2. Για την άσκοπη κίνηση να ανέβουν τα κουμπιά στην οθόνη πάνω που ειναι άσχημα εκεί και είναι πλέον αχρείαστη και άκυρη η περιοχή του logo. Στο ΜΑΥΡΟ φόντο του logo φαινόντουσαν εκπληκτικά όμορφα και κρατούσαν ισορροπίες στο design… Και εκτός αυτού ανέβηκε και το μενού των 5 εφαρμογων πιο πάνω.
Η ηλιθιότητα σε όλο το μεγαλείο της. Οι άνθρωποι σκότωσαν αυτή τη φορά το design που τους κρατούσε… Φτιαχνοντας όμως από ότι φαίνεται…. Την προηγουμενη πατάτα της κάμερας.
Ευχομαι ειλικρινά να μην είναι έτσι αλλά από ότι φαίνεται τα έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους πάλι.
Κρίμα … Πολύ κρίμα.

ilias

Μια χαρά όμορφο είναι! Γιατί λέτε ότι είναι άσχημο;

Finn

Εσείς που μιλάτε για πατάτα κάμερα στο M7 είχατε όντως το κινητό ή απλά αναπαράγετε λόγια άλλων;

τακις

@Αποστόλης Ρόδος +1

karkavelas

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εμένα πάντως μου αρέσει!!!

Μακράν το καλύτερο σε ποιότητα στα Android.
Σε θέμα αναβαθμίσεων έχει φτιάξει σαν εταιρία.
Καλύτερη κάμερα όπως λεει και το παιδάκι στο βιντεο θα έχει.
Μπαταρία λογικά καλύτερη θα έχει.
Κάρτα sd έβαλε.
Ελαφρύ UI έχει.
Τεχνικά χαρακτηριστικά τα ίδια πάνω κάτω με τα άλλα θα έχει.
Τι άλλο θέλει κανείς;

Γεμίσαμε ανιδεους και έρμαια εταιριών που θέλουν να μειώσουν την αντίπαλη εταιρία, που ίσως απειλήθουν από αυτή.

Άμα το έβγαζε αυτο καμια Samsung θα λέγατε πάλι ότι είναι το καλύτερο και άλλα τέτοια,απλά επειδή είναι HTC δεν είναι ωραιο.
Εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι το έκτρωμα s5 είναι ωραίο.
Τι να λέμε τωρα, προβατοπουλος ολέ.
Έτσι κραζανε και την Sony κάποιοι οπαδοί της Samsung που το ειχε κάνει αδιάβροχο το κινητό και μετά το MWC 2014 και την παρουσίαση του s5 ξαφνικά το αδιάβροχο που κορόιδευαν με σχόλια όπως, “μπάνιο θα κάνεις με το τηλέφωνο” ή “θα το ρίχνεις στο νερό για να ξεπυροσει”,
Γίνανε ξαφνικά σημείο σύγκρισης.
Τελος πάντων.
Περιττά λόγια.

LeTak

@Αποστολη Ρόδος,έχεις δίκιο για αλλη μια φορά! Αλλα δες και τη θετική πλευρά!θα έχεις για ένα ακομα χρονο το πιο όμορφο smartphone στον κόσμο 😀
@Finn,για τον,ίδιο λόγο που λέμε ότι η Μπεζαντακου είναι άσχημη:επειδη είναι! 😛

tiamat

συμφωνω και παλι με τον φιλο αποστολη ροδος .

το χαλασαν χωρις λογο .απο τις 4,7 θα παει στις 5 χωρις καμια προσπαθεια να μειωσει το συνολικο μεγεθος και τα bezels και οχι μονο αυτο! αλλα εβαλε και τα κουμπια πανω στην οθονη να της τρωνε χωρο ασκοπα δηλαδη.

τους αξιζει το λουκετο και η καταστροφη σαν εταιρεια.
με τα τη καραμουφα το s5 ειχαν την ευκαιρια να κανουν πωλησεις, τωρα αυτοκτονησαν γιατι ειναι αχρηστοι

