Tim Cook: Η καινοτομία των νέων iPhone θα κάνει τους καταναλωτές να τα αγοράσουν

tim cook καινοτομία iphone καταναλωτές, Tim Cook: Η καινοτομία των νέων iPhone θα κάνει τους καταναλωτές να τα αγοράσουν

Ο CEO της Apple, Tim Cook, έδωσε μια σειρά συνεντεύξεων και όταν τον ρώτησαν για τις υψηλές τιμές των iPhone Xs και Xs Max εκείνος απάντησε πως ενσωματώνουν τόση καινοτομία που θα ωθήσει τους καταναλωτές να τα αγοράσουν.

Μια σειρά συνεντεύξεων έδωσε ο Tim Cook και μέσα σε πολλές ερωτήσεις ήταν και αυτές σχετικά με την τιμή των νέων iPhone, ειδικά αυτήν των iPhone Xs και Xs Max αλλά και τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών sim στοχεύοντας κυρίως την αγορά της Κίνας. Οι δηλώσεις του στο Nikkei Asian Review είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τις τιμές των νέων iPhone.

Τα iPhone Xs και iPhone Xs Max είναι τα πιο ακριβά μοντέλα της Apple και ο Tim Cook δήλωσε πως αν προσφέρεις τόση καινοτομία αλλά και μεγάλη αξία στα iPhone, θα υπάρξει μια μερίδα καταναλωτών που σκοπεύουν να πληρώσουν για αυτήν την καινοτομία, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως οι καταναλωτές αυτοί αποτελούν ένα μεγάλο group χρηστών για τους οποίους η Apple αξίζει να κατασκευάσει αυτά τα iPhone.

Έπειτα, δήλωσε πως έχει μεγαλώσει ο ρόλος που “παίζει” το iPhone στην καθημερινότητα των καταναλωτών μιας και έχουν στα χέρια τους μια συσκευή που τους παρέχει τα πάντα. Όσον αφορά τα διαφορετικά μεγέθη στις οθόνες των iPhone, ο CEO της Apple δήλωσε πως η εταιρεία θέλει να δώσει μια ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές, παίρνονας για παράδειγμα τους Κινέζους καταναλωτές οι οποίοι προτιμούν συσκευές με μεγάλες οθόνες. Έτσι, για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα περισσότερων καταναλωτών, η Apple έφτασε να προσφέρει συσκευές στις 4.7″, 5.5″, 5.8″, 6.1″ και 6.5″ χωρίς να αφήνει κανέναν παραπονεμένο ακόμα και στην τιμή πώλησης του κάθε iPhone, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Tim Cook.

Τέλος, αναφορικά με την dual-sim δυνατότητα των νέων iPhone Xs και Xs Max, ο Tim Cook δήλωσε πως αναγνώρισαν τη σημαντικότητα της διπλής κάρτας sim από την Κινεζική αγορά και για αυτό το λόγο δίνουν τη δυνατότητα αυτή η οποία ενδιαφέρει τους καταναλωτές στην Κίνα αλλά και σε άλλες χώρες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Kostasmpl

Ναι κουβαλάνε τόσο καινοτομία πάνω τους αυτά τα κινητά που από το βάρος έχει ξεχειλίσει και η τιμή τους…. Λογικό….! Έλεος πλέον ας τον ξυπνήσει κάποιος αυτόν.

NtinosMD

καινο-τι???? χαχαχαχαχαχαχ
το μονο καινοτομικο που εχουν ειναι οι τιμες πωλησης τους.

Αληθοφάνης

Τα επόμενα χρόνια, λόγω έλλειψης καινοτομιών, ο –>ρυθμός ανανέωσης της αλλαγής των κινητών<– από τους χρήστες θα πέσει. Έτσι, ανεβάζοντας τις τιμές, θέλουν να κρατήσουν τα κέρδη τους σταθερα. Το παιχνίδι στη συνέχεια θα πάει αλλού (smart watches, AR Glasses etc).

