Τιμή iPhone X στην Ελλάδα από 1199 ευρώ έως 1399 ευρώ

iphone x τιμή Ελλάδα, Τιμή iPhone X στην Ελλάδα από 1199 ευρώ έως 1399 ευρώ

Από σήμερα η Apple ξεκινά τις προ-παραγγελίες για το πιο συζητημένο μοντέλο που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Το iPhone X έρχεται με αφορμή τα 10α γενέθλια και μαζί με άλλες 50+ χώρες και θα ξεκινήσει να παραδίδεται σε όσους το έχουν προπαραγγείλει από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

iPhone Χ τιμές Ελλάδα
iPhone X 64GB τιμή 1199 ευρώ
iPhone Χ 256GB τιμή 1399 ευρώ

Πέρα από τις δυο διαφορετικές εκδόσεις όσον αφορά στην χωρητικότητα, θα διατεθεί σε δυο χρώματα: silver και space grey.

Οι αποστολές σε όσους έχουν παραγγείλει το iPhone X, θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.

iphone x τιμή Ελλάδα, Τιμή iPhone X στην Ελλάδα από 1199 ευρώ έως 1399 ευρώ

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos

Τρέχτε γρήγορα είναι σε απίστευτη ευκαιρία οι τιμές, μπράβο στην apple που μας δίχνει ότι τα καλά κινητά δεν είναι μόνο για τους πλούσιους!!

kostasmpl

Tha paro 2 se diaforetika xromata na alazo mesa stin mera na min variemai more siga…..! Exoun ksefigei oles oi etaires ton teleutaio xrono peripou kai den ftaine autes emeis pou tous ta skame ftaime…….

Blats

Ποοοοο χαχαχαχχαα!!🤣

invaderr

me 1400 agorazeis toumpano pc i 3 toumpana tilefona! tragic apple!

Chris

Οι αμερικανοί scalpers στο ebay τα πουλάνε 1199 δολλάρια = 1100 ευρω περίπου και τους γιουχαρουν για απαταιωνες στα blog τους ακόμα και οι πιο φανατικοι οπαδοι της Apple…λεγοντας κοροιδα αυτούς που θα τα αγοράσουν!!!! Που να ξεραν οτι στην χωρα της οικονομικης κρίσης οτι υπαρχουν ελληνες που τα σταζουν αυτά τα χρηματα και το θεωρουν και μαγκια! Τρεχτε παρτε δανεια, μόνο 2ευρω/ημερα το δάνειο…. για 3 χρόνια ευκαιρια λεμε!!!

Γιώργος Κ.

Εντάξει επιεικώς απαράδεκτη και η Samsung με το note 8 αλλά εδώ μιλάμε για τα κακά τα χάλια. 1200 για το 64αρι; πάμε καλά;; Δεν έχω λόγια, έχω απογοητευτει αρχικά από την τιμή πώλησης του προϊόντος και δεύτερον από τους φόρους που τρώμε εδώ στην ψαροκωσταινα. Γιατί δε νομίζω στο Αμερικα να είναι τόσο ακριβό

Stathis

1200 ένα iphone, για να φανεί σε κάποιους μετά “λογικό” το 800 της όποιας samsung, για να φανεί λογικότατο και “τσάμπα” σε σχέση με τα άλλα 2 τα 400 και 500 και πάνω που θα πάνε τα Κινέζικα κτλ κτλ… φαύλος κύκλος με τον μόνο φταίχτη να είμαστε εμείς και μόνο εμείς και η καταναλωτική μας μανία που μας κάνει πρόβατα.

vladimiros

Δεν ξερω τι λετε…. εγω ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο Peugeot 206

Petros

Μια χαρά είναι η τιμή, να το χαρίσουν? Apple παίρνεις οχι χαβάι με 800 euro

John

H Χαβαη βγαζει πολυ καλυτερα κινητα απο το σαπιο μηλο. Αλλα αν καποιος ειναι ασχετος απο τεχνολογια κρινει μονο με βαση την τιμη και το ονομα.

Γιώργος Κ.

