Το 5G OnePlus θα είναι 100 ευρώ ακριβότερο από το OnePlus 6T;

5G OnePlus 100 ευρώ ακριβότερο από OnePlus 6T, Το 5G OnePlus θα είναι 100 ευρώ ακριβότερο από το OnePlus 6T;

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως το 5G OnePlus δε θα είναι το OnePlus 7 αλλά κάποιο άλλο με διαφορετικό design και όνομα το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 και σύμφωνα με φήμες θα έχει διαφορετική τιμή από τα υπόλοιπα smartphone της εταιρείας.

Οι φήμες σχετικά με το 5G smartphone της OnePlus αναφέρουν ότι η συσκευή θα είναι 100 δολάρια/ευρώ πιο ακριβή από το OnePlus 6T, κάτι το οποίο δεν πρέπει να μας προκαλέσει εντύπωση μιας και το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά των 5G δικτύων και smartphone που θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε αυτά, όπου αυτά είναι διαθέσιμα.

Το 5G OnePlus αναμένεται να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 8150 και το X50 modem για τη δυνατότητα σύνδεσης στα δίκτυα 5G, ενώ το 4G OnePlus 7 αναμένεται να έχει και αυτό ελαφρώς υψηλότερη τιμή κατά 20$-30$, όπως γίνεται με κάθε OnePlus smartphone, με το OnePlus 5 να κόστιζε 480 δολάρια, το 5Τ είχε τιμή πώλησης τα 500 δολάρια και το OnePlus 6 έφτασε τα 530.

Οπότε, μια ενδεχόμενη αύξηση της τιμής του OnePlus 7 θα είναι φυσιολογική σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική που η OnePlus έχει ακολουθήσει αυτά τα χρόνια με κάθε νέα ναυαρχίδα που κυκλοφορεί.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Φασουλι το φασουλι…. φτάνει το χιλιάρικο…

Mylopotamos

Δηλαδή Κωστή λες το 5G θα ειναι άλλο από την. Σειρά και το 7 θα έχει 4G ωχ άρχισες τις βλακειες τις xiaomi

Mylopotamos

Για την Oneplus εννοώ εσένα γιατί χαχαχχα

Giako

Το αδιάβροχο 1+ θα είναι ακόμη 100€ ακριβότερο, αυτό με την ασύρματη φόρτιση θα είναι ακόμη 100€ ακριβότερο, αυτό με την καλύτερη κάμερα θα είναι ακόμη 100€ ακριβότερο και κάπως έτσι θα φτάσει το επίπεδο των ναυαρχίδων και σε χαρακτηριστικά και σε τιμή.

Koukoz

Η xiaomi με την pocophone προβλέπω να παίζει μπάλα μόνη της. Πάει και one plus 700ρικακι μέσα στο νερό…

Άρης

@Mylopotamos
Ενεργοποίησε διόρθωση κειμένου,λεξικό,πρόγνωση,κάτι τέλοσπάντων γιατί μας δολοφόνησες..

NikosAr

Αλλη μια εταιρεία που ΔΕΝ θα έχει λόγο ύπαρξης σε μικρο χρονικό διάστημα ….Με το που τους γνωρίζει ο κόσμος …προσπαθούν να ακυρώσουν τους εαυτούς τους. Μόνο η xiaomi έμεινε ως vfm.

Con

…. ώρα να πηγαίνω Oneplus. Κ το λέω με πικρία επειδή σε υποστήριξα κ σε συμπάθησα απ την πρώτη στιγμή (op1-cyanogemod) όταν το marketpool σου ήταν μόνο μερικές εκατοντάδες καταναλωτές (εκτός κινεζικής επικράτειας). Πλέον υπάρχει κορεσμός, καμία πρωτοτυπία, καμία καινοτομία…όλοι ανταγωνίζονται όλους στο χιλιοστό κ στην λεπτομέρεια..με την τιμολογιακή σου πολιτική (όπου εκεί έβγαινες μπροστά απο τον ανταγωνισμό) απο 5αρι κ μετά, το έχασες κ αυτό…..Xiaomαρα σου έρχομαι κ εγώ!

Γιάννης

Κατοχος 1+ κι εγώ. ΄Όσο κι αν αποθεώνω το Oxygen, δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα όταν το Pocophone αυτήν την στιγμή κοστίζει 370 ευρώ από κατάστημα. Λιγότερα από 300 από ίντερνετ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.