Μην ξεχνάτε ότι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ακούτε για την καλύτερη και γρηγορότερη συσκευή τηλεφώνου που έγινε ποτέ… ενω στην ουσία τα τελευταία 10 χρόνια δεν κάνατε τίποτα λιγότερο από ότι σήμερα με τα καινούργιο σας τηλέφωνο το οποίο για κάποιο παράξενο λόγο "πάλιωσε". Λίγες φωτογραφίες, κανένα τραγούδι, κοινωνικά δίκτυα (τάση που επιβλήθηκε και όχι ανάγκη) και καμία smart εφαρμογή/παιχνίδι.

Λίγο το μάρκετιγκ, λίγο η σκόπιμη υποβάθμιση της συσκευής με δήθεν updates… και κάναμε την υπάρχουσα συσκευή σου να μοιάζει παλιά….

Δεν αξίζουν τα προϊόντα της Apple για ένα πολύ απλό λόγο. Δεν θα είχε μαζέψει 200 δις αποθεματικό χωρίς ΚΑΝ να είναι πρώτη σε πωλήσεις (απόλυτο αριθμό συσκευών). Αλλά δεν αξίζει να δώσεις ούτε τα μισά για ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ προιόν που σε ένα χρόνο (απίστευτα γρήγορα) θα χάσει την αξία του και θα το "παλιώσει" η ίδια η εταιρία που σου το πούλησε!

Η αγοραστική δύναμη σου είναι μεγάλη. Μην την χάνεις.

Teo

🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Σε καμία περίπτωση δεν έχει φέρει κάτι καινοτόμο μπορεί να έχει τον καλύτερο επεξεργαστή αλλά μέχρι εκεί και ειδικά να δικαιολογεί το κόστος.
Δυστυχώς είναι αρκετοί αυτοί που δίνουν τόσο μεγάλο ποσό και πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα iphone θα κάνουν ρεκόρ στις πωλήσεις. Όταν αυξάνεις τις τιμές και συνεχίζουν οι καταναλωτές να αγοράζουν και μάλιστα να σπάνε ρεκόρ τόσο οι εταιρίες θα αυξάνουν τις τιμές σε αυτό όμως δεν φταίνε οι εταιρίες και καλά κάνουν αλλά εμείς οι καταναλωτές που τους δίνουμε κίνητρο είδη από του χρόνου ενδέχεται να ξεκινάνε από τα 1000 και να ξεφεύγει η τιμή τα 1800.

godis

Παντως θα χει ενδιαφερον να δουμε τι πωλησεις θα χει φετος και ποσο πιο ψηλα θα ναι η τιμη τους του χρονου και κατα ποσο θα ακολουθησουν τιμολογιακα samsung huawei κλπ εταιριες.

Giannisanag

Μονο για το AR και τον επεξεργαστή. Καμμια άλλη ιδιαίτερη καινοτομία. Είναι ενα κορυφαιο κινητο αλλα πιο καινοτομο λόγω κόστους ειναι το XR παρα το Xs max
Το πιο καινοτομο τηλέφωνο αυτη τη στιγμή είναι το Ποκο (λόγω κόστους) αλλα η σαομι δεν εχει την ισχυ να το εκτοξεύσει απο πλευράς προωθησης.

Giannisanag

Τον Κουκ δεν τον πάω… Μου βγάζει μια αντιπαθεια.
Αλλα ολοι αυτοι που τον κράζουν εχουν καταλαβει οτι διοικει και οδηγεί την μεγαλύτερη εταιρεια στον κοσμο; Εχουν καταλαβει οτι ειναι κορυφαιος στη δουλειά που κάνει;
Εχουν καταλαβει οτι μια εταιρεία σαν την apple έχει την δυνατότητα να τον διωξει οπως εκανε με τον τζομπς, αν δεν ειναι καλος;
Αυτοι που τον κραζουνε οδηγουν να υποθεσω μια εταιρεία με τεραστια ρευστότητα και συνεχη κερδη ε;

Stavag

Με λίγα λόγια αφού υπάρχουν θύματα να μας ακολουθούν ,καλά κάνουμε και βάζουμε τις τιμές που βάζουμε.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

οι κομμωτρια και η αισθητικος νυχιων που γενικως προτιμανε τα προιοντα σου ρε κουκ, τι καινοτομία εκτιμουν ακριβως??