Συμφωνώ με τον John, αλλά όχι με τον κάπως καυστικό του τρόπο. Η Χαβάη προκήρυξε τιμή 800 ευρώ για το mate 10 pro και τόσο ήρθε κι εδώ στην Ελλάδα. Το μήλο Χ κοστίζει 960 δολλάρια στην Αμερική αλλά εδώ “πρέπει” να κάνει 1200 ευρώ. Με 400 ευρώ πάνω που κάνει το Χ πέρα από το διαφορετικό λογισμικό τι παίρνει κανείς παραπάνω; Καλύτερη κάμερα, μπαταρία, οθόνη χωρητικότητα, μνήμη ραμ; Κάτι από αυτά και να ήταν τόσο καλύτερο (που δεν είναι) θα δικαιολογούσε αυτή την τιμή; Σε καμία περίπτωση.

Andreas

Πέρνεις λάπτοπ σούπερ ντούπερ

Pakams

Δώστε 1200€ , τουλάχιστον, για να μπαίνετε facebook , instagram..Α , και να ποζάρετε στις καφετέριες με το μήλο…

χρηστος

Μονο; ευκαιρια που ειπε και ο Cook. Και δεν το αναφερω μονο για το υψος της τιμης αλλα γι’αυτα που προσφερει: ακατανοητη/ασχημη εγκοπη στο επανω μερος, τεχνολογιες που στα Android υπαρχουν χρονια (και θελει πολλες φορες κι επιπλεον εξαρτηματα, δες γρηγορη φορτιση). Οκ, ο καθενας αγοραζει ο,τι γουσταρει αλλα δεν γινεται να μην λεμε και την πραγματικοτητα..

Stamatis21

Μια χαρα ειναι.ετσι κ αλλιως να σκασω 1200 ντουκου κ ναταχω δεν παιζει οποτε σε 48 δοσεις των 25 ευρω ειναι σουπερ.τι ειναι 25 τον μηνα.ουτε καν φαινεται κ θαχω οτι καλυτερο υπαρχει εκει εξω.κ αυτο ισχυει τελεια κ παυλα.κ δεν ειμαι της φασης καθε χρονο ναλλαζω κινητο.δεν μενδιαφερει καν αυτη η λογικη.ενα κ καλο κ να το χαρω οσο δεν παιρνει.εξαλλου με ios ποτε δεν θα μεινει χωρις αναβαθμιση.ενω με android αμα δεν αλλαξεις κινητο στην διετια τελειωσες εμεινες πισω.οταν κανεις μια αγορα η τηλεοραση η αυτοκινητο δεν το παιρνω για μια χρονια κ μετα καινουργιο.αυτη η λογικη ειναι για κολλημενους.ποια η διαφορα για καθε χρονο η καινουργιο κινητο;καμια.εξαλλου αμα δωσει καποιος φετος 500 κ του χρονου 500 τα ιδια δεν θα δωσει σαν το iphone;ποια η διαφορα.καμια.μονο η κακια κ η μουρμουρα.γιαυτο καθειστε κ κραχτε κλαψτε κ λετε οτι θελετε.iphone κ τελος.τα εχει ολα.μονο καφε δεν κανει.ενα κινητο για μια 10ετια ειναι.κ μια ferrari του 1950 ειναι ferrari αμα την ειχατε θα την πουλαγατε για του 2017;τωρα τι λετε……..αντε γεια.

dimitris L.A

Εγω το παρηγγειλα αλλα μου λεει αποστολη στις 17-24 Νοεμβριου αυτοι το 3 Νοεμβριου που το βρισκουν???

theo

Το αυτοκίνητο μου, στοιχίζει λιγότερα, αν το πουλήσω.

