Το 5G smartphone της OnePlus έρχεται αρχές του 2019 με νέο όνομα και σχεδιασμό;

5g smartphone oneplus αρχές 2019 νέο όνομα σχεδιασμός, Το 5G smartphone της OnePlus έρχεται αρχές του 2019 με νέο όνομα και σχεδιασμό;

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, είχε αναφέρει τον Ιούνιο ότι συζητούσε με πάροχο κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α για την κυκλοφορία 5G smartphone το 2019, το οποίο φαίνεται πως δε θα είναι το OnePlus 7 αλλά κάποιο άλλο με διαφορετικό design και όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, το 5G smartphone της OnePlus θα εγκαινιάσει μια νέα σειρά συσκευών για την εταιρεία στις αρχές του 2019, με τα OnePlus 7 και OnePlus 7T τα οποία αναμένεται να δούμε μέσα στο 2019 να μην υποστηρίζουν τη σύνδεση σε αυτά τα δίκτυα μιας και προτεραιότητα της εταιρείας είναι να κρατήσει την τιμή των ναυαρχίδων της στα ίδια επίπεδα.

Για αυτόν το λόγο η OnePlus θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά smartphone τα οποία θα υποστηρίζουν τη σύνδεση στα 5G δίκτυα, θα είναι πιο ακριβά και θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό από τα 4G OnePlus smartphone που θα κυκλοφορεί η εταιρεία κάθε χρόνο. Το 5G smartphone της OnePlus δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές του 2019 κατά τη διάρκεια της MWC στις 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, κάτι το οποίο θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από την ίδια την εταιρεία μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Άντε να το δούμε και το 5G!!! Το οποίο έχει δωθεί διορία μέχρι το 2020 να υπάρχει στην Ε.Ε. λόγω της καινοτομίας του! της υψηλής ταχύτητας! κτλ…!!! Να δούμε και στην πράξη βέβαια αν θα υπάρξει και κάτι το αρνητικό γιατί όλα “ρόδινα” τα βλέπουν και καινοτόμα!!! Τίποτε το αρνητικό ποτέ!!!

Υ.Γ. Δεν γράφω κάτι άλλο μη γεμίσουμε το άρθρο “500” άκυρα σχόλια στο τέλος πάλι… Όλα θετικά!!! Όλα καλά!!! Προβατάκι στο μαντρί!!! Καλή εβδομάδα σε όλους!!!😁

NikosAr

@ΚώσταςD
Χαχαχα καλή εβδομάδα …

Ekimolaos

@ΚώσταςD.
Πρέπει να νιώθεις πολύ ιδιαίτερος και μοναδικός που είσαι ο μόνος ξύπνιος ενώ όλοι οι υπόλοιποι είμαστε πρόβατα των μασόνων/illuminati/εξωγήινων/νεφελίμ-καραπιπερίμ/δεν ξέρω που πιστεύεις, ίσως σε όλα xD

Φίλε είσαι ΤΟΣΟ ξύπνιος και ο υπόλοιπος κόσμος ΤΟΣΟ κοιμισμένος, που ακόμα και αυτοί οι “world dominator” ξεχάστηκαν και κοιμήθηκα και οι ίδιοι και βάζουν κεραίες που θα κάψουν και τους ίδιους! Είσαι ΤΟΣΟ μπροστά που κοιτάς πίσω σου και βλέπεις το μέλλον ρε φίλε!

Θέλω να γίνω σαν κι εσένα. Είναι το όνειρό μου. Και μαζί να πάρουμε κατάνα και να φάμε τους κακούληδες!!!!1ενα

Baiosss

Σε αυτο θα βαλει notification led;

godis

ΚώσταςD.ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ.!!!!!

ΚώσταςD.

@Ekimolaos ουαου…!!! 😂😂😂😂😂😂

Babis Briolas

@Κώστας D Καλο θα ειναι αγαπητε Κώστα αφου γνωριζεις τα τόσα αρνητικά του 5G, που προφανώς κρύβουν απο τα πρόβατα του μαντριού οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών να μας διαφωτίσεις. Αλλα φευ, τότε μπορεί να πάψουμε να είμαστε πρόβατα και εσύ ο μεγάλος μας λύκος. Η πιθανώς τσοπάνος.

Παρεμπιπτόντως το «δωθεί» στο μαντρί γράφεται με «ο».

/Πρόβατο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

θα κάνω αυτο που μου ζητήθηκε! και σε μελλοντικο techblog event θα ντυθώ αλλιεν ωστε να του επιβεβαιώσω καποιες απο τις θεωρίες που μας λεει ο διαφωτιστης κωσταςd!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.