ΝΙΚΟΣ

Γέλια μέχρι δακρύων. όχι με τις δηλώσεις του Κούκ, αλλά με αυτούς που τα χάφτουν σας μύγες

NikosAr

Η μεγάλη αντίφαση είναι « ο στόχος που έχουν βάλει φέτος οι εταιρείες (δηλ. την κινεζική αγορά) google, Samsung, Apple για διαφορετικούς λόγους …. οι μεν google και samsung ( αν μου διαφεύγει άλλη ζήτω συγνώμη) έχουν στα σκαριά τους πολύ φθηνές υλοποιήσεις για την αγορά της Κίνας και Ινδίας για τα εκατομμύρια κόσμου που δεν έχουν καθόλου χρήματα και από την άλλη η Apple με αυτές τις πανάκριβες συσκευές !!!
Έχω τρανταχτά ονόματα που κάποτε ήταν βασιλιαδες και δεν είναι πλέον στο προσκήνιο Nokia, blackberry, Ericsson και μεγάλα ονόματα που προσπάθησαν χωρίς τύχη όπως: sharp, asus,Lenovo και εταιρείες λίγο πριν το κλείσιμο Sony, htc, lg
Όσες στρατηγικές και να κάνεις η αγορά βρίσκει τον δικό της δρόμο … πάντα .

Nikopoup

Ρε Tim πες ότι είναι γρηγορότερο, ότι έχει καλύτερη οθόνη ή ότι άλλο θες. Κάποια καινοτομία δεν έχει..

almir

Στη φωτογραφία του άρθρου, ο Τζόνυ Ιβ εξηγεί στον Κουκ, το ποσο ωραίο καινοτόμο πορτοκαλί χρώμα έχουν βάλει στο XR….

Bill K.

Γκουχου Γκουχου!😂😁🤢

Bill K.

Αυτοί οι άνθρωποι της Apple έχουν τρομερή αίσθηση του χιούμορ!

Sakilot

Έχει ξεφύγει το πράγμα με τις τιμές. Ίσως το τμήμα τιμολογιακής πολιτικής και προώθησης προσπαθούν να κάνουν την εταιρία τύπου Ferrari…. λίγα κομμάτια και σε όσους τα έχουν. Οι άλλοι περσινά ξινά σταφύλια. Το μόνο καινοτόμο στα καινούργια iPhone είναι το λογισμικό του και πως καταφέρανε να κάνουν ένα κινητό 5 ετών να τρέχει ακόμα τα update του. Υποκλίνομαι στο after sales της Apple.

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš
Μην κρίνεις μόνο από το περιβάλλον σου και όσους το βάζουν στις 72 δόσεις του Κωτσόβολου…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

απο το περιβαλλον μου θα κρινω καθως και απο την παρατηρητικοτητα μου στους γυρω μου αγνωστε.

θες εσυ δηλαδή να κρινω απο φαντασιες και θεωρήματα ??

μαθε λοιπον οτι το iphone γινεται α-ν-α-ρ-π-α-σ-τ-ο σε μη καλα αμοιβωμενα επαγγελματα που συχνα λειτουργούν με κανονες ημιαπασχολησης οπως αυτα που ενδεικτικα ανεφερα…

ο πλουσιος δεν εχει αναγκη ουτε να δειξει ,ουτε να αποδειξει!

και να σου πω οτι πολυ συχνα βλεπεις εναν πλουσιο με ενα παλιο μοντελο κινητου ή με ενα ταπεινο μεσαιο αμαξι….

τα φανταχτερα ομως ζαντολαστιχα , φασαριοζικες εξατμισεις ,προγραμματα για λιγη περισσοτερη ιπποδυναμη και φιμε, συναντας αποκλειστικα στις υποβαθμισμενες οικονομικα γειτονιες….