JohnWave

Για να το πάρει κάποιος και να χαρακτηριστεί λογική η αγορά του, πρέπει να συντρέχουν δύο λόγοι:
α) Να θέλει αυστηρά iOS
β) Να έχει πολλά φράγκα

Eίναι η πρώτη φορά που εκτιμώ μια συσκευή iphone ( μείωσε bezels, έβαλε oled και fast charging) αλλά και πάλι θα θεωρήσω άκρως κουτή την αγορά του από κάποιον αν δεν συντρέχουν οι δυο παραπάνω λόγοι. Έστω το “α” να μην ισχύει πάει σε S8 στα 575€ και τέλος. Και ντιζαϊνιά θα πάρει και super amoled εξαιρετική οθόνη και πάρα πολύ καλή κάμερα και brand name αν τον ενδιαφέρει να πουλήσει τάχα μου “μούρη”. Το μόνο που θα χάσει θα είναι κάποια λίγα δευτερόλεπτα στο loading παιχνιδιών.

alekos

JohnWave σωστός !!ή στο instagram

NtinosMD

“Apple products arent just for the rich”… και ειχε δικιο. Αλλα χαζος δεν ειναι για να φτιαχνει προιοντα για φτωχους μονο. Το Χ εχει συγκεκριμο pocket-target-group κ φαινεται. Κανεις δεν σ αναγκαζει να χαρισεις νεφρο να το αποκτησεις. Γι αυτους που δεν εχουν υπαρχει κ αλλη επιλογη σε iphone… τυπου se-apple product ειναι εξαλλου. Be happy about it. Δεν ειναι και τιποτα που αλλαζει τη καθημερινοτητα μας ριζικα και πρεπει ντε και καλα να το εχουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και οργιαζουμε επειδη αδυνατουμε να το αποκτησουμε λογω τιμης. Και diesel παντελονια υπαρχουν στα 400 ευρω αλλα μια χαρα βολευομαστε καθημερινα με τα τζινακια απο PullandBear και Zara των 40, και Lamborghini υπαρχει αλλα βολευομαστε μια χαρα με το auris…

Kourkoubas

Δεν σας υποχρεώνει κανείς να το αγοράσετε, ούτε σας πέφτει λόγος πως θα ξοδέψουν οι άλλοι τα λεφτά τους.

Σε αυτή τη χώρα αντί να κοιτάμε τις δικές μας κατσίκες , κράζουμε τον γείτονα γιατί είτε έχει περισσότερες είτε έχει και αγελάδες.

IFTTT

Τι να πούνε και στην Τουρκία που παίρνουν το 64αρι στα 1380€….(χθες 1411€) μην ξεχνάτε ότι στην Ελλάδα έχουμε 24% ΦΠΑ, όπως και να έχει έχουν ξεφύγει οι τιμές … στο επόμενο το ‘18 θα πέσει η τιμή πιστεύω … θέλουν σιγά σιγά τα Α chip να τα πάνε στα mac όποτε θα προσαρμόσουν το Mac OS για αυτά και δεν αποκλείεται να δούμε να τρέχει το iphone macOS όταν συνδέεται με tv … σε αυτή την περίπτωση δικαιολογούν τα 1200€

PAP

@Vladimiros

Έκλαψα από τά γέλια φίλε!!!!να σέ καλά!!!!

Bill K.

Χαχαχα!!! Η apple ετοιμαστηκε για την πρωταπριλια απο τωρα!!

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Το iPhone X είναι τηλέφωνάρα από όλες τις απόψεις , όσο για την τιμή του , δεν θυμάμαι να έχει επιβάλει την αγορά του η Apple υποχρεωτικά, οποίος θέλει το παίρνει οποίος δεν θέλει δεν το παίρνει…προς τι λοιπόν το μίσος και το κράξιμο…?…μήπως για πάλι σας βούλωσε με το απίστευτο Χ και τρώτε την σκόνη των iPhone όπως τόσα χρόνια…υπάρχει και η σόδα για αυτούς που δεν μπορούν να χωνέψουν την πρωτοπορία των iPhone…

dim

Βάζω στοίχημα ότι θα γίνει χαμός . Θα πάρουν φωτιά οι πιστωτικές , οι άτοκες δόσεις και η επιδότηση συσκευής . Δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου, αλλά έχω iphone X!!!!!!!!!!!!!!!