Tom

Σωστο το χρωμα

sosimple

Δε μπορει.. Καποια συμφωνια εχουν κανει οι εταιριες, για να βγαλουν ολες χειροτερα κινητα.. 🙂 Καποιος γραφει οτι χρειαζεται ο κενος χορος με το σημα της htc για τους κονεκτορες της οθονης.. Ειπαμε να λεμε… Τοτε πως πχ στο g2 ο χωρος ειναι λιγοτερος απο το μισο? Η ακομα και στο s4 που εχει και κουμπια. Επισης τα bezel ΔΕΝ χρειαζονται οπως γραφει καποιος παραπανω. 6 μηνες εχω το g2, επετρεψε μου να ξερω αν εχω κανενα προβλημα επειδη δεν υπαρχουν μεγαλα bezel. Το θεμα ειναι να μεγαλωνουμε την οθονη, χωρις να μεγαλωνουμε και αλλο το μεγεθος που ηδη εχει πιασει ταβανι, αλλιως αστη οσο ειναι. Δε βλεπω καμια βελτιωση σε αυτο. Επισης οτι το κινητο ειναι σαφως εξαιρετικα καλυτερο εμφανισιακα απο το s5, δεν ειναι βελτιωση γιατι σε σχεση με το one που πρεπει κυριως να συγκρινεται, και εμενα μου φαινεται χειροτερο. Απλα ειναι τα πραγματα: Ασε το ιδιο μεγεθος, σχεδιο εστω με αλλες πινελιες, τραβα την οθονη, μεγαλωσε το να πιασει ολη την οθονη με softkey και χωρις κενους χωρους. Φτιαξε και την καμερα + sd και καλυτερη μπαταρια και θα χεστεις στο χρημα. Φυσικα τα ξερει αυτα η htc, δεν περιμενε απο μενα να τα γραψω. Θα… Συνέχεια »

Tom

Εγω παιδια ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι τοσο ασχημο. Το HTC One κατα γενικη ομολογια ηταν ομορφο και τουτο εδω που ειναι πανω κατω το ιδιο ειναι ασχημο; Επειδη εχει ενα bezel με το logo κατω απο την οθονη; Δεν ξερω τι να πω..

Να μην σας αρεσε το HTC One και αρα ουτε αυτο να το καταλαβω. Διαφορετικα το εκλαμβανω ως “δεν θελω να παρω το καινουριο HTC One και πειθω τον εαυτο μου οτι δεν μου αρεσει”

Προσωπικα μου φαινονται αδιαφορα ολα αυτα που κανει η HTC με τις καμερες τα τελευταια δυο χρονια. Βαλε μου μια καμερα απλη χωρις διαφορα brandings τυπου ultrapixel η αυτο εδω τωρα και τερμα. Περα απο αυτο δεν εχω καποιο αλλο θεμα. Ομορφο κινητο ωραιο και γρηγορο UI τα speccs θα ειναι πανω κατω τα αναμενομενα. Ολα καλα.

Επισης το κινητο μαλλον θα ειναι γλιστερο παλι και αυτο ειναι κακο μεν, αλλα ειναι λεπτομερεια. Απλα μετα την γλσιτεροτητα του GS3 μου εχω καταληξει οτι πρεπει να το κινητο να εχει grip.

stelios

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα παντως ειναι καλύτερο απο την αηδία s5.Γενικα φετος λείπει η φαντασία στον σχεδιασμο τηλεφωνων , και τα μονο πραγματικα ομορφα ειναι το z2, z1 compact της σονυ, ευχομαι η εκπληξη στον σχεδιασμο να μας ρθει απο κινα με το οppo 7 στις 19 Μάρτιου

manolis

Παντως εγω αν και δεν εχω htc βλεπω οτι ειναι το ιδιο ομορφο με το προηγουμενο το οποίο δε πηρα μονο λογο της καμερας και φαίνεται οτι εχει μια πιο ωραια καμπυλη πισω και ειναι πιο λεπτο αρα πιο ευκολο στο κρατημα. Μονο την καμερα να βελτιωσουν γιατι καλες οι φωτογραφίες το βραδυ αλλα να υπαρχει και μια καλη ποιότητα

ελπιζω να εχει βελτιωθει η καμερα του…

dark_master

@ so simple μην ξεχνάς ότι τα One έχουν ζεύγη ηχείων οπότε δεν γίνεται να χωρέσει εκεί και ο connectorας. Το One έχει στερεοφωνικό ήχο. Άρα και να θέλαμε δεν γίνεται να έχουμε και μικρά bezel και διπλά ηχεία. Όσον αφορά τις κάμερες αν έχει την κάμερα της Toshiba (που παραδοσιακά έχει η HTC από το One X) τότε θα μπορεί να βγάζει μια φωτογραφία ίση με 13MP ή μια 5MP με βάθος πεδίου, ή μια τεχνολογία τύπου ultrapixel. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδω: https://www.digitaltrends.com/mobile/toshiba-starts-ship-5mp-dual-camera-shows-ces-2014/#!yctiI Παρόμοια τεχνολογία με πολλαπλούς φακούς έχει δοκιμάσει στο παρελθόν και η Nokia αλλά ποτέ δεν την ενσωμάτωσε έως τώρα σε κινητό παραγωγής. όσον αφορά το σχέδιο του εγώ το προτιμώ αν είναι όντως αυτό καθώς φαίνεται ακόμα πιο στιβαρό από το προηγούμενο και πιο solid. Βέβαια αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη.Αν όντως λοιπόν ο evleaks πέσει μέσα ετοιμάσου να δεις κάτι διαφορετικό στο τομέα της κάμερας από την htc. @Αποστόλης Ρόδος έχω την εντύπωση ότι σιγά σιγά θα δεις όλες τις εταιρείες να ενσωματώνουν τα onscreen buttons και πιστεύω ότι ρόλο σε αυτό έχει παίξει η Google. Ειδικά αν κάποια στιγμή αποφασίσει να βγάζει μόνο GE και όχι Nexus. Το γεγονός ότι τα WP έχουν… Συνέχεια »