ξαναλεω ο πραγματικα πλούσιος δεν εχει αναγκη τιποτα να αποδειξει και να τραβηξει τη προσοχη !!

Kostas

Έχετε καταλαβει πως δεν τους νοιαζει τι λενε οι ελληνες?? Τα iPhone βγηκαν για τα αμερικανακια, και με τις τιμες που εχουν εκει παιρνουν ανετα οποίο μοντελο θελουν, δεν μας φταίει κανεις αν εχουμε τους φορους στον θεο.

gh114

απλ ξυπνα γλυκια μου το μαρκετινγκ που κανεις δδεν εχει λογικη πλεον με τα ιδια λεφφτα παιρνεις imac και macbook σοβαρεφτειτε….

gh114

steve γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα

Nasos

Παιδιά το παιχνίδι το κέρδισε η Apple στα κινητά. Αλλά 2 πολύ σημαντικές παρατηρήσεις:

1. Έχει κλείσει απίστευτα πάρα πολύ η ψαλίδα με το Android o σε σημείο που είναι επικίνδυνο και υπάρχουν πολύ καλές προτάσεις Android One με κόστος 1/3 – 1/5 και ΑΜΕΣΑ συγκρίσιμες σε εμπειρία χρήσης πχ έχω iPhone 8 και xiaomi mi A2 και δε μπορώ να πω ότι κολλάει κάπου ο 660 και ειμαι εντυπωσιασμένος από την κάμερα επίσης με τιμη 200-230.

2. Το iPhone είναι Steve Jobs προϊόν περιμένω να δω το next big thing από apple στη μετά jobs εποχη

JohnWave

Tim Cook: “Η καινοτομία των νέων iPhone θα κάνει τους καταναλωτές να τα αγοράσουν”.

Απαντώ : Η τεράστια επιτυχία του πρώτου iphone, το επιτυχημένο marketing τότε (σύνδεση iphone με κοινωνικό status) και η μετέπειτα έλλειψη ενημέρωσης των καταναλωτών γύρω από τον ανταγωνισμό είναι οι τρεις λόγοι που θα κάνουν τους πελάτες σου να τα αγοράσουν. Aν οι πελάτες σου είχαν ενημέρωση θα σου ήταν πολύ πιο δύσκολο να τους κοροϊδεύεις. Ο μεγάλος σου εχθρός είναι το internet και η διάδοση της πληροφορίας.

Giannisanag

@johnwave δηλαδη ο μεσος υποψήφιος αγοραστής iphone ζει αποκλεισμενος κι απληροφορητος;;;;;;

Ενταξει δεν ειναι σοβαρή συζήτηση αυτη τωρα.

peat

Καλό θα ήταν να μην ξεχνάμε πως ετειρίες κολοσοί ,επέσαν στο περελθόν πολύ χαμηλά , ακόμη και εξαφανίστηκαν. Το μεντέλο της apple με το δυνατό marketing κλπ , επειθε πριν μερικά χρόνια τωρ πειθει λιγόπτερο και σε λίγα χρόνια καθόλου .
Θα προσαρμοσουν το marketing θα μου πείτε , είναι δύσκολο διοτι πλέον εξαντλήσαν όλα τα περιθώρια , το γνωρίζουν διότι κάνουν αυτό που στο marketing-sales ορίζεται ως ”σκούπα” δηλ, όσο έχουμε την προτοκαθεδρία ,παρόλο που το προιόν δεν αξίζει αντικειμενικά τόσο ” το πουλάμε σε υψηλές τιμές για να κανουμε την τελευταία αρπαχτή , μετά η θα βγάλουν κατι άλλο προτοποριακό απο το συρτάρι ή ουδής γνωρίζει. ”Σκούπα” λοιπόν και όποιον πάρει ο χάρος.

Ασ μην τρέξουμε δεν αξίζει, ας κοιτάξουμε γυρο μας δεν χρειάζεται αλλαγή κάθε 1,2 χρόνια η ζωή και η ουσία βρίσκεται αλλού. Λιγότερι κινητό , περισσότερη ζωή ..

