Θήκες Speck: Η απόλυτη προστασία των premium συσκευών μας από πτώσεις και σκόνη

https://youtu.be/h6IVj96WWsg

Ο βασικός τομέας δραστηριότητας της Speck είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και η δημιουργία θηκών που προστατεύουν premium συσκευές από πτώσεις, τη σκόνη και τη βρωμιά. Η Speck έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες πατέντες, οι οποίες επιδεικνύουν την ενεργό δράση της εταιρείας στον τομέα αυτό.

Όπως είναι λογικό, στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες που ισχυρίζονται ότι προσφέρουν την καλύτερη δυνατή προστασία, πουλώντας premium θήκες. Καμία όμως δεν προσφέρει το επίπεδο προστασίας σε πτώσεις κι σκόνη που παρέχουν οι θήκες της Speck.

Η Speck ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα από το 2001 και είναι μέλος του Ομίλου Samsonite. Οι θήκες της έχουν αποσπάσει βραβεία σχεδιασμού και ποιοτικής κατασκευής.

Speck, Θήκες Speck: Η απόλυτη προστασία των premium συσκευών μας από πτώσεις και σκόνη

Η πιο premium σειρά της Speck είναι οι θήκες Presidio, τις οποίες κυκλοφορεί για iPhone και Samsung Galaxy S συσκευές. Τελευταία προσθήκη στη σειρά αυτή είναι η Presidio ULTRA, η οποία προσφέρει την απόλυτη προστασία από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά.

Η Presidio ULTRA είναι διαθέσιμη προς το παρόν για iPhone 8, iPhone 8 Plus, και iPhone X, με περισσότερα μοντέλα και μάρκες να ακολουθούν. Σύμφωνα με τη Speck η Presidio ULTRA είναι η πιο rugged θήκη της εταιρείας και προστατεύει πλήρως τη συσκευή από σκόνη και βρωμιά, καθώς και πτώσεις από ύψος 4,5+ μέτρα.

Επιπλέον, η Presidio ULTRA έχει ένα αποσπώμενο προστατευτικό το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο την προστασία που προσφέρει η θήκη. Σε γενικές γραμμές ο σχεδιασμός της θήκης είναι όσο πιο λεπτός θα μπορούσε να είναι.

Η Speck διαθέτει θήκες για premium συσκευές της Apple (iPhone, iPad και MacBook), της Samsung, της Huawei, και άλλων. Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να την προμηθεύει από το online κατάστημα της εταιρείες, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MakisReloaded

Ασχημουλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Samsung Galaxy S21 Ultra SPECK

Τα 3 καλύτερα Cases για το νέο σου Samsung Galaxy S21 Ultra

Εάν πρόκειται να επενδύσετε στο Samsung Galaxy S21 Ultra τότε λογικό είναι να θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να προστατεύσετε την επένδυση σας. Ξεχωρίσαμε 3 θήκες προστασίας.

Gear featured SPECK

iPhone 12: Έφτασαν οι νέες, ανθεκτικές θήκες Speck Presido 2 Pro

Η Speck προστατεύει και αγαπάει το νέο σας iPhone 12 με τις νέες θήκες Presido 2 Pro ειδικά κατασκευασμένες θήκες για όσους θέλουν την απόλυτη αντοχή.

Gear SPECK

Οι νέες θήκες της Speck διαθέτουν ειδική αντιβακτηριδιακή επίστρωση

Η Speck ασχολείται με τον σχεδιασμό θηκών προστασίας από το 2001. Οι νέες σειρές θηκών της εταιρείας προσφέρουν 99% προστασία από βακτήρια και μικρόβια.

Gear SPECK

Speck: Ανθεκτικές θήκες προστασίας για τα νέα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra

Τα νέα Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra είναι εδώ και μαζί τους έφτασαν στην Ελλάδα οι αντίστοιχες θήκες προστασίας της Speck.