Το 6.1″ iPhone θα παρουσιαστεί ένα μήνα μετά από τα OLED μοντέλα

Το 6.1 iPhone, Το 6.1″ iPhone θα παρουσιαστεί ένα μήνα μετά από τα OLED μοντέλα

Οι αναλυτές που έχουν σχέση με την αλυσίδα παραγωγής της Apple αναφορικά με τα νέα iPhone, αναφέρουν ότι το 6.1″ iPhone με οθόνη τεχνολογίας LCD και σχεδιασμό που θα μοιάζει στο iPhone X, θα παρουσιαστεί με καθυστέρηση ενός μηνός.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε πρόβλημα που παρουσιάζει η παραγωγή του. Συγκεκριμένα το πρόβλημα σύμφωνα με τους αναλυτές προέρχεται από με την ίδια την LCD οθόνη και τον οπίσθιο φωτισμό της που κατασκευάζεται από την LG. Αυτό οδηγεί μοιραία στην αναβολή της ανακοίνωσης του προσιτού iPhone για ένα μήνα.

Οι τέσσερις εβδομάδες είναι καλύτερες από την καθυστέρηση των 6 εβδομάδων που προβλεπόταν αρχικά, οπότε το 6.1″ iPhone θα λανσαριστεί μόνο του τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τους αναλυτές δεν υπάρχουν καθυστερήσεις για τα iPhone των 5.8″ και 6.5″ OLED και η κυκλοφορία τους είναι σε καλό δρόμο για τον Σεπτέμβριο.

Το 6.1″ iPhone αποτελεί την budget-friendly επιλογή της Apple, με αναμενόμενη τιμή στα 700 δολάρια, όχι μόνο εξαιτίας της LCD οθόνης αλλά και της μονής κύριας κάμερας στο πίσω μέρος. Όσον αφορά στα διαθέσιμα χρώματα οι επικρατέστερες επιλογές σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών θα είναι το λευκό, το μαύρο ή σκούρο γκρι, το κίτρινο, το πορτοκαλί, το μπλε και το χρυσό, ενώ έχουν αποκλείσει το κόκκινο χρώμα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αφαίρεση home button, αφαίρεση των bezels, όλα από τις 5,8″ και άνω… Καμιά υποψία για νέο SE στον ορίζοντα ενώ έδωσε τέλος στο perfect size των iPhone 6-8… Τελικά το Android κέρδισε κατά κράτος όπως φαίνεται. Εκτιμώ και θα συνεχίσω να επιλέγω συσκευές της Apple αλλά νιώθω απογοήτευση. Ελπίζω μέχρι να χρειαστεί αλλαγή το iPhone 8 να έχει περάσει αυτή η μόδα που έφερε το X. Δεν περιμένω επιστροφή στα bezels (που τέτοια τύχη) αλλά ελπίζω στο μέλλον η τάση να είναι πιο εργονομική!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.