GS

Ρε Tim τι πίνεις και δεν τους δίνεις?

JohnWave

@peat, συμφωνούμε απόλυτα εκτός από ένα πράγμα (θα στο πω στο τέλος). Σταδιακά ο κόσμος θα δει τον ανταγωνισμό και η Apple θα έχει την πορεία της Sony. Δυνατό όπλο το marketing αλλά δεν φτάνει από μόνο του. Γι’ αυτό και ανέφερα παραπάνω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός της apple είναι η διάδοση της πληροφορίας.

Για την αλλαγή συσκευής κάθε 1-2 χρόνια : Ναι είναι υπερβολική αλλά αν ο άλλος το έχει μεράκι και αν μεταπουλά τις συσκευές του, τότε το υπερβολικό γίνεται λίγο λιγότερο υπερβολικό. Εγώ προσωπικά το κάνω και παραδέχομαι ότι έχω κόλλημα με τα smartphones. Αν δλδ μου την πεις θα έχεις δίκιο. Είναι αρρώστια. Απλά μεταπουλώντας τις συσκευές μου δεν έχω το κόστος που φαντάζεται κάποιος.

Nikopoup

Μάγκες εδώ θα είμαστε και θα δούμε αποτέλεσμα τριμήνου. Δεν μπορώ να θυμηθώ αν η Apple δίνει ακριβή στοιχεία για τις πωλήσεις καθε συσκευής ή δίνει σύνολο κερδών.

Nikopoup

Α μιας και πιάσαμε το marketing χαζεύω τώρα τις φώτο και σε όλες με το μαύρο screen saver δεν φαίνεται το notch όπως είχε σχολιάσει και κάποιος σε ένα άλλο άρθρο. Μακράν πιο εντυπωσιακό χωρίς notch. Το αποτύπωμα μας άφησε για πάντα λέτε ή θα μπορει να μπει μελλοντικά on screen?

Giannisanag

Α ρε techblog την Αφρόκρεμα του ελληνικού μάνατζμεντ εχεις μαζεψει;
Ρε τρεχατε να σωσετε τις εταιρείες το καθεστε εδω;
Μανατζερς του πληκτρολογίου
επαναστάτες του καναπε
Προπονητές της κερκιδες
Γιαλαντζη δερβισηδες

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:
Δικές σου πληροφορίες;
Όσο γι αυτό που λες έχει να κάνει πρωτίστως με την βλαχογκλαμουριά του Έλληνα. Και ενώ σαφώς υπάρχουν πλούσιοι που δεν φαίνονται (ή δεν το δείχνουν-όπως γράφεις) υπάρχουν και πολλοί που είναι πλούσιοι και φαίνονται και πολλοί που προσπαθούν να φαίνονται πλούσιοι αλλά δεν είναι. Στους τελευταίους συγκαταλέγονται όσοι χλευάζεις…

Chris_BMW

@JohnWave

Δεν σε πιάνω …
Τι θέλεις να πεις με το «ανενημέρωτοι»;;
Εγώ μια χαρά ενημερωμένος είμαι ,έχω I phone 6s (ακόμα) και θα συνεχίσω να έχω μέχρι να μου δημιουργεί πρόβλημα στην καθημερινότητα μου . Μέχρι στιγμής βγάζει πολύ καλές φωτό την μέρα και τρομερό βίντεο στα 60fps .Τρομερο όμως . Τρέχει πολύ καλά πλέον την 11 και θα τρέχει ακόμα καλύτερα την 12 όταν βγει από τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής στις Beta εκδόσεις της .
Όταν πλέον το κινητό δεν θα καλύπτει τα προαναφερθέντα ή έστω ένα από αυτά θα το αλλάξω ΠΑΛΙ με I phone και ΠΑΛΙ με την οποία ναυαρχίδα κυκλοφορεί τι στιγμή εκείνη .
Είμαι λες η εξαίρεση εεε;;;

Υ.Γ Και να ξέρεις πως θα μπορούσα να έχω κάθε χρόνο το τελευταίο I phone.
Θεωρώ όμως τις διάφορες στα 1-2 χρόνια ασήμαντες για να προβώ σε αντικατάσταση συσκευής .Αυτα ..