Tolis

Δεν βλέπω κανέναν σας να κρίνει την mercedes την bmw την porshe και άλλες ακριβές εταίριες αυτοκινήτων που βγάζουν μοντέλα 30 40 50 χιλιάρικα….. Με την λογική αυτή το νέο swift που κάνει 9.000 κάνει την ίδια δουλειά με τα άλλα… Τουλάχιστον εγώ και με swifτακι παω στην δουλειά μου κάνω τις βόλτες μου κτλ… Θέλετε να μιλήσουμε για ρολόγια? Για τηλεοράσεις??? Για για για…….

Ότι πληρώνεις παίρνεις! Μου φαίνεται αρκετοί ακόμα δεν το έχουν καταλάβει!!! Η μάλλον να το θέσω καλύτερα το έχουν καταλάβει αλλά επειδή δεν μπορούν να αποκτήσουν κάποια πράγματα ζουν κάθε μέρα για ατελείωτο κραξίδι…. Όσα δεν φτάνει η αλεπού δλδ…

Καλή συνέχεια σε όλους……….. 😉

mech.al.

Η μόνη εταιρία που δεν ξέφυγε νομίζω ότι είναι η xiaomi που προσφέρει ναυαρχίδα (mi6) με sd835, 6gb ram, 64gb rom κάπου στα 330 ευρώ παγκοσμιος…

NtinosMD

Κοβω το ημερησιο πακετο τσιγαρα και το βαζω σε δοσεις το Χ . Και κανω καλο στην υγεια μου κ απολαμβανω συσκευη χωρις απωλειες… simple…

KnightRider

Τρολλαρισμα από τον Tim Cook να λέει ότι το iPhone δεν είναι μόνο για τους πλούσιους και ότι είναι Value For Money τα ~1000€ – σίγουρα οι μισοί θα το αγοράσουν και θα δωσουν 1200€ για να κάνουν φιγούρα ότι έχουν το iPhone X και κλασικα μονο να θα μπαίνουν Facebook,Instagram και να βγάζουν selfies.
Μην ξεχνάμε πως με ένα κινητό των ~200€ θα μπορεί να κάνει λειτουργίες που ακόμα και το iPhone X δεν θα μπορεί.

@Dinos

Εφόσον έκλεισε 10 χρόνια κυκλοφορίας το Iphone και βγάζοντας σαν πρώτη κυκλοφορία το καλύτερο κινητό δικό της στην καλύτερη τιμή της αγοράς το Iphone X θα είναι ότι καλύτερο για μεταπώληση. Για ένα πάλι ωραίο κινητό από το μηλαράκι σαν αυτό.

Λεωνίδας

Νομίζω ότι η χρήση που κάνει το 90% των κατόχων smartphones, δεν απαιτεί κινητό αξίας μεγαλύτερης (άντε) των 300 Ευρώ! Όλα τα άλλα είναι θέμα marketing και προσωπικών επιλογών…

kodis

δεν ξερω τι λετε ρε παιδια εγω 200 ευρω εδωσα για κινητο και παλι θεωρω οτι πολλα εδωσα,και μενα μου αρεσει η τεχνολογια αλλα 500-800-1000 που ακουω και βλεπω να δινουν…οχι με τιποτα και πιστεψτε με τα χω να τα δωσω αλλα οχι πλουσιες τις εταιρειες δεν θα της κανω εγω,για pc αυτα τα λεφτα ναι για τηλεοραση ναι.

Γιωργος

Λοιπον με 1400 τι παιρνω κατσε να σε σκεφτω α ναι θυμηθηκα ενα laptop με 8 gb ram γυρω στα 500 ενα samsung s8 γυρω στα 500 με 200 παιρνω κανα tabletaki mls η lenovo και με τα 200 που μενουν χορευω στα μπουζουκια τα χριστουγεννα που ερχονται αυτα

Don Mitso Mou

Την ίδια ώρα στο Ντουμπάϊ το 256g είναι στα 1100€. Βέβαια εδώ παίρνουμε και 15000€ το μήνα.

