Τι χαρακτηριστικά έχουν οι οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;

χαρακτηριστικά οθόνη αναδιπλούμενο smartphone samsung, Τι χαρακτηριστικά έχουν οι οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;

Η Samsung προχώρησε στην αποκάλυψη της Infinity Flex Display που θα βρίσκεται στο αναδιπλούμενο smartphone ενώ στη συνέχεια έγιναν γνωστά τα χαρακτηριστικά τόσο της μεγάλης όσο και της μικρής οθόνης στο εξωτερικό της συσκευής.

Κατά τη διάρκεια της χτεσινής αποκάλυψης της Infinity Flex Display, η Samsung δήλωσε πως η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει στους επόμενους μήνες, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες όπως το κόστος, ο τρόπος που θα λειτουργεί το software αλλά και σε ποιόν προσανατολισμό θα μπορεί να τη χρησιμοποιεί ο τελικός χρήστης.

Στη συνέχεια της χτεσινής πρώτης ημέρας του Samsung Developers Conference, η εταιρεία παρουσίασε τα πρώτα χαρακτηριστικά σχετικά με τις οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone, με τη δημοσιογράφο Shara Tibken από το CNET να δημοσιεύει το μέγεθος, την ανάλυση και την αναλογία των δύο οθονών του smartphone που όταν “ξεδιπλώνεται” μοιάζει περισσότερο με tablet.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Infinity Flex Display είναι διπλωμένη έχει μέγεθος 4.58 ιντσών με ανάλυση 840×1960 pixel και αναλογία οθόνης 21:9, ενώ όταν είναι σε πλήρη έκταση έχει μέγεθος 7.3 ιντσών με ανάλυση 1536×2152 pixel και αναλογία οθόνης 4.2:3. Έτσι, ο χρήστης θα μπορεί να πραγματοποιεί τις βασικές λειτουργίες του smartphone όταν αυτό είναι διπλωμένο, ενώ όταν είναι ξεδιπλωμένο θα επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί video, να χειρίζεται το internet και να παίζει τα αγαπημένα του games με μεγάλη άνεση και ευκολία.

Πρέπει να τονίσουμε πως είναι πολλά αυτά που δε γνωρίζουμε για τον τρόπο λειτουργίας της αναδιπλούμενης συσκευής η οποία θα έχει την υποστήριξη της Google η οποία συνεργάζεται με τη Samsung για τις εφαρμογές που θα λειτουργούν με τρόπο που δεν έχουμε δει ξανά μέχρι σήμερα.

Τέλος, η ίδια δημοσιογράφος αποκάλυψε την εφαρμογή Flipboard να “τρέχει” στο αναδιπλούμενο smartphone, το οποίο όταν είναι κλειστό εμφανίζει μια στήλη με περιεχόμενα, ενώ όταν είναι ανοιγμένη έχουμε την πλήρη απεικόνιση της εφαρμογής η οποία συνεχίζει να προβάλλει αυτό που ο χρήστης βλέπει όταν η συσκευή είναι διπλωμένη.

χαρακτηριστικά οθόνη αναδιπλούμενο smartphone samsung, Τι χαρακτηριστικά έχουν οι οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;

χαρακτηριστικά οθόνη αναδιπλούμενο smartphone samsung, Τι χαρακτηριστικά έχουν οι οθόνες του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Αν έχει 2κ € και πάνω δεν θα είναι πάρα μόνο για λίγους. Αλλιώς το βλέπω να γίνεται best seller.

AtiX

Ρε σεις πατε καλά??? Τι είναι αυτά που γράφετε??? Η συσκευη εχεί δύο οθόνες και όχι μια… Όταν διπλώνετε η μια ενεργοποιήτε η αλλη… τι βλακείες γράφετε ότι όταν είναι ανοιχτή έχει τα τάδε χαρακτηριστικά και οταν κλείνει έχει τα δείνα αφού δεν είναι ενεργή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.