Peat

@JohnWave : Εγω ακολουθώ την εξής τακτική , ”απόσβεση ”

εχω ενα Macbook pro του 13, το εχω 5 χρόνια Τα παει τελεια .( bootcam klp)

Το αγορασα 1700 αρα εχουμε

5*365=1.825 ημερες / 1.700ε = 0,93 ευρω κοστος ανα ημερα εως και σημερα .
Υπολογιζω να το κρατήσω αλλα 3-4 χρόνια , Π.Χ. 8*365=2.920 / 1.700ε= 0,58 ευρω κοστος ανα ημερα , οπότε ετσι θεωρω πως κανω απόσβεση .
τι λές?

Γιάννης

μη λετε οτι θέτε, android έχω δε θα παρω iphone παρα μονο κανα 7 plus που θα αναβαθμίζεται πιο πολη και απο το s9 με καινοτόμα apis οπως το metal, αλλά 120hz σε 6.5 ιντσες oled με τα τέλεια animations και gestures του ios και τοσο καλο SoC δε τα δίνει κανενα κινητό περαν του περσινού razerphone που μονο τα 120 hz έχει, απλά είναι υπερκοστολογιμενα οπως όλα τα apple προϊόντα, το μελλον είναι τα 120 hz καλώς ή κακώς

JohnWave

@Giannisanag, ωχ νέος Ιωάννης jb μας βρήκε. Bye byeee. @Chris_BMW, επειδή έχω διαβάσει πολλά posts σου εδώ στο blog, σαφώς είσαι ενημερωμένος και σαφώς δεν αποτελείς ενδεικτικό παράδειγμα αγοραστή iphone. Όσα έχω γράψει δεν αφορούν εσένα, ούτε όσους αγοράζουν iphone έχοντας κάνει καλή έρευνα αγοράς. Είστε πολύ λίγοι όμως σε σχέση με την πλειοψηφία των κατόχων iphone. Για την αλλαγή συσκευής ανά 1-2 έτη έχεις καταλάβει φαντάζομαι πόσο ψείρας είμαι με τις κάμερες των κινητών και είναι αυτό που με κάνει να μην κρατώ μια συσκευή 2+ χρόνια. Άσχετο : Σ’ ευχαριστώ που σε αντίθεση με άλλους χρήστες διατηρείς ένα επίπεδο στη συζήτηση. Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει ότι δεν ανήκεις στην πλειοψηφία που ανέφερα παραπάνω. @peat, για μένα όσο αφορά ειδικά τα smartphones δεν μπορείς να υπολογίζεις με σταθερή απόσβεση. Υπάρχουν χρονιές όπου σε κάποιον τομέα, είτε πχ design, είτε κάμερα, είτε λογισμικό, σημειώνεται μεγάλη πρόοδος και άλλες χρονιές όπου οι εξελίξεις δεν είναι ραγδαίες. Άλλο ένα παράδειγμα για τους υπολογιστές αυτή τη φορά είναι οι σκληροί ssd. Με το που έγιναν προσιτοί, όποιος Η/Υ φορά HDD χάνει αυτόματα μεγάλο μέρος της αξίας του. Άλλο παράδειγμα : Η σειρά S της Samsung μέχρι κάποια χρονιά λάγκαρε αρκετά. Από ένα… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