Nikopoup

@Don Mitso Mou και καποιοι εδω παιρνουμε πολλαπλασια απο εσας αλλα τι παει να πει αυτο? Αξιζει η αγορα του? Φετος ειπα να κανω την αλλαγη αλλα δεν με πειθει να το αγορασω. Με κοβει η ελλειψη του δακτυλικου αποτυπωματος. Δεν πειραζει λεω θα παρω το “ταπεινο” 8. Το ενα μικρο για τα γουστα μου, το αλλο τεραστιο. Θα μεινουμε φετος με το ταπεινο Mi6..

MixalisDoukis

ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Η ΗΛΙΟΣ

Don Mitso Mou

Πρώτον. Το 15.000 το μήνα ήταν ένα μικρό πόσο, δεν θέλω να πω πόσα παίρνω αλλά ούτε να γίνω και εριστικός. Και πίστεψε με είναι πολλά περισσότερα. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως όταν κάποιος βγάζει πολλά λεφτά, ξέρεις πως βγάζει πολλά γιατί απλά θα πάρει κάτι και θα πληρώσει χωρίς να ρωτήσει πόσο κάνει. Και φυσικά δεν θα πρέπει να απολογηθεί/αιτιολογηθεί γιατί επιλέγει ένα προϊόν έναντι άλλου. Έχει καταντήσει αηδία από κάποιους εδώ μέσα. Σου αρέσει ένα κινητό; Το παίρνεις. Το μόνο κατακριτέο για μένα είναι να χρεώνεσαι για οτιδήποτε δεν μπορείς να αγοράσεις για να ικανοποιήσεις άλλα σου ελληματα.

MixalisDoukis

@don mitso mou

^^^^^^^
Αυτό ακριβώς, ειναι σαν να παιρνεις 100 ευρω κινητο και αν σου λενε τα παιδια στην Αφρικη γιατι δινεις τοσα πολλα λεφτα σε κινητο, ετσι σε βλεπουν και αυτοι που τα εχουν, δεν ηρθε η Apple στον μπαμπη και στην μαρία να τους πει δωστε 1200, ενας επιπλεον λογος που δεν εβγαλε πολλα τεμαχια, το κινητο αυτο δεν απευθύνεται σε όλους.

John

@Tolis
H Ferrari και η Porsche βγάζουν 500 ίππους και έχουν και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δεν είναι σαν την Apple που ανακάλυψε τις AMOLED , τα μικρά bezels και την ασύρματη φόρτιση το 2017. Οπότε ατυχές το παράδειγμα σου.

Tolis

@John
Χρειαζεσαι μια φεράρι για να πας στην δουλειά σου και να καλύψεις τις ανάγκες σου δλδ?? Μάλλον όχι… Άρα το παράδειγμα μάλλον είναι σωστο…

Αν γυρίσει η apple και δώσει προσφορά τα iphone όσο κοστίζουν οι άλλες ναυαρχίδες τύπου s7 s8 κτλ όλοι εσείς τρέχοντας θα πάτε να το αγοράσετε γιατί τότε δεν θα παίζουν ρόλο ούτε τα bezels ούτε η amoled ούτε τπτ…

Για το Note8 φυσικά που κοστίζει 1000+ κουβέντα…

Nikopoup

@Don Mitso Mou δεν ηθελα να γινω εριστικος και αν υπηρξε η παραμικρη υπονοια ζητω συγνωμη. Θα συμφωνησω μαζι σου. Οποιος μπορει τα δινει οποιος δεν μπορει οχι. Ξερεις ποσες φορες εχουν σχολιασει το κινεζικο κινητο μου ατομα με iphone χωρις καρτα μεσα? Το πιο αστειο ομως, ειναι η εκφραση τους οταν βλεπουν το αμαξι μου.

Γιώργος Κ.

