THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώ

Η Κινέζικη εταιρεία THL ανακοίνωσε εχθές το THL T100 (Monkey King 2). Το THL T100 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών OGS ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (προστατεύεται από Gorilla Glass) και βασίζεται στο γνωστό οκταπύρηνο chipset της MediaTek MT6592 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz (Mali-450 GPU). Διαθέτει 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Ο αποθηκευτικός χώρος επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSDΣτην πρόσοψη είναι εξοπλισμένο με κάμερα 2 MPixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixels με LED flash και δυνατότητα λήψης video 1080p. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2250mAh. Τρέχει Android 4.2.

Οι διαστάσεις του είναι 144.2 x 70.4 x 8.8 χιλιοστά. Η διάθεση του ξεκινάει στις 17 Δεκεμβρίου με τιμή 226 ευρώ περίπου.

THL T100, THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώTHL T100, THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώTHL T100, THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώTHL T100, THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώTHL T100, THL T100, Επίσημο το Monkey King 2, “οκταπύρηνο” με τιμή 226 ευρώ

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dmak

Δηλαδή πρόκειται για κινέζικο και ονομάζεται ο βασιλιάς των μαϊμούδων? Κάποιοι μας κάνουν πλάκα. Παρ’όλ’αυτά η τιμή του πραγματικά καλή. Άνετα θα το αγόραζα όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι.

Sotiris

Δεν ξέρω σε τι κοινό αναφέρεται το monkey king 2, πάντως οι μαϊμούδες δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο lumia 800 https://i-cdn.phonearena.com/images/articles/93466-image/ape1.jpg

Antonis

τα bezel του μου θυμιζουν τυροπιτα που τρως τρως και γεμιση δε βρίσκεις!

Αποστόλης

Θα εκπλαγείτε πολύ θετικά αν πιάσετε στα χέρια σας τηλέφωνο της THL…

takis_rs

Ενας φίλος έχει το THL W200 και είνα απίστευτο τηλέφωνο.
Εδώ βλέπουμε ένα κινητό με specs παρόμοια με το S4 (και πιο γρήγορο CPU) με 220Ε και το κράζουμε γιατί έχει μεγάλα bezels. Σε αυτή τη τιμή, περιμένατε να έχει τα bezels του LG G2?
Κλασικοί Έλληνες, βλέπουμε το ποτήρι μισο-άδειο και όχι μισο-γεμάτο.
Κρίση, κρίση, αλλά πολλοί γουστάρουν να σκάνε ένα μισθό (ίσως και περισσότερο) για iPhone και S4, και όταν βλέπουν τέτοια κινητά τα κράζουν.

cr4

ως κατοχος thl w100 δηλωνω οτι δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κινητα των 300-400€ κι ας το αγορασα 115…

greg

Εεεε, για την ακριβεια το εν λογω κινητο “παταει” κινητα ναυαρχιδες οχι απλα των 300-400 ευρω. Ο επεξεργαστης ειναι πραγματικος 8core και οι επιδοσεις του κορυφαιες σε προσιτη τιμη.

Λεωνιδας

Λοιπόν,για να ησυχάσουν κάποιοι,δεν προκειτε για κινέζικο κινητο αλλα για γιαπονέζικο. ειμαι κάτοχος του w11 το οποίο ειναι το ιδιο απλα αυτο το t100 έχει καλύτερο επεξεργαστή. πατάω κατι samsung s4 σε wifi speed και σε και παιχνιδαρες και έτσι όλοι οι γνωστοι μου μου έκανα παραγγελία τετοιο κινητό,οπότε καλύτερα να αρχίσεται τα thl. και να με θυμηθήτε,μέχρι το καλοκαίρι θα υπάρχουν στις ελληνικές εταιρίες τηλεπικοινωνιών.

Πρεσσα!!!

που μπορουμε να το βρουμε ?

simos

Κώστα ; Θα δούμε κάποια παρουσίαση, όπως και από το Τ200;

Κώστας Βλαχάκης

Simo, Όχι δυστυχώς δεν έχουμε πρόσβαση στα THL.

tom

καλησπέρα …παρατηρω κ διαβαζω με επιφυλαξη καθως θα ηθελα να ρωτησω αν τα τηλεφωνα από Κινα,ειναι συμβατα στα ελληνικα ραδιοδικτυα 2-3-4G κ στις υπολποιπες εφαρμογες.
Συνεχιστε την καλη δουλεια ..
ευχαριστω

takis

καλησπερα..αξιζει να αγορασω το κινιτο αυτο??
ξερει κανεις τι γινετε με το τελωνειο??
ευχαριστω

Video-Beasts

Μπορείς να τα προμηθευτείς από το minideal ή απευθείας από το site της εταιρείας!Από το minideal έχεις τη δυνατότητα να το περάσεις από το τελωνείο ως αξεσουάρ κινητού και να το δηλώσεις αξίας κάτω των 15ευρώ ώστε να μην πληρώσεις τελωνείο!Από το official πληρώνεις λιγότερο από 12 ευρώ για μεταφορικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.