Θήκες των iPhone Xs Max και iPhone 9 αποκαλύπτουν τον όγκο των νέων μοντέλων

θήκες κατάστημα iphone xs max 9, Θήκες των iPhone Xs Max και iPhone 9 αποκαλύπτουν τον όγκο των νέων μοντέλων

Η Apple ετοιμάζει την παρουσίαση των νέων iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου και φαίνεται πως τα καταστήματα στις Η.Π.Α έχουν ήδη stock από τις θήκες τους, με φωτογραφίες να δείχνουν πως τα νέα μοντέλα θα είναι αρκετά μεγαλύτερα από τα τωρινά.

Χωρίς να είναι τίποτα επιβεβαιωμένο ακόμα, η Apple ενδεχομένως να αποκαλύψει πρώτη φορά τρία μεγάλα iPhone, μεταβαίνοντας από το ένα άκρο στο άλλο όταν κάποτε επέμενε πως η οθόνη των smartphone πρέπει να είναι όση επιφάνεια καλύπτει ο αντίχειρας του χεριού μας. Βέβαια άλλες οι εποχές τότε όπου τα smartphone δεν είχαν φτάσει ακόμα τα υπερβολικά μεγέθη του σήμερα, σε διαστάσεις που θυμίζουν περισσότερο tablet παρά smartphone.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο event στις 12 Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστούν δύο OLED iPhone στις 5.8 και 6.5 ίντσες, τα οποία θα πιθανόν να ονομάζονται iPhone Xs και iPhone Xs Max, και ένα LCD μοντέλο, το iPhone 9 με οθόνη στις 6.1 ίντσες, με το home button να λείπει πρώτη φορά από στην ιστορία των iPhone, μιας και το Face ID θα αναλαμβάνει το ξεκλείδωμά τους.

Η τελευταία αποκάλυψη έχει να κάνει με τη θήκη των iPHone Xs Max και iPhone 9 που ανακαλύφθηκαν σε κατάστημα της Walmart στις Η.Π.Α και τις συγκρίνει με το μέγεθος των iPhone X και iPhone 8 Plus. Από τη στιγμή που τα νέα iPhone διαθέτουν οθόνες στις 6.1 και 6.5 ίντσες, με το διάδοχο του αρχικού iPhone X να διατηρεί το μέγεθος της οθόνης του, αναμένεται να είναι μεγαλύτερα σε όγκο από τα τωρινά iPhone.

Ο συγκεκριμένος χρήστης του Reddit που ανακάλυψε τις θήκες, τις τοποθετεί δίπλα στα iPhone X και iPhone 8 Plus και από την πρώτη ματιά φαίνονται να είναι μεγαλύτερες από αυτά. Πιο συγκεκριμένα, η θήκη του iPhone Xs Max δείχνει τεράστια δίπλα στο iPhone X και σχεδόν ίδιου μεγέθους, αν όχι ελάχιστα πιο μεγάλη, από το iPhone 8 Plus. Ο συγκεκριμένος τύπος θηκών διαθέτει έτσι και αλλιώς επιπλέον όγκο, άρα πολύ πιθανόν το Xs Max να έχει τις διαστάσεις του 8 Plus.

Τέλος, όσον αφορά τη θήκη του iPhone 9 σε σύγκριση με το iPhone X, δείχνει πως το iPhone 9 θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το iPhone X, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα πέντε ημέρες μέχρι να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Apple για το 2018 τόσο για τα iPhone αλλά και για το iOS 12 το οποίο θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο Σεπτέμβριο.

θήκες κατάστημα iphone xs max 9, Θήκες των iPhone Xs Max και iPhone 9 αποκαλύπτουν τον όγκο των νέων μοντέλων

θήκες κατάστημα iphone xs max 9, Θήκες των iPhone Xs Max και iPhone 9 αποκαλύπτουν τον όγκο των νέων μοντέλων

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Εγώ θα πάρω το 8αρι μου αρέσει το Touch ID.Δυστυχως και η Apple βγάζει μεγάλα τηλέφωνα μόνο(6+ ίντσες).

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το 6,5αρι ειναι ιδιο με το παλιο plus…
τι να πεις στα ατομα αυτά….

τοσο καιρο φωναζαμε… χρονια ολόκληρα…. που πατε ρε κακομοιρηδες iPhonακηδες με τέτοια μπεζελ!!! χανετε απο την οθονη!!!!!

χαμπάρι τα παιδια αυτα….
ειναι τα πιο ομορφα κινητα και η apple εχει το καλύτερο design απανταγαν

giorgosgek

χαχαχαχ ααα ρε Παπαροκα , ακουγεται τοσο αστειο αλλα ειναι αληθεια ,τραγικο. Το αλλο το κλασσικο , εχεις πιασει ποτε iphone στα χερια σου ;

Agnostos13

Η καλύτερη λύση ήταν (και ακόμα είναι κατ-εμέ) ένα σασί iPhone 5/5S/SE με 5″ οθόνη…

Τι να έχει γίνει αυτό το SE-2018 άραγε;;;

ΓιαννηςΡ

Παπαροκα αγορι μου μαθε να δεχεσαι και την διαφορετικη οπτικη.Προσωπικα μου αρεσουν τα μπεζελ και τα πληκτρα στα κινητα.Θα τσιμπησω το 8ρακι σε λιγο που θα πεσει κανα 100ρικο.Μεινε εσυ να ψαχνεις απεγνωσμενα το screen body ratio και να κραζεις αυτους που εχουν μπεζελ.Δεν λεω ωραιο και το bezeless και οι μεγαλες οθονες…το καθενα εχει την χαρη του, αυτο πρεπει να καταλαβετε τσοπανηδες μου.

Petros

6.5 inches τα iphone… ε ρε πως μεγάλωσαν οι αντίχειρες!!! και μετα τους φαίνονται μεγάλα τα NOTE

giorgosgek

@ΓιαννηςΡ δεξου εσυ την κοινη λογικη με τον αντιχειρα και τα γαιδουρια για τηλεφωνα, δεν νομιζω να χαλασε κανεναν το bezeless iphone με amoled , οχι πως δεν υπηρχαν αλλα πριν. Τραβα δωσε 500 ευρω για κινητο του 13′ (2017), ενω το παταει και η κουτση μαρια σε καθε τομεα στα 200-300 ευρω. Ενταξει να εχει bezels , αλλα τοσο μεγαλη συσκευη με bezels και οθονιτσα απο το 13 ειναι ανωφελο. Μαθε να δεχεσαι και εσυ τη διαφορετικη αποψη, αλλα και την πραγματικοτητα. Τα τσοπανηδες στο χωριουδακι , εδω ειναι blog , δεν χρειαζεται να μιλαμε ετσι.

godis

giorgosgek + 1

ΓιαννηςΡ

Γιώργο σοβαρά φίλε;τα πατάει και η κουτσή Μαρία;Για τρέξε ένα αντουτου και ξαναμιλάμε.Για ρολαρε τις εφαρμογές μέσα να δεις σε ποιο ρολαρουν καλύτερα και τα ξαναλέμε.Μου λες να δεχτώ ενώ εσύ κατηγορείς πως είμαι πρόβατο.Ασε τα iPhone φίλε για αυτούς που μπορούν και για αυτούς που ξέρουν.Ενταξει;Εσυ πάρε Κινέζο στα 200 επειδή έχει 4gb ram και μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια αχαχαχαχαχ.Και μακάρι να ήσασταν τσοπανηδες…αυτοι τουλάχιστον δεν το παίζουν εξυπνάκηδες.Αντε byeee

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.