Tolis πραγματικά είναι άκυρο το παράδειγμα σου γιατί απλά τα μοντέλα που ανέφερες είναι πανάκριβα μεν αλλά δεν πουλάνε πολλά κομμάτια δε. Δηλαδή σε καμία περίπτωση μέσα στη χρονιά μια φεραρι δε θα περάσει σε πωλήσεις ένα αυτοκίνητο της Toyota, της opel κ.ο.κ. Οπότε για αυτό δε λένε/λέμε για τα αυτοκίνητα αυτά. Γιατί στην Apple συμβαίνει το αντίθετο :το πιο ακριβό πουλάει και περισσότερο. Και επίσης άκυρο και αυτό που λες για το note γιατί 1ον ακόμη και οι μεγαλύτεροι υποστήρικτες του (κι εγώ ένας από αυτούς) το έκραξαν σε όποια ιστοσελίδα έβλεπαν την τιμή του και 2ον δεν πούλησε ούτε θα πουλήσει ποτέ όσο ένα μήλο. Κάνει Μαξ 11 με 15 εκατομμύρια το χρόνο. Οπότε καλύτερα να βρεις άλλα παραδείγματα

Tolis

Παίδες σεβαστή η άποψη σας αλλά επιτρέψτε μου να έχω την δική μου που είναι αυτή που αναφέρω… Σε όλα τα προϊόντα υπάρχουν τα ακριβά που δεν αξίζουν τα λεφτά τους και τα φθηνά μέν αλλά κανείς την δουλειά σου άνετα… Αυτό ισχύει παντού..

bezilys

Δεν είναι θέμα πόσα λεφτά σκάει ο καθένας μας στα κινητά είναι το θέμα ότι τα κινητά το τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί στην τιμή που κοστίζουν δεν είναι μόνο στην Apple και όλο αυτό γίνεται επειδή οι εταιρείες βλέπουν ότι δεν μας μπιραζει τα 1000 ευρώ και πλέον το έχουν καθιέρωση από 1000 και πάνω!!

Γιώργος Καπ.

Tolis φυσικά και ο καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστή και έχεις δίκιο σε αυτό που είπες στο τελευταίο σου μύνημά. Η δική μου ένσταση όμως αφορά στα προηγούμενα μηνύματα σου που έλεγες γιατί δεν κράζουμε ακριβές μάρκες όπως Μερσέντες Ferrari και τα λοιπά και σου εξήγησα το λόγο

gggali

@tolis Εχεις απολυτο δικιο φιλε αλλα χρησιμοποιησες λαθος παραδειγμα.
Ισως θα ηταν καλυτερο να τους πεις οτι κι ενα Nissan Gtr ειναι αμαξαρα με απιστευτο μοτερ, τετρακινηση και τεχνολογια, αν το τουμπανιασεις και λιγο ριχνεις για πλακα σε οτι κινειται σχεδον , αλλα ποτέ δεν θα εχει την αισθηση και την αιγλη μιας Ferrari.
Λατρευω τα προιοντα της Apple, εκανα προσπαθεια να το γυρισω σε Android αλλα απλά δεν με βολευε και επεστρεψα στο iOS γιατι αυτο με εξυπηρετει.
Τελευταια αγορά μου ηταν το 6 και χθες παρηγγειλα το Χ γιατι αυτο μου αρεσει, με εξυπηρετει και δεν στερουμαι απολυτως τιποτα για να το αγορασω.
Καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι δεν μας απασχολει ποση μνημη εχει η καθε κινεζιά ή γιαπωνεζιά, αλλα προτιμουμε το iOS γιατι απλά μας βολευει, μας αρεσει και παει σφαιρα. Δεν χρειάζεται να πουλήσουμε μουρη με το κινητό μας, δουλευουμε δωδεκα ωρες την ημερα και τα λεφτα μας τα δινουμε οπου μας αρεσει.

Petros

Don Mitso Mou @ Με βρίσκεις 100% σύμφωνο με το σχόλιο σου, υπάρχει μεγάλο κομματι πληθυσμού που τα χρήματα για iphone, note, s8 plus κλπ ειναι μιας βδομαδας δουλειά

Κώστας Ζ.

@don mitso mou
@gggali
Ο συνδυασμός όσων είπατε στέκει. Συμφωνω

vaskor

Με 1200 παίρνει iMac!!!