Φαντάσου ούτε ο Ανδρέας δεν τρολλάρει πλέον με αυτά που διαβάζει

chrpaplos

Ο καθένας έχει δικαίωμα να αγοράζει ότι θέλει ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ αρκεί να μην χαλάει τα δικά μου τα λεφτά. Σταματήστε ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΙ του κ@λου να λέτε τι να κάνει ο καθένας (να τα πάρει ή να μην τα πάρει τα ρημάδια τα iphone). Τώρα στην ουσία. Γνώμη μου είναι ότι μετά τον θάνατο του Στέφανου του Δουλευταρά (steve jobs) η καινοτομία έχει πάει για ύπνο στην εταρεία αυτή. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η μόνη καινοτόμα είναι η vivo/oppo και σε παγκόσμιο επίπεδο η xiaomi. Θα μου πεις ο μέσος αμερικάνος ξέρει τι είναι η Huawei, η vivo/oppo ή xiaomi; ΟΧΙ, γιαυτό αγοράζει το iphone που για την αμερική (50.000 δολλάρια μέσο εισόδημα) δεν είναι και ΤΟΣΟ ακριβο.

godis

chrpaplos εσει τωρα μπηκες να γραψεις και θελεις να ανοιξεις διαλογο αποκαλωντας μας ηθικολογους του κωλου;; γρηγορα στην μαμα σου και στον μπαμπα σου να σε κανουνε ανθρωπο.

ΔΗΜΉΤΡΗΣ Ν

Σίγουρα ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του αυτό είναι δικαίωμα του καθενός απλά προσωπική μου άποψη είναι ότι 1000 και πλέον αρχίζουμε να μιλάμε κοντά στα 2000 χιλιάρικα για κινητό είναι πολλά χρήματα και πόσο μάλλον που είναι ένα gadget που οι περισσότεροι το κρατάνε κάνα χρόνο και το αλλάζουν, και εννοείται πως δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να το πάρει.

Τελευταία βλέπω κι εγώ αρκετή καινοτομία από vivo.

Doc77

Η Apple είναι η εταιρία με το καλύτερο marketing και η παρουσίαση των προϊόντων της γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζεται κάτι που ήδη χρησιμοποιούν ως καινούριο και καινοτόμο …τιμολογιακά χρησιμοποιεί ψηλές τιμές και σε συνδυασμό με όλα τα αλλά κάνει το προϊόν της ποθητό … η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ζητάει ότι θέλει εφόσον βρίσκει αγοραστικό κοινο… ως αγοραστές λοιπόν μπορούμε να πάρουμε ότι θελουμε και ότι μπορουμε…. ένα πράγμα μόνο δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κραζουμε ο ένας τον άλλο για το τι κινητό έχουμε …. είναι δικαίωμα του καθενός … ούτε εγώ που έχω iPhone είμαι καλύτερος η ανώτερος από τον άλλο που χρησιμοποιεί άλλη εταιρεία …. αυτά από μένα …

nwntas

Ε οπως και να το κανουμε σχεδον 2000 χιλιαρικα κινητο ποια αλλη εταιρια θα βγαλει!!!???
Ειναι και αυτο μια καινοτομια,ας ελπισουμε,αποκλειστικοτητα της apple!!

Konstantinos

Πραγματικά είναι τα πιο όμορφα iPhones που έχουν βγει ποτέ! Δεν ξέρω όμως από το 8 plus αν θα πάω σε xs ή xr. Είναι και τα δυο πανέμορφα και Φαίνονται πολύ διαφορετικά σε σχεση με τα παλιά. Η επιλογή είναι δύσκολη για το τι θα πάρει κάποιος…

Doc77

Konstantinos η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω όταν έχεις iPhone 8 Plus να αξίζει να δώσεις τώρα λεφτά …… η αλήθεια επίσης είναι ότι κανένα τηλέφωνο δεν αξίζει 1700 € !!! Προσωπική μου άποψη πάντα …

Konstantinos

Doc δεν θα διαφωνήσω καθόλου γιατί έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και ίσως είναι η πρώτη χρονια φέτος που δεν έχω ανάγκη να αλλάξω αφού το iPhone μου φέτος δεν έχει μείωση στη μπαταρία και στην απόδοση…απλά ξέρεις είναι που όταν βλέπω αυτό το Frost white στο iPhone Xr δυσκολεύομαι να αντισταθώ…χαχαχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.