Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X θα κοστίζει 1850 δολαρια;

αναδιπλούμενο samsung galaxy x 1850 δολάρια, Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy X θα κοστίζει 1850 δολαρια;

Οι φήμες για το smartphone της Samsung το οποίο θα είναι αναδιπλούμενο είναι πολλές και αναφέρουν πως το Galaxy X θα παρουσιαστεί στην MWC 2019 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συσκευή θα κοστίζει 1850 δολάρια.

Προς το παρόν, οι αναλυτές προβλέπουν πως οι προμηθευτές θα ξεκινήσουν να στέλνουν τα εξαρτήματά τους στη Samsung το Νοέμβριο έτσι ώστε η συναρμολόγηση να ξεκινήσει ένα μήνα μετά έτσι ώστε το φημολογούμενο Galaxy X να παρουσιαστεί στην αγορά το Φεβρουάριο. Μια τέτοια συσκευή είναι κάτι παραπάνω από επαναστατική αλλά αυτό δε σημαίνει πως η Samsung θα βιαστεί να την παρουσιάσει εαν δεν είναι σίγουρη πως η εμπειρία χρήσης δεν είναι η ιδανική για να μπορέσει να προχωρήσει στη μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου smartphone.

Εφόσον όλα πάνε βάσει σχεδίου για τη Samsung και δεν προκύψουν καθυστερήσεις και επιπλοκές, η πρώτη παρουσίαση του Galaxy X στους παρόχους κινητής θα γίνει στα πλαίσια της CES 2019 τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας. Το event θα γίνει με ελάχιστους καλεσμένους “κεκλεισμένων των θυρών” ένα μήνα πριν την επίσημη παρουσίασή του από τη Samsung στην MWC 2019, με την αρχική παραγωγή να περιορίζεται στα 300.000 με 500.000 τεμάχια για να γίνει μια καταγραφή των πρώτων αντιδράσεων από τους καταναλωτές, όπως είχε γίνει με την κυκλοφορία του Galaxy Note Edge το 2014.

Το πως θα λειτουργεί το Galaxy X σε θέματα software αλλά και hardware είναι κάτι που παραμένει μυστήριο μιας και οι φήμες αναφέρουν πως η συσκευή θα φτάνει τις 7.3 ίντσες όταν είναι σε πλήρη έκταση και 4.5 ίντσες όταν είναι διπλωμένη. Επίσης, όσον αφορά τον τομέα του επεξεργαστή και της μνήμης αλλά και των υπολοίπων χαρακτηριστικών, πιστεύεται ότι θα είναι κοντά σε αυτά που θα διαθέτουν τα Galaxy S10 και S10+ τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν τον Ιανουάριο στη CES 2019, δίνοντας χώρο για την παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung το Φεβρουάριο.

Τη στιγμή που όλο και περισσότερα smartphone έχουν πάρει την άνοδο φτάνοντας σε ποσά αντάξια μιας μικρής περιουσίας αφού κάθε χρόνο πλησιάζουν το φράγμα των 1000 Ευρώ, ενώ ορισμένα το έχουν ήδη ξεπεράσει. Δε θα προκαλούσε έκπληξη μια τέτοια πρωτοποριακή συσκευή να τιμολογηθεί ακόμα υψηλότερα αφού θα προσφέρει εμπειρία χρήσης που δε θα έχουμε ξαναδεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, χωρίς να σημαίνει πως οι τεχνολογίες που θα ενσωματώνουν θα είναι και η δικαιολογία για το υψηλό του κόστος.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Θα ξεπουλήσει σε χρόνο ρεκόρ … για τα δεδομένα τις εποχής που θα παρουσιαστεί …. απλά μια παράκληση: μειώστε κι άλλο το πλάτος και ανεβάστε λίγο την τιμή για μια ξεχωριστή εμπειρία χρήσης !

Αγγελος

Θα αρχισουν τωρα οι γκρινιες του στιλ βαλτε μου δυο-τρια κι εμενα και πως την ειδατε αλητες με τις τιμες και διαφορα τετοια του καθε πικραμενου που θελει το καλυτερο κινητο στο κοσμο σε τιμη κινεζικη.οτι μπορειτε να βρειτε σε τελεια τιμη ομως s8 και s9 που ειναι κινηταρες αλλα γκρινιαζατε σαν γκομενες τη πρωτη μερα της παρουσιασης δε τα λετε…

Stavag

Μερικοί ούτε μετοχές στην Samsung και στην apple να είχαν, δεν θα έκαναν έτσι.Δηλαδη να είμαστε και ευχαριστημένοι που κοστολογούν ότι τους κατέβει.Να μην κάνουμε καν κριτική, μην θιγούν οι πολυεθνικές και οι υπήκοοι τους!!!!

mech.al.

Έτσι κι αλλιώς ήταν niche μοντέλο με περιορισμένη παραγωγή και ανάλογη τιμή… Άλλωστε θα είναι μονοπώλιο κατά το λανσάρισμα, λογικό να έχει υψηλή τιμή…

Αγγελος

Ρε stavag και ολοι οι υπολοιποι γκρινιαρηδες,αν δουλεψετε ποτε σε μια εταιρεια της προκοπης θα καταλαβαιτε οτι η τιμη ενος προιοντος δε βγαινει στη τυχη επειδη ειπε ενας στο συμβουλιο λοιπον μαγκες αυτο εδω το μοντελο θα το βαλουμε πανακριβα στο θεο να βγαλουμε λεφταρες να πουμε να γουσταρουμε.κοστος παραγωγης,κοστος r&d,marketing,μεταφορα,φοροι,αποσβεσεις εξοπλισμου κ επενδυσεων,και ανταγωνισμος…και μετα βγαινει η τιμουλα η οποια οπως καταλαβαινετε μονο τυχαια δεν ειναι.

Flagship killer

Ας μπει στη παραγωγή και βλέπουμε

Χρηστος

αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα πως θα ζούσαν οι έξυπνοι; τώρα κάτι ανθρωπάκια στο μυαλό που θέλουνε να το παίξουνε κάπως με ένα τηλεφωνάκι στο χέρι που στην ουσία δεν προσφέρει τίποτα από μία λεζάντα θα τους πάρουν τα λεφτά όμορφα ήσυχα άνετα…

alxgiann

…”σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συσκευή θα κοστίζει 1850 δολάρια”

Στο κουτί ή χύμα;

Στράτος

Σε λίγο θα συμφέρει περισσότερο να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο παρά ένα καινούργιο flagship smartphone εταιρειών όπως η Apple και η Samsung.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.