Λευτερης

Μπορει παρακαλω να μας πει ενας οπαδος της Apple πως δικαιολογει αυτο το hardware την τιμη; Τι εχει δηλαδη και αξιζει 1200 ευρω; Υπάρχουν ανθρωποι που θεωρουν λογικο να αγορασουν αυτο το τηλεφωνο;

Stelans

1200 ευρώ για κινητό χωρίς δακτυλικό και με αυτή την απαράδεκτη μπάρα στο πάνω μέρος ; έχει όπως λέτε κορυφαίο επεξεργαστή και σας ρωτώ τον αξιοποιεί το κινητό έχοντας πραγματικό multitasking ; 6 χρόνια αιφον είχα μέχρι το 6s και τώρα s8 έχει μείνει πολύ πίσω το IOS με τους περιορισμούς του …

bezilys

@Stelans σύμφωνο ο επεξεργαστής που έχει στην ουσία χρησιμεύει μόνο στην κάμερα σε τπ άλλο λόγο το ότι έχει πολλούς περιορισμούς σαν λογισμικό και δεν μπορείς να αξιοποιείσης την ισχύ αυτή!

Sunt

Εμένα πάλι γιατί μου αρέσει να είναι τόσο ακριβό; Γιατί θέλω του χρόνου να έχει 1.800€ κ την επόμενη 2100; Μάλλον μου αρέσει να βλέπω την αγωνία των “αθώων” οπαδών να μην ακριβήνει άλλο κ δρ μπορέσουν να το αγοράσουν. Μου αρέσει να βλέπω να αγωνιούν μήπως δε βγει το δάνειο, μήπως δε φτάνουν τα λεφτά για καφέ, μήπως δεν έχει μονάδες ή κάρτα. Σαδισμός η λογική;

John

@Tolis
Το κινητό που έχω το αγόρασα μετρητοίς και την ίδια εποχή μπορούσα με λιγότερα λεφτά να πάρω iphone και σε 48 άτοκες. Δεν το έκανα όμως γιατί όπως και τώρα το iphone 8 είναι πολύ πίσω απο τον ανταγωνισμό σε μπαταρία , οθόνη και σχεδιασμό έτσι και τότε ήταν πολύ πίσω το αντίστοιχο Iphone , άρα δεν είναι θέμα χρημάτων. Επισης δεν είμαι 15 ετών για να θέλω να κάνω εφέ στην καφετέρια με το τελευταίο “αιφονι” και κοιτάω την ουσία.

Agnostos13

Τα premium προϊόντα έχουν και premium τιμολόγηση…

manosz

Το θέμα είναι Γτ το αγοράζει κάποιος..Αυτό “κραζουμε” Και οι 8 στους δέκα το κάνουν για μόστρα..Έχει ιδέα ο γιατρός που παίρνει πρώτη φορά σμαρτφον από λειτουργικό δλδ; κ επιλέγει μήλο επειδή του αρέσει το ios; απλά το παίρνει Γτ συμβαδίζει με το επάγγελμα του.. Κ κολλάει κ το μήλο στην μπέμπα να ξέρουμε κ τι κινητό έχει..

Ante_geia

Έχει ξεφύγει τελείως. Η Apple για κάποιο λόγο θέλει να μαζέψει όσα πιο πολλά λεφτά γίνεται. Έτσι μόνο θα ανέβουν οι μετοχές τις. Μόνο εάν πουλάει ένα προϊόν που έχει 365$ 1000% πάνω. Δεν έχετε καταλάβει ότι αγοράζετε αέρα.

srt8

Έχει ξεφύγει η Apple.
Δεν αντιλέγω ότι είναι σούπερ σαν κινητό αλλά είναι ξεφτίλα τα 1400 ευρώ.

Σταυρος Χρι

Η μαγκιά είναι να έχεις τα φράγκα να το πάρεις αλλά να μην το παίρνεις γιατί έχεις μυαλό να καταλάβεις ότι δεν αξίζει τόσα λεφτά και να το βγάζεις άκυρο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.