Το AirPower εμφανίζεται στο manual των iPhone Xs και Xs Max

airpower εμφάνιση manual iphone xs xsmax, Το AirPower εμφανίζεται στο manual των iPhone Xs και Xs Max

Το AirPower, η συσκευή ασύρματης φόρτισης της Apple, αποκαλύφθηκε το Σεπτέμβριο του 2017 και ενώ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης, εμφανίστηκε στο manual των iPhone Xs και Xs Max.

Σύμφωνα με τα manual που βρίσκονται στη συσκευασία των νέων iPhone, υπάρχει η προτροπή για την ασύρματη φόρτισή τους μέσω του AirPower, του ασύρματου φορτιστή της Apple ο οποίος δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά. Αυτό δημιουργεί απορίες σχετικά με το λόγο για τον οποίο γίνεται αυτή η αναφορά, που μπορεί να σημαίνει πως η επίσημη κυκλοφορία του ασύρματου φορτιστή ενδέχεται να πλησιάζει.

Επιπλέον, το AirPower δεν αναφέρθηκε σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την παρουσίαση των νέων iPhone που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, ένα χρόνο μετά την αποκάλυψή του από την Apple στην παρουσίαση των iPhone 8, 8 Plus και X, κάτι που πιθανόν να σημαίνει πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Το AirPower επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση πολλαπλών συσκευών μιας και, σύμφωνα με αναφορές, θα μπορεί να αποδώσει μέχρι 29 watts, μεγαλύτερη απόδοση συγκριτικά με τα 7.5 watts για τη φόρτιση μιας μόνο συσκευής που δίνουν άλλοι κατασκευαστές συσκευών ασύρματης φόρτισης.

Οι μηχανικοί που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη του AirPower αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με το πως θα πρέπει να ενσωματώσουν πολλαπλούς αισθητήρες διαφορετικού μεγέθους μέσα στην επιφάνεια του φορτιστή. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα τα iPhone, το Apple Watch καθώς και τα AirPods, αλλά εαν δεν λυθούν τα προβλήματα υπερθέρμανσης που εμφανίζονται, η κυκλοφορία του AirPower θα καθυστερεί ακόμα περισσότερο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

μετα. την καινοτομία της οθονης πηγαμε στην καινοτομια της ασυρματης φορτισης
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙΣ ΝΑ. ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙΣ ΠΟΤΕ

Navarxos

πάντως καινοτομησε. παρουσιασε προϊόν που δεν το κυκλοφόρησε ενα χρονο τωρα και μαλιστα στα εγχειρίδια των κινητων είναι σαν να υπαρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.