thomas22888

Το συγκεκριμενο κινητο σε σχεση με το one μου φαινεται πραγματικα σαν κακογουστο αστειο

Αποστόλης Ρόδος

@Finn … Επειδή έκανες αναφορά στην “πατάτα κάμερα” που μόνο εγώ ανέφερα… 😉 Αν διαβασες προσεχτικά το σχόλιο μου, ξεκινάω με το ότι είμαι “Κάτοχος του HTC one M7″… (από το οποίο και σου γράφω αυτή τη στιγμή) … ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ? ΝΑΙ … η κάμερα, του HTC one , αν και έχει καλούδια, για τέτοιο και τόσο ποιοτικό κινητό, είναι πολύ λίγη και είναι πατάτα της εταιρείας, που πολλούς φρέναρε και δεν το αγόρασαν. Και εγώ ακόμα ήμουν προβληματισμένος, αλλά τελικά μ’άρεσε τόσο πολύ που το προσπέρασα το θέμα της κάμερας. Ακόμα και ένα iPod Touch 5g (με 5mp camera) …Για να μη πω και για το Samsung Galaxy S2 (με 8mp camera) …συσκευές που έχω επίσης… Βγάζουν καλύτερες φωτογραφίες από τα ultra pixels του HTC one μου. Ειλικρινά όταν φτάνει η στιγμή της φωτογραφίας από το κινητό μου λέω βοηθα Παναγία μου. Κατά τα άλλα… το HTC one μου … είναι η πιο ωραία και ποιοτική συσκευή που είχα και έχω ποτέ αγοράσει και έχω χαρεί τόσο πολύ… Της οποίας το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για την αγορά της, προήλθαν από την πώληση του Galaxy S3 32gb (για την ιστορία και για να δείξω πως δεν είμαι fan… Συνέχεια »

JohnWave

1.Χειρότερο από το One από θέμα εμφάνισης ( δεν μου αρέσουν οι πολύ στρογγυλές άκρες )
2.Κρίμα που η υϊοθέτηση on screen buttons δεν επέφερε καμία βελτίωση στην αναλογία οθόνης και συνολικού μεγέθους.
3.Ελπίζω η κάμερά του να είναι καλύτερη του προκατόχου.

Θεωρώ θετικό ότι όσοι δεν έχουμε μεγάλη οικονομική άνεση θα μπορέσουμε φέτος να αγοράσουμε σε χαμηλή τιμή κινητά του 2013 που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν όπως φαίνεται από τα κινητά του 2014. Απομένει να δούμε G3 και iphone 6 μπας κι επιφέρουν καμία ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τα περσινά μοντέλα.

Αλεξανδρος

Εμενα μου αρεσει πολυ. Δεν θα το παρω βέβαια γιατι πήρα νέο πρόσφατα.

Peter

ΡΕ ΑΤΙΜΟΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ BEZEL ΤΟΥ Ζ2. ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ HTC ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ Ζ2

Νικ

@peter συμφωνω μαζι σου κ μαλιστα στο ζ2 στα μπεζελ που λενε ολοι εχει κ εκεινο στερεοφωνικα ηχεια τυπου htc, τα s- Force όπως τα ονομαζουν κοντράροντας στα ισα τη ποιοτητα του ηχου του One.Αυτο πρεπει να αναφερθεί κ δε το λενε οι επικριτες..Τεσπα κανενας δεν εχει παραπονο φετος από μπεζελ κ μεγεθος ουτε το s5 γλιτωσε

Leonady2

Ίσως η HTC να είναι η επόμενη εταιρεία που θα επιλέξω μιας και χθες παράγγειλα το note 3. Ελπίζω να μην το μετάνιωσε (για το μέγεθος μιλάω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.