Αυτό θα είναι το νέο Huawei Y7 (2018)

Y7 (2018), Αυτό θα είναι το νέο Huawei Y7 (2018)

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του νέου Huawei Y9 (2018) ένα νέο smartphone της σειράς Y διέρρευσε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με την πηγή πρόκειται για το διάδοχο του περσινού Huawei Y7 με ονομασία -τι άλλο από;- Huawei Y7 (2018).

Εκτός από ανανεωμένη εμφάνιση (το δείχνουν και τα renders) το νέο μέλος της σειράς Υ, που θα το τοποθετούσαμε στη low-to-mid-range κατηγορία συσκευών, φέρνει και σημαντικές βελτιώσεις. Σε αντίθεση λοιπόν με τον προκάτοχό του το Huawei Y7 (2018) είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη edge-to-edge οθόνη (χωρίς notch) στις 5.93 ίντσες με αναλογία 18:9 και ανάλυση FHD+.

Στο πίσω μέρος η μονή κάμερα έχει τοποθετηθεί από το κέντρο στο πλάι και σύμφωνα με το leak έχει καλύτερη ανάλυση στα 13 megapixels έναντι 12MP στην προηγούμενη γενιά. Tο κέντρο της πίσω όψης έχει καταλάβει ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Αναβαθμίσεις περιμένουμε όμως από την Huawei και στον επεξεργαστή (ενδεχομένως να δούμε κι εδώ το Kirin 659 SoC), στη RAM και στον αποθηκευτικό χώρο, χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Γενικά, παρατηρούμε ότι στη σχεδιαστική φιλοσοφία το Y7 (2018) ακολουθεί το Y9 (2018). Αν εξαιρέσουμε το διπλό φακό της κάμερας στο πίσω μέρος, οι δύο συσκευές μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό.

Οπότε περιμένουμε ένα αναβαθμισμένο Y7 και ένα ‘lite’ Y9 με σαφώς πιο οικονομική τιμή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos Kivotos

Αναβαθμίσεις περιμένουμε όμως από την Huawei και στον επεξεργαστή (ενδεχομένος να δούμε κι εδώ το

Παρακαλώ διορθώστε ( ενδεχομένως !